Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Livsstilsrådgivning med distanshealing
jeanette.isaksson157@gmail.com, 1.800,00 kr, värde 2.500,00 kr Mer info
Har du en önskan av att starta en inre resa till ett friskare och sundare liv?
Tar livet emot på grund av trötthet, olustighet, stress?
Är du trött på att alltid sätta ditt egna mående åt sidan för att du inte ”hinner” ta hand om dig själv?
Har du problem med mage/tarm? Förstoppning? Diarré? Uppblåst svullen mage? Värk?
Är du beredd på att ändra i din kost, klippa negativa känslomässiga bindningar som du bär på och satsa helhjärtat på din livsstilsförändring?

Detta är ett behandlings/kurspaket som jag erbjuder eftersom jag förstått att enbart en behandling eller distanshealing inte räcker om man behöver få en livsstilsförändring som håller i sig.
Detta ingår:
• Du får en del frågor kring din hälsa och ditt mående som du svarar så ärligt du kan via mail.
• Det ingår 30 minuters samtal via telefon som du själv bestämmer hur du vill använda (går att byta mot distansbehandling om man tycker mailkontakt räcker)
• 4 st distanshealingbehandlingar med ett tillhörande responsmail som beskriver vad som kommit upp under distanshealingen
• I paketet ingår special kostrådgivning som inriktar sig på dig och dina behov samt diverse råd som du ber om. Från start (då du betalt in avgiften och vi kommit överens om ett startdatum) har vi en mailkonversation där du har möjlighet att ställa frågor mm.
Mailet ska finnas i min mailkorg senast söndagskväll och jag svarar senast närmsta torsdag per mail.

Hela paketet till en kostnad av 1800:- (ordinarie pris ca 2500:- )
...fler kort
Visa alla kort hos Solgläntans kropp & själ

Behandling för vuxen

Jag har fått till mig en alldeles egen distanshealing metod. I denna metod kan jag fokusera på ditt ”problem” och använda mig av manipulerande behandlingar som tex Bowen, Triggerpunktsbehandling mm
När jag arbetar med distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ arbetar jag ihop med mina vägledare efter era önskemål. Jag kan få till mig om jag ska använda mig av tex Bowen när jag sänder.

En kvinna som bor långt upp i landet, hade en hel del problem i sin kropp som, fick prova 5 behandlingar. Hon har dokumenterat vad som hände i hennes kropp och hur hon upplevde healingen.♥
Du kan läsa om det på min hemsida www.solglantans.se

Det har ingen betydelse hur långt ifrån du bor. Har jag bara ditt namn och vilken stad du bor i kan alltid energin nå fram ♥
Hur går det till ?

Vid en distans healing lägger du dig eller sätter dig ca 10 minuter före den bokade tiden på en plats där du inte blir störd. Jag kommer att sända energi i 30 minuter. Men du kan sitta eller ligga så länge du känner att energin arbetar inom dig. Efter healingen skriver jag till dig och berättar vad jag fått upp eller om du vill kan jag ringa dig. Var vänlig och skriv vad du vill ha hjälp med och om du vill att jag ska ringa innan jag börjar sända.
Detta är en behandlingsmetod där jag bjuder in högt utvecklade andeväsen utföra de fantastiska healingarbeten som bara de kan göra under en meditation på ca 30 minuter

Du får möjlighet innan vi startar meditationen att skriva ner kvällens önskemål vad du behöver få hjälp med vilket kan vara:
- en känsla
- en kroppslig smärta
- en obalans

Solgläntans kropp & själ

Jag startade mitt företag Solgläntans kropp och själ den 1/1 2000 Jag är diplomerad och certifierad massör (medlem i SKR ) och diplomerad Bowen Terapeut (innehar F skatt)

Behandlingsmetoder jag använder mig av:

- Svensk Klassisk Massage

- Triggerpunktsbehandling

- Bowenterapi

- Ayla Terapin

- Spiritualistisk healing

- Meditationer och olika kurser som stimulerar och utvecklar din inre kärlek och trygghet till dig själv och livet.

Ända sedan jag var liten har jag varit en iakttagare av livets flöde. Det har kunnat handla om olika rollspel vi människor spelar inför varandra i tron att vi måste ändra oss för att visa att vi duger och till att känna av när människor inte mår bra. Det mest fantastiska man kan se och uppleva det är när någon i ens närhet upplever kärlek och trygghet.

Genom egna erfarenheter som livet gett mig har jag fått en tro och tillit till att människan har en otrolig kraft att läka och skapa hälsa. Har skapat en liten serie som jag kallat ”Livets Flöde” I denna serie försöker jag lyfta fram det positiva som finns och alltid funnits i vårt liv trots livets drama som t.ex. sorg, sjukdomar och andra motgångar vi kan tänkas möta under livets gång.

Jag har haft lyckan att få två underbara döttrar, som jag är oerhört stolt över, ihop med min själsfrände och livskamrat Bosse. I skrivande stund har jag även fått äran att bli mormor till en alldeles underbar liten kille vars namn blev Elias.


Kärleken är numera ledstjärnan i mitt liv ♥
Kram Jeanette

För en större inblick i mitt företag hänvisar jag till min hemsida www.solglantans.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Torsdag 8:00-20:00
Fredag 8:00-17:00
Adress
Krattvägen 157
235 99 Vellinge
Ö.Grevie
Öppna i Google Maps 🗗