Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Soulmassage 60 min 5 kort
Linda Fuchs, 3.750,00 kr, värde 4.000,00 kr Mer info
Fem stycken Soulmassage behandlingar som kan användas under ett år från köpets datum.
Soulmassage 40 min 5 kort
Linda Fuchs, 3.125,00 kr, värde 3.300,00 kr Mer info
Fem stycken Soulmassage 40 min behandlingar
NBE Massage 3 kort
Linda Fuchs, 1.950,00 kr, värde 2.040,00 kr
NBE Massage 5 kort
Linda Fuchs, 3.100,00 kr, värde 3.400,00 kr Mer info
Fem stycken NBE behandlingar som är giltiga i ett år.
...fler kort
Visa alla kort hos SoulHarmony

Tjänster

Massage
120 min 0,00 kr

Individuella Sessioner

En session där jag jobbar med min intuition och identifierar ditt problemområde. Denna session har ingen speciell plan utan är helt anpassad efter vad jag intuitivt känner du behöver jobba med för att komma åt fysiska & psykiska blockeringar. Det kan antingen vara endast coaching med frågor jag kommer ställa till dig kombinerat med massage på vissa områden där du har blockeringar
Detta är en individuell session fokuserat på att leda dig inåt och sätta fingret på kärnproblemet. På ett ödmjukt men rakt och ärligt sätt hjälper jag dig att komma tillbaka till din kropp.
Tankar och känslor som inte har blivit upplevda sitter kvar i kroppen och skapar blockeringar & mönster som vi bär med oss i våra relationer och vardagliga liv. Dessa mönster sitter på en djup omedveten nivå och behöver komma upp till ytan för att lösas upp.

Jag hjälper dig att;
Lösa upp nedtryckta känslor
Bryta mönster
Möta dina rädslor och ge dig verktyg som du kan använda när rädslan kommer upp
Högkänslighet
Beroende av kärlek & Bekräftelse
Rädsla för intimitet i relationer/släppa in
People Pleaser syndrom
Medberoende samt Trauma
Självförtroende & Självkänsla
Att hitta sin egen väg & våga ta steget
Negativa tankemönster, att sätta gränser.


Jag går direkt till kärnproblemet och rakt på sak. Detta är för dig som verkligen känner en längtan efter att lyssna på ditt hjärtas röst och som verkligen vill jobba med dig själv. Jag har en stark medvetenhet om människors beteendemönster/problem genom egen insikt och självläkande inom beroende relationer. Jag har en stark intuition för vad människor behöver jobba med och är mkt inkännande.

Svensk Klassisk Massage

För dig som känner dig helt slut i kroppen och inte varit på behandling på länge.En terapeutisk djupt behandlande massage för hela kroppen eller ett problemområde. En massage med hårdare tryck där jag fokuserar på ditt problem.
Cirka 50-55 min behandlingstid - räkna med 60 min totalt.
Trött och energilös, spänd och har gått länge med smärta så att den blivit del av vardagen? Kanske till och med sömnproblem eller migrän. Psykisk eller fysisk smärta eller både och. Känsla av att inte ha någon energi kvar. Stress i kropp och sinne. Svårt att fokusera.
Detta är en djup olje massage med värmande oljor. Fokus på avslappning och att ge dig ny energi. innehåller både fotmassage, huvudmassage och nacke.
50-55 min behandlingstid.
En terapeutisk djupt behandlande massage för hela kroppen eller ett problemområde. En massage med hårdare tryck där jag fokuserar på ditt problem och gör vad som krävs för att behandla det.
Cirka 50-55 min behandlingstid, räkna med 60 min totalt.
Du har en längtan efter att slappna av och släppa taget för en stund. Ditt största behov är att lösa upp spänningar och komma ner i avslappning. Behandlingens fokus är att föra dig ner i ett djupt avslappnat tillstånd och lösa upp dina spänningar med mjuka djupa rörelser. Trycket blir så som du behöver så att du kan slappna av men ändå få en behandling som löser upp spänningar. Räkna med 50-55 min behandlingstid.
Släpp allt och sjunk in i denna djupa sköna avslappnande behandling för hela kroppen. Gör ditt sinne lugnt och avslappnat. Behandlingen ges med ekologiska värmande oljor.
En massage behandling med fokus område rygg, axlar nacke samt huvud.
Räkna med 35 min behandlingstid+5 min övrig tid
Denna behandling kombineras med Massage. Dry Needling är en effektiv behandlingsmetod för att behandla kraftiga spänningar som man gått runt med länge. Bäst effekt får man vid behandling av nacke, axlar eller spända armar. Det är en teknik där man använder sig av akupunkturnålar för att upphäva besvär och smärta i en muskel. Dry needling ger bra resultat om man har gått för länge med sina besvär. Målet är att få en lokal effekt som ökar cirkulationen i muskeln och detta gör man genom att arbeta med nålen i muskeln tills den slappnar av. Man behandlar de så kallade triggerpunkerna, som kan kännas som hårda strängar i muskeln. Efter behandlingen kan det kännas som träningsvärk men detta brukar försvinna 1-2 dagar efter behandlingen.
En djup huvudmassage med varma aromatiska oljor. Ditt sinne inbjuds till ett rofyllt och djupavslappnande tillstånd.
Bra behandling för dig som har mkt i huvudet och känner dig rastlös.

Effekter: Lugnar ett aktivt sinne, Avslappnande

NBE Massage

För dig med väldigt hög spänningsgrad i kroppen - denna behandling är revolutionerande. NBE står för Nannic Body Energy och är en fantastiskt behandling som med hjälp av infravärme går djupt ner i vävnaden. Tillsammans med manuell massage är det möjligt lösa upp kraftiga spänningar och muskelknutor. Behandlingen är väldigt avslappnande och djupgående och verkar även bra på inflammation eller skador.


Effekter av NBE Massage
Går djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, minskar koldioxiden, ökar pH-värdet, startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättrar immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulerar kollagenproduktion och hyaluronsyran, minskar mjölksyra och slagg, minskar fria radikaler med 7%

Ord. Pris 680 kr (efter 31 Dec)
För dig med väldigt hög spänningsgrad i kroppen - denna behandling är revolutionerande. NBE står för Nannic Body Energy och är en fantastiskt behandling som med hjälp av infravärme går djupt ner i vävnaden. Tillsammans med manuell massage är det möjligt lösa upp kraftiga spänningar och muskelknutor. Behandlingen är väldigt avslappnande och djupgående och verkar även bra på inflammation eller skador.

Effekter av NBE Massage
Går djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, minskar koldioxiden, ökar pH-värdet, startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättrar immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulerar kollagenproduktion och hyaluronsyran, minskar mjölksyra och slagg, minskar fria radikaler med 7%


Ord. Pris 980kr (efter 31 Dec 2018)
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

SoulHarmony

Varmt Välkommen. Om du inte hittar önskad tid skicka ett sms till 0737-088231.

Soulharmony jobbar på djupet med Svensk Klassisk Massage & NBE Massage samt Regressionsterapi.

Vi tar emot bet. med Actiway, Benify, Kort eller Swish. Om du vill betala med Actiway eller Benify vänligen ange detta i din bokning.

SOULHARMONY är mitt hjärtas röst - att gå min egen väg och har funnits sedan år 2013. Namnet står för frid i kropp & själ.

Jag heter Linda Fuchs och är Dipl Massageterapeut & Regressions terapeut. Jag jobbar med Massage & Samtal och Hypnos. Har mer än fem års erfarenhet med att hjälpa människor med fysiska och psykiska problem.

Jag älskar det jag gör. En beh. kan vara terapeutisk, behandlande eller avslappnande. Alla behandlingar är unikt anpassade till behov.

När du väljer behandling - boka den som du dras till mest så anpassar jag den senare efter ditt behov.

Specialområden:

Massage:
-Nack & Käk spänningar
-Ländrygg smärta/stelhet
-Kronisk smärta
-Huvudvärk/Nackont/Migrän
-Avslappnings problem
-Stresssymtpon
-PTSD
-Trauma i kroppen

Regression
Regression är en metod där man går ner i det undermedvetna sinnet för att ta reda på varför man har olika reaktioner. En regression leder dig inåt i ett avslappnat tillstånd och hjälper till exempel att lösa upp rädslor, öka förståelse för mönster du upprepar i relationer. Med hjälp av regression kommer man ner i det omedvetna sinnet - vi får en chans att lösa upp djupa beteende mönster som ofta kommer upp i nära relationer. I reg. kan du uppleva dina barndomsminnen och symboliska liv- scenarion som symboliserar något du beh. se och genomleva som har med din nuvarande situation att göra. Det rek. att göra flera gånger för bästa resultat.

Specialområden
Regression

-Själslig coaching
-Läkning av ditt inre barn
-Depression
-Utbrändhet
- Hopplöshet/meningslöshet
-Beroende relationer
-Identitetskris
-Negativa tankemönster

För frågor maila till lindafuchs@icloud.com.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag-Fredag 11-19
Öppet i Jul i mellandagarna 27-29 December
Adress
Yogagården, Stora Nygatan 38
21142 Malmö
Centralt Malmö
Öppna i Google Maps 🗗