Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Övriga behandlingar

Lashlift inkl. färgning av fransar och bryn samt plockning/formning av bryn
En Lashlift innebär att man permanentar sina egna naturliga fransar så att de får en fin böj.
Permanenta ögonfransen och få ett naturligt lyft av ögat och en vacker fransböj, inklusive färg av frans
Permanentning av fransarna, vilket ger en naturlig och vacker böj samt lyft samt färgning av fransarna.

Tjänster

Om du önskar nyttja vårat SPA i samband med din bokade behandling kostar det dig inget extra. Tänk dock på att ta med egen handduk, badrock och tofflor.

Ansiktsbehandling

En snabb uppfriskande behandling för huden för dig som har lite tid men ändå behöver förnya din hud. Behandlingen innehåller rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande crème.
Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Huvudingrediens är Saffran, saffron och tripeptider. Gör den som kur på 4 gånger med en veckas mellanrum och din hud blir 6 år yngre med bestående resultat. Lämplig från 25 år och uppåt.I behandlingen ingår rengöring, aha syra, djupgående peeling, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage, och lyftande dubbelmask.
Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer.
Herrarnas egen skräddarsydda ansiktsbehandling, en avslappnade, avgiftande behandling med mycket massage. Vi skräddarsyr produkterna efter hudtyp och speciellt anpassade till männens hud. Avkopplande skalp-, -nacke, -ansikte och decolletage massage gör att du kommer in i en djup avslappning. Huden blir ren, boostad av mineraler och ger ett perfekt resultat. För män som kräver effektivitet och sin alldeles egen hudvård.
Ansiktsbehandlingen för dig som verkligen är torr och/ eller fukt fattig i huden. Unik behandling med mycket massage och otroligt resultat! Upp till 71 % ökning av fukt på bara en enda behandling! Trippel hyaluronsyra ger inte bara en fuktbomb men gör att huden ser mycket yngre ut.
Kort ansiktsbehandling med reducerat pris för tonåringar mellan 13-19 år
Glycopeel professional är en slipande ansiktsbehandling på 45 minuter.

Bra för dig med ojämn hud, pigmentstörningar, orenheter eller få upp lystern rejält.

Portömning ingår.
I våra klassiska ansiktsbehandlingar ställer hudterapeuten en huddiagnos efter noggrann rengöring och hudpeeling. I behandlingen ingår portömning, plockning av brynen, kort massage, behovsrelaterad mask och avslutande vård.
Ansiktsbehandling för allergiker, känslig hud, eller röd hud med couperose, eller för dig som är torr eller fuktfattig i huden. En ansiktsbehandling som lugnar och förstärker hudens immunförsvar och förstärker kärlväggarna. Behandlingen minskar hettningar och stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka huden på ett skonsamt sätt. Allergitestade produkter. Huden blir ordentligt återfuktad och smidig med Thermalvatten från SPA. Med hjälp av olika och spännande massagetekniker lovar vi dig den ultima avkopplingen såväl för ansikte och själ.
Professionell Correkting treatment är en behandling för dig med problematisk och oren hud. Djuprengörande behandling för acne med suveränt resultat, kan behandlas i kur en gång i veckan vid behov.
W Behandling mot hyperpigmentering Om du vill får bort störande pigment fläckar eller vill bleka ned huden är detta den rätta behandlingen för dig. Rekommenderas som kur. Vill du även bleka pigmentstörningar/ålderdoms fläckar på händerna tar behandlingen 15 minuter extra.
I denna mest prestigefulla anti-agebehandling ingår även helkroppsmassage med aromaterapi som påverkar dina lyckoendorfiner. 2 timmars behandling av ljuvlig massage, kropp, ansikte, decolletage, nacke, skuldror, händer och fötter, samt det bästa av produkter vi har att erbjuda. Behandlingen avslutas med lätt makeup. Den bästa skämma bort presenten!
Djuprengörande och slipande ansiktsbehandling
Denna behandling följer hudens biorytm oavsett vilken period på året det är. En syresättande upplevelse med väldoftande produkter som ökar cellernas aktivitet, extra tillskott av mineraler på vinterhalvåret och extra mycket vitaminer på sommarhalvåret huden får ett fantastiskt lyster och ny fräschör.
Revolutionerande ögonlyftsbehandling med dränerande massage av kylt porslin från Limoge

Fötter

Normal fotvård, peeling, borttagning av förhårdnader, nagelklippning, nagelband, mjukgörande vård, tillägg för lack 100:-
Express 30 minuter. Snabb pedikyr, fila, nagelband och lack.
Spa lyx, med inpackning ,massage och lack.

Händer

Express 20 minuter. Snabb manikyr, fila, nagelband och lack.
Spa lyx,nagel och handvård med paraffin inpackning, massage och lack.
Topp produkt för att ha fint lackade naglar länge ! Håller 2 - 3 veckor!
Standard 45 minuter. Handbad, peeling, fila, nagelband och mjukgörande vård. Massage och Lack.

Kroppsbehandling

Effektiv behandling mot celluliter och förbränning av fett på de områden som är akuta, mage, lår, armar och stuss.

Värmande skön inpackning med fokus på speciella områden, rekommenderas i kur.

För dig med ödem i benen. Kylande inpackning och lymfdränage.
Orienten en underbar kroppsbehandling med amber och myrra. Peelingen utförs med keramiksten som du får med dig hem som gåva. Efter peelingen följer en djupgående massage med stretchar ut lederna.
Skräddarsy din egen behandling i form av material och doft. Välj mellan massagevax för torr hud, massagecreme för fuktfattig hud eller smidig massage olja. Skapa ditt eget universum på doft, välj mellan vanilj-ceder, apelsinblomma, eller citron-petigrain. För män finns en egen manlig doft med mysk, lavendel och ceder. Behandlingen börjar med en salt och sockerskrubb som du själv valt doften till. En skön dusch och där efter en kroppsmassage. Underbart avkopplande.
En ny palett av upplevelser i en unik behandling designad av Sothys som kombinerar alla sinnen i dofter, färger, konsistenser, avkopplande
massage och specialiserad ackupressur massage med porslin från Limoges. En avslappnande behandling som återfuktar huden och ger ny energi efteråt. En behandling designad i konstens tecken.
Med scrubb och dusch.
Signature slimming treatment, är den ultimata avslankande behandlingen som bearbetar dina celluliter och övervikt. Produkterna anpassas efter din typ av celluliter och kroppsform, behandlingen består av skrubb, inpackning, dusch och en riktigt tuff bindvävnadsmassage.
Missa inte denna fantastiska japanska ritual med enzym peeling, lång fot akupressur och väldoftande massage av sheasmör, otrolig behandling för torr hud och för dig som vill ha en riktig upplevele och avkoppling utöver det vanliga!
Ceremoni av Orienten / Orientalisk massage ceremoni, massagebehandling med varma stenar som är knutna tillsammans med väldoftande kryddor som peelar huden lätt, Vi börjar med en aroma peeling med muskot och väldoftande aromatiska oljor. En varm dusch och sedan en kryddig och energigivande massage med varma kryddknyten som tar dig med på en resa i fantasin.
Tribal behandling: gör en resa över kontinenten med kaffepeeling, kaktusinpackning och massage i monoiblommans balm med polynesisk massage. Underbart återfuktande upplevelse behandling.
Signature Firming treatment är en behandling för slapp hud, efter snabb viktminskning, graviditet eller ålder.
En helt underbarbehandling med kroppspeeling, uppstramande massage och skön inpackning i värmefilt, en underbart avkopplande behandling.
En tuff massage för dig som vill påverka kroppsform och celluliter, med speciella serum och avslankande produkter utför vi denna massage.

Kurbad

Våra kurbad är mycket effektiva och har den effekten du önskar. Ta dig tid att koppla av under vår stjärnhimmel. Muskelavslappnande och avkopplande, bra för dig som har ont i muskler och är stel i kroppen.

Njutningsbad: Aroma terapi, Guldbad, Blombad.

Mineralbad; cellförnyande och stimulerande

Avslankande aromaterapi bad.

Klassisk Thallassoterapi, bra för dig med eksem, psoriasis och torr hud.

Vi rekommenderar gärna dig ett bad som passar efter dina behov, det finns en del kontraindikationer eftersom produkterna är mycket effektiva, därför är det bra om du talar om för oss om du är gravid, har hjärtfel, sköldkörtel avvikning eller om det är något annat som berör din hälsa.

Makeup

Om du ska gifta dig krävs extra noga makeup som håller hela dagen och kvällen och som gör att du ser vacker ut på dina bröllopskort och framhäver det bästa hos dig.
Bli vacker till konferensen, festen eller få en ny syn på hur du ska lägga makeup och vilka färger du passar i.
Bli vacker till konferensen, festen eller få en ny syn på hur du ska lägga makeup och vilka färger du passar i.

SPA Paket

Lilla spapaketet är till för dig som vill få mer spa känsla, du kan välja mellan en klassisk ansiktsbehandling 50 minuter eller en 50 minuters massage eller en skräddarsydd kroppsbehandling/ eller Event treatment för kroppen. Du får även ett mineraliserande skönt kurbad!
Mineraliserande ljuvligt kurbad, 20 minuters massage och Oxygenating säsongsansiktsbehandling.
Mineraliserande kurbad, 60 minuters valfri kroppsbehandling och Flash beauty ansiktsbehandling

Sollidens SPA

Sollidens SPA är en kombination av skönhetssalong och ett riktigt mysigt dagspa som är till för alla. Vi har alla typer av olika sköna behandlingar och en mysig relaxavdelning som du kan koppla av i. Utöver en mängd olika behandlingar erbjuder vi tillgång till torr- och ångbastu, jacuzzi, kurbad och på sommaren uppvärmd utomhuspool.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider tisdagar 10 - 18
onsdagar 10 - 17
torsdagar 10 - 18
fredagar 10 - 15
Adress
Strömstadsvägen 6
45530 Munkedal
Munkedal
Öppna i Google Maps 🗗