Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

JUST NU!

Avkopplande behandling som tillför huden fukt och näring. Produkter anpassas under rengöring, peeling, under ansiktsmask utförs massage av ansikte och dekolletage. Behandlingen avslutas med passande serum, ögon- och dagcreme. Lämplig för alla hudtyper inför och efter sommarens sol. Produkt medföljer
Terapeuten inleder med en kroppspeeling där även rengöring och peeling av ansikte ingår. Efter dusch fortsätter behandlingen med en delmassage av rygg och nacke och övrigt appliceras kroppen in med en vald lotion. Under ansiktsmask utförs skalp och dekolletage. Perfekt före sommar och sol. Vald produkt medföljer


Ansiktsbehandlingar


Återfukta Din hud med anpassade produkter. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask, samt anpassad dag- och ögoncreme. En behandling som tillför mycket fukt. Lämplig för alla hudtyper. Brynfärg eller fransfärg ingår i behandlingen.


Återfukta Ditt ansikte efter sommarens sol. En avkopplande stund för ditt ansikte där terapeuten anpassar produkter för just din hud typ. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage under en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande serum, ögon- och dag kräm. Perfekt fuktkick efter sommaren!
Babors ampullbehandling ger en intensiv fuktboost som ökar fuktnivån samt ökar penetrationen av efterföljande produkter. Rengöring, peeling, massage, ampullcrash och avslutningsvis läggs en passande ögon- och dagkräm. Ger snabbt resultat redan vid första behandlingen. En strålande hud redo inför det speciella tillfället. Lämplig för alla hudtyper.
En behandling som förbättrar hudens motståndskraft, förebygger och motverkar ytliga blodkärl, ger fukt och är inflammationshämmande. I behandlingen ingår rengöring, aha-peeling, ansiktsmassage, mask, avslutande creme. Passar alla hudtyper, speciellt lämplig för känslig hud med tendens till ytliga kärl och hud med rosacea eller mild acne.
AHA-behandling som förfinar hudens yta och ger ny lyster.
Dubbelrengöring, enzympeeling med AHA under ånga, anpassade ampuller, samt avslutande effektgivande serum och creme. Lämplig för förstorade porer, trött och torr hud.
En Babor ansiktsbehandling är nu aktuell för Dig som vill se ett snabbt resultat. Grundläggande och anpassad hudvård med kombinationer med de bästa av aktiva ingredienser. Effektiv och resultatinriktad behandling för maximal anti-age effekt. En behandling som ger resultat som avslutas med en skön massage av ansikte och dekolletage.
Avkopplande behandling som tillför huden fukt och näring. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande serum, ögon- och dagcreme. Lämplig för alla hudtyper.
I behandlingen ingår dubbelrengöring och anpassas efter behov, peeling, ånga, och med en anpassad mask. Ingår brynplock o färg, samt massage av ansikte och dekolletage. Avslutas med serum och ögon- och dagcreme.
Ansikte Pure Cell Treatment Ekologisk ,
Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment en nyhet i den ekologiska världen. Behandlingen förbättrar mogen hud oavsett kondition och utgångsläge. Djuprengörande ansiktsbehandling i tre steg med rent ekologiska produkter. Levande celler från Rosenrot arbetas in under en skön kraftig ansiktsmassage. Under mask utförs en skön handmassage med ett mjukgörande balm. Rosenrot är DNA-skyddande och uppbyggande för huden.
En världssuccé.

Årets Julklapp

Terapeuten inleder med en kroppspeeling med äkta havssalt. Efter dusch fortsätter behandlingen med en delmassage av rygg och nacke.
Kroppen appliceras sedan in med olja/balm. Behandlingen övergår sedan i en ansiktsmassage i en ekologisk rengöring med anpassad peeling, mask.
En delmassage välj mellan rygg och nacke, handmassage, fot och benmassage som avslutas med en avslappnande ansiktsmassage. Passar alla

Fotvård

Konsultation och bedömning av terapeut, fotbad, normal hel fotbehandling men även av psoriasis, reumatiker, diabetiker, nageltrång, förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång och hälsprickor. Avslutar med fotmassage.
Konsultation fotbad normal hel fotbehandling, nagelklippning, filning av fötter, behandling av förhårdnader och hälsprickor. Avslutar med fotmassage.
Naglarna formas och nagelband vårdas. Händernas peelas och masseras in med en vårdande creme. Naglarna lackas i valfri kulör.
Klippning av naglar. Händer och fötter.
Fotbad, peeling, klippning/filning av naglar, vård av nagelband, filning av fötter, fot- o benmassage samt fuktmask. Behandlingen avslutas med valfritt lack.

Kroppsbehandlingar

En havssaltpeeling som tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir len och får en ny lyster.
Som avslutning behandlas huden med en body lotion alt. en olja.

Terapeuten tar hand om Dig för en kroppspeeling, även rengöring och peeling av ansikte med scalpscrub. Efter dusch lägges en återfuktande ansiktsmask och kroppen appliceras in med exklusivt balsam/olja. Avslutas med en med passande dag- och ögoncre

Kroppsinpackningar

Terapeuten inleder med en kroppspeeling med äkta havssalt. Efter dusch fortsätter behandlingen med en delmassage av rygg och nacke. Resten av kroppen appliceras in med olja/balm. Behandlingen övergår sedan i en
Ekologisk rengöring av ansiktet med ansiktsmassage. Perfekt inför sommaren.
Behandlingen börjar med en lenande Ungersk mineralrik lera appliceras in över hela kroppen som mjukar upp och ökar cirkulationen i huden samt lindrar muskel- och ledvärk. Under tiden inpackningen verkar ges en Ekologisk ansiktsbehandling med lermask. Efter dusch appliceras kroppen in med en värmande balm och avslutas med en avslappnande ansikts- och dekolletage massage samt skalpmassage.
Terapeuten inleder med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt även rengöring och peeling av ansikte. Du väljer Din inpackning (se nedan) som sedan appliceras in i en helkroppsinpackning. Behandlingen fortsätter med anpassade produkter under avslappnande och energigivande massage av ansikte- och dekolletage samt skalpmassage, återfuktande mask och anpassad dag- och ögoncreme.

Välj kroppsinpackning:

Doftfri, Energi, Citrus eller Vit choklad: Mjukgörande ekologiskt balm som smälter på huden under applicering ger ökande cirkulation.

Babor En återfuktande och lyxig balm från Babor appliceras in över hela kroppen. Efter en skön akupressur ansiktsmassage läggs en återfuktande anpassad mask som verkar under en massage av dekolletage och skalp. Behandlingen avslutas med anpassad dag- och ögoncreme.

Massage

Helkroppsmassage med ansikte 70 min

En helkroppsmassage som övergår till ansiktet under massage med rengöring, peeling, mask och skalpmassage. Avslutar med passande dagcream.
Effective Touch Massage helkroppsbehandling som kombinerar akupressur, bindvävsmassage och segment terapi. Traditionella metoder med modern teknik. Grepp fokuseras på rygg och nacke för att släppa på spänningar, stress och eliminerar störningar i energiflödet. En upplevelse.
En helhetsbehandling inspirerad från Afrika som stimulerar livsenergin, ger klarsynthet
och fokus. Behandlingen börjar med en stimulerande helkroppspeeling med ett havssalt följt av en stimulerande helkroppsmassage i en eterisk oljeblandning med balm med inslag av kryddor. Ansiktet behandlas med en mineralrik lermask därefter en ansikts- och skalpmassage. Metoden motverkar stress och trötthet, ger en djup avkopplande effekt.

En varm olja masseras in under en helkroppsmassage, från topp till tå. Under ansiktsmassage ingår mask och återfuktande ansiktscreme. Värmen från lavastenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen och lindrar värk i muskler samt leder. Denna behandling bygger på den asiatiska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan även lägger stor vikt på att ”behandla insidan”. En anti-stress-behandling för alla!
Rygg- & Nacke, Ansikte eller Fötter
Rygg, nacke, ben alt. skalp
Rygg, nacke, ben, armar alt. ansikte, skalp eller fötter.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

Spakällan

- Vill du boka relaxrum, parbehandling eller göra ett tillval till din behandling? Ring vår reception eller mejla till post@spakallan.nu

SPAKÄLLAN - DIN HUD-, SPA- OCH FOTSPECIALIST I GAMLA STADEN, ESKILSTUNA - Spakällan ligger vackert beläget i Gamla Staden i Eskilstuna. Besökare hos oss brukar framhäva vår trevliga personal, vår trivsamma miljö och vår goda kvalité som skäl till sin återkomst. Vi vill ge Eskilstuna ett centrum för avkoppling och med vår förebyggande inriktning vill vi inspirera våra kunder om en hälsosam vardag. Hos oss hittar Ni, Er personal, Era nära och kära ny energi till ett nytt välbefinnande i vardagen.

Spakällan erbjuder massage, kroppsbehandlingar, fotvård, relaxrum och lättare förtäring. Vi är återförsäljare av produkter som Babor, Maria Åkerberg, vilka också är de produkter som vi använder i våra behandlingar.

Låt själen möta kroppen i hjärtat av Gamla Staden. Välkommen in!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag 9-18

Lördag 10-16

Övrig tid efter överenskommelse.
Adress
Köpmangatan 68
63340 Eskilstuna
Gamla Staden
Öppna i Google Maps 🗗