1. Hem
 2. Friskvård distans

Sömncoachen - trygg sömn för barnfamiljen

Inte tillräckligt med recensioner än
På distans, distans, distans
Hej förälder och varmt välkommen till Sömncoachen! Hos mig får du utbildning om barns sömn och hur du inför rutiner kring sömnen som leder till trygg och självständig sömn där alla får den sömn de behöver! Hanna Bergenkull heter jag och är utbildad sömncoach och pedagog samt författare till de populära barnböckerna "Visst kan Lillis Räv sova!", "Visst kan Sally Säl sova!" och "Visst kan vi sova!". Mina böcker har sålts i över 30 000 exemplar och ger en mysig godnattsaga samt kortfattad fakta om barns sömn. Att få hjälpa och sprida glädje på detta sätt är jag otroligt stolt över! Genom mina böcker, min onlinekurs Sömnskolan, Rådgivande samtal och Utökad Handledning finns kunskap och personlig handledning för dig med barn i åldern 0-5 år. Mitt intresse för barns sömn tog fart 2008 när jag blev mamma första gången och idag jobbar jag heltid som sömncoach och hjälper föräldrar till fungerande sömn och en bättre vardag. Som sömncoach har jag tillbringat många nätter med att handleda föräldrar när nya rutiner kring sömnen införs och det har gett mig en helt unik erfarenhet av att stötta när det är som svårast. Det är en ynnest att höra familjer berätta att när sömnen fungerar är det roligare att vara förälder! Med vänliga hälsningar, Hanna Bergenkull Diplomerad Sömncoach
20580

Boka tjänst

Rådgivande Zoom-samtal

 • Rådgivande samtal 60 min
  60 minuter, 1 600 krMer info
  Boka

Sömnskolan - Onlinekurs

 • SÖMNSKOLAN - Onlinekurs inkl 2 st coachingsamtal
  3 500 krMer info
  Boka
 • SÖMNSKOLAN - coachingsamtal #2
  30 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Utökad Handledning

 • Utökad Handledning - lära känna samtal 15 minuter
  KostnadsfriMer info
  Boka

Personal

noImage
Hanna BergenkullSömncoach
Jag utbildar förälder om barns sömn och hur du inför rutiner kring sömnen som lär ditt barn somna och somna om självständigt - i full trygghet om att du finns kvar. Mina 15 år som sömncoach för barnfamiljer har gett mig stor erfarenhet av att hjälpa och stötta föräldrar. Att se föräldrar växa, bli trygga och utvilade är alltid fantastiskt. Varje familj är unik och därför anpassas mina råd efter familjens förutsättningar.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Som sömncoach för småbarnsfamiljer hjälper jag dig till en fungerande sömn. Du får kunskap om barns sömn och hur du inför rutiner som leder till att ditt barn lär sig somna och somna om på egen hand - i full trygghet om att du alltid finns kvar!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Varierande öppettider Maila vid behov av snabb hjälp
 • På distans, distans, distans