1. Hem
  2. Friskvård distans

Sömncoachen - trygg sömn för barnfamiljen

betyg4.9 Fantastiskt bra(29 betyg)
På distans, distans, distans
Hej förälder och varmt välkommen till Sömncoachen! Hos mig får du utbildning om barns sömn och hur du inför rutiner kring sömnen som leder till trygg och självständig sömn där alla får den sömn de behöver! Hanna Bergenkull heter jag och är utbildad sömncoach och pedagog samt författare till de populära barnböckerna "Visst kan Lillis Räv sova!", "Visst kan Sally Säl sova!" och "Visst kan vi sova!". Mina böcker har sålts i över 30 000 exemplar och ger en mysig godnattsaga samt kortfattad fakta om barns sömn. Att få hjälpa och sprida glädje på detta sätt är jag otroligt stolt över! Genom mina böcker, min onlinekurs Sömnskolan, Rådgivande samtal och Utökad Handledning finns kunskap och personlig handledning för dig med barn i åldern 0-5 år. Mitt intresse för barns sömn tog fart 2008 när jag blev mamma första gången och idag jobbar jag heltid som sömncoach och hjälper föräldrar till fungerande sömn och en bättre vardag. Som sömncoach har jag tillbringat många nätter med att handleda föräldrar när nya rutiner kring sömnen införs och det har gett mig en helt unik erfarenhet av att stötta när det är som svårast. Det är en ynnest att höra familjer berätta att när sömnen fungerar är det roligare att vara förälder! Med vänliga hälsningar, Hanna Bergenkull Diplomerad Sömncoach
20580

Boka tjänst

Kostnadsfritt Lära-känna-samtal

  • Kostnadsfritt Lära-känna-samtal
    15 minuterMer info
    Boka

Rådgivande Zoom-samtal

  • Rådgivande samtal 60 min
    60 minuter, 1 600 krMer info
    Boka

Sömnskolan - Onlinekurs

  • SÖMNSKOLAN - Onlinekurs inkl 2 st coachingsamtal
    3 500 krMer info
    Boka
  • SÖMNSKOLAN - coachingsamtal #2
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Utökad Handledning

  • Utökad Handledning - lära känna samtal 15 minuter
    KostnadsfriMer info
    Boka

Personal

noImage
Hanna Bergenkull
4.9
(29 betyg)
Sömncoach
Jag utbildar förälder om barns sömn och hur du inför rutiner kring sömnen som lär ditt barn somna och somna om självständigt - i full trygghet om att du finns kvar. Mina 15 år som sömncoach för barnfamiljer har gett mig stor erfarenhet av att hjälpa och stötta föräldrar. Att se föräldrar växa, bli trygga och utvilade är alltid fantastiskt. Varje familj är unik och därför anpassas mina råd efter familjens förutsättningar.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
29 betyg
Mikaela L.
till Hanna Bergenkull
Jättebra skriftlig och digital kurs! Bra kompletterande samtal för att få till den individuella sömnträningen för vårt barn! Kan varmt rekommendera!

Visa mer

Lotten W.
till Hanna Bergenkull
Vi valde att ta hjälp av Hanna när vår dotter var 9 månader och vi själva inte hade lyckats vilja få henne att sova själv. Vi behövde även hjälpa henne med flaska eller amning för att somna om. Att ta Hannas hjälp och följa hennes metod innebar att riva flera plåster på en gång - eget rum, i egen säng, och utan flaska vid uppvak. Men hon fixade det redan första natten, mycket tack vare att Hanna fanns där för oss som föräldrar och kunde lotsa oss och våra känslor med trygg hand. Att Hanna fanns där varje dag i ytterligare två veckor var avgörande för att vi tillsammans som familj kunde ta oss dit vi är idag, där vår dotter somnar tryggt i egen säng klockan 19 och vaknar pigg och utvilad 07 dagen efter. Ibland behöver hon höra en varm röst utanför dörren där emellan men är så fantastiskt trygg och tycker verkligen om att sova i sin säng nu.

Visa mer

Melina K.
till Hanna Bergenkull
Läggningarna med vår son, var ångestladdade. Vi vaggade honom till sömns varje kväll och det var som ett lotteri om vi kunde lägga ned honom i sängen utan att han vaknade. Om vi väl lyckades så visste vi inte hur länge det skulle vara innan han vaknade och vi fick gå in i rummet igen. Nätterna var ofta sömnlösa. Vi bestämde oss att ta kontakt med Hanna och det var ett beslut vi aldrig skulle ångra. Efter att ha gått sömnskolan och haft givande samtal med Hanna så vågade vi oss på sömnträningen. Från natt 2 på sömnträningen har han sovit hela nätter, helt på egen hand. Idag får hela familjen sova hela nätter och läggningarna är rofyllda och mysiga. Hannas hjälp har från början till slut varit guld värd och vi är evigt tacksamma!

Visa mer

Karin A.
till Hanna Bergenkull
Vår dotter är snart fem år och har alltid sovit dåligt. I flera omgångar har vi med hjälp av böckerna ”Lillis Räv” och ”Sally Säl” jobbat med sömnträning men inte riktigt fått resultat. Efter vårt rådgivande samtal fick vi så mycket ny energi och fördjupad kunskap. Efter bara några nätter sover vi alla äntligen bättre. Rekommenderar starkt Hanna till andra med liknande problem!

Visa mer

Om företaget

Som sömncoach för småbarnsfamiljer hjälper jag dig till en fungerande sömn. Du får kunskap om barns sömn och hur du inför rutiner som leder till att ditt barn lär sig somna och somna om på egen hand - i full trygghet om att du alltid finns kvar!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider Maila vid behov av snabb hjälp