Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandling för vuxen

Jag har fått till mig en alldeles egen distanshealing metod. I denna metod kan jag fokusera på ditt ”problem” och använda mig av manipulerande behandlingar som tex Bowen, Triggerpunktsbehandling mm
När jag arbetar med distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ arbetar jag ihop med mina vägledare efter era önskemål. Jag kan få till mig om jag ska använda mig av tex Bowen när jag sänder.

En kvinna som bor långt upp i landet, hade en hel del problem i sin kropp som, fick prova 5 behandlingar. Hon har dokumenterat vad som hände i hennes kropp och hur hon upplevde healingen.♥
Du kan läsa om det på min hemsida www.solglantans.se

Det har ingen betydelse hur långt ifrån du bor. Har jag bara ditt namn och vilken stad du bor i kan alltid energin nå fram ♥
Hur går det till ?

Vid en distans healing lägger du dig eller sätter dig ca 10 minuter före den bokade tiden på en plats där du inte blir störd. Jag kommer att sända energi i 30 minuter. Men du kan sitta eller ligga så länge du känner att energin arbetar inom dig. Efter healingen skriver jag till dig och berättar vad jag fått upp eller om du vill kan jag ringa dig. Var vänlig och skriv vad du vill ha hjälp med och om du vill att jag ska ringa innan jag börjar sända.

Solgläntans kropp & själ

Jag startade mitt företag Solgläntans kropp och själ den 1/1 2000 Jag är diplomerad och certifierad massör (medlem i SKR ) och diplomerad Bowen Terapeut (innehar F skatt)

Behandlingsmetoder jag använder mig av:

- Svensk Klassisk Massage

- Triggerpunktsbehandling

- Bowenterapi

- Ayla Terapin

- Spiritualistisk healing

- Meditationer och olika kurser som stimulerar och utvecklar din inre kärlek och trygghet till dig själv och livet.

Ända sedan jag var liten har jag varit en iakttagare av livets flöde. Det har kunnat handla om olika rollspel vi människor spelar inför varandra i tron att vi måste ändra oss för att visa att vi duger och till att känna av när människor inte mår bra. Det mest fantastiska man kan se och uppleva det är när någon i ens närhet upplever kärlek och trygghet.

Genom egna erfarenheter som livet gett mig har jag fått en tro och tillit till att människan har en otrolig kraft att läka och skapa hälsa. Har skapat en liten serie som jag kallat ”Livets Flöde” I denna serie försöker jag lyfta fram det positiva som finns och alltid funnits i vårt liv trots livets drama som t.ex. sorg, sjukdomar och andra motgångar vi kan tänkas möta under livets gång.

Jag har haft lyckan att få två underbara döttrar, som jag är oerhört stolt över, ihop med min själsfrände och livskamrat Bosse. I skrivande stund har jag även fått äran att bli mormor till en alldeles underbar liten kille vars namn blev Elias.


Kärleken är numera ledstjärnan i mitt liv ♥
Kram Jeanette

För en större inblick i mitt företag hänvisar jag till min hemsida www.solglantans.se

Telefon 0733182976
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag-Torsdag 8:00-20:00
Fredag 8:00-17:00
Adress
Krattvägen 157
235 99 Vellinge
Ö.Grevie