Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

- Kostnadsfri konsultation

Är det första gången ni besöker Spakällan? Är ni osäker på vad ni ska välja? Boka en kostnadsfri konsultation med en av våra diplomerade och auktoriserade hudterapeuter så hjälper vi dig.

Ansiktsbehandlingar

Avkopplande behandling med anpassade produkter under en rengöring, peeling och AHA mask. Massage av ansikte och dekolletage i en återfuktande mask samt avslutar med en dag- och ögoncreme. En behandling som tillför mycket fukt och är lämplig för alla hudtyper.
En behandling som förbättrar hudens motståndskraft, förebygger och motverkar ytliga blodkärl, ger fukt och är inflammationshämmande. I behandlingen ingår rengöring, aha-peeling, ansiktsmassage, mask, avslutande creme. Passar alla hudtyper, speciellt lämplig för känslig hud med tendens till ytliga kärl och hud med rosacea eller mild acne.
Ansiktsbehandling Collagen Boost ,
Ansikte Collagen Boost: En behandling som ökar förnyelseprocesen och motverkar åldrande, minskad elasticitet, torrrhetslinjer, förstorade porer och pigmentförändringar. I behandlingen ingår djuprengöring, trippelpeeling med enzymer och AHA. En ampull under mask som stärker och bygger upp hudens collagen och ger en utslätande effekt. Behandlingen avslutas med en skön massage med resultatgivande ansikts- och ögoncreme. Under behandlingen masseras in fukt och vitamin ampuller som ger en direkt effekt på huden.
En succébehandling.
AHA-behandling som förfinar hudens yta och ger ny lyster.
Dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-syra, samt avslutande serum och creme. Lämplig för förstorade porer, akneärr, pigmentförändringar, solskadad, trött och torr hud. Vid bokning av kurbehandling ges 50 % rabatt på 6:e behandlingen.
Avkopplande behandling som tillför huden fukt och näring, samt skydd för vinterkylan. Du får en rengöring, peeling, avkopplande ansiktsmassage samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en ögon- och dagcreme.
I C-vitamin ingår rengöring, aha-peeling, ansiktsmassage, mask, avslutande creme. Passar alla hudtyper, ej lämplig för citrusallergiker. En härlig vitaminkick för huden som ger förbättrad spänst och lyster, återuppbygger solskadad hud
Babors ampullbehandling ger en intensiv fuktboost som ökar fuktnivån samt ökar penetrationen. Behandlingen börjar med en trippelrengöring, peeling mask och avslutas med passande ögon-och dagkräm. Ger snabbt resultat redan vid första behandling. Lämplig för: Alla hudtyper
Behandlingen skräddarsys helt efter dina behov. I detta ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring, brynplock, ansiktsmassage och mask. Avslutas med serum och ögon- och dagcreme.
Här läggs extra fokus på porrengöring. Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en ögon- och dagcreme.
Ansikte Pure Cell Treatment Ekologisk ,
Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment en nyhet i den ekologiska världen. Behandlingen förbättrar mogen hud oavsett kondition och utgångsläge. Djuprengörande ansiktsbehandling i tre steg med rent ekologiska produkter. Levande celler från Rosenrot arbetas in under en skön kraftig ansiktsmassage. Under mask utförs en handmassage med rosenrot och en mjukgörande balm. Rosenrot är DNA-skyddande och uppbyggande för huden.
En världssuccé.

Återfukta Din hud inför sommaren med anpassade produkter. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask, samt anpassad dag- och ögoncreme. En behandling som tillför mycket fukt. Lämplig för alla hudtyper. Brynfärg eller fransfärg ingår i behandlingen.

Fotvård

Konsultation, fotbad, hel fotbehandling med fotmassage, personlig rådgivning.
Konsultation och bedömning av terapeut. Behandling av t.ex. psoriasis, reumatiker, diabetiker, nageltrång, förhårdnader, liktornar, vårtbehandling, nageltrång och hälsprickor.
Klippning av naglar. Händer och fötter.
Fotbad, peeling, klippning/filning av naglar, vård av nagelband, lättare filning av fötter, fotmassage samt fuktmask. När fötterna är inpackade får Du en avkopplande skalpmassage. Behandlingen avslutas med valfritt lack.

Kombinerade Ansiktsbehandlingar

Extra lång och lyxig behandling som inleds med en skön ryggmassage och därefter en klassisk ansiktsbehandling. Lyxiga och exklusiva produkter från Babor används. Under tiden du ligger i mask får du handmassage med en mjukgörande creme. Avslutas med serum och creme.
Klassisk ansiktsbehandling där även färgning av fransar och bryn ingår.

KroppsbehandlingarTerapeuten tar hand om Dig för en kroppspeeling, ingår även rengöring och peeling av ansikte. Efter dusch lägges en återfuktande ansiktsmask och kroppen appliceras in med exklusivt balsam och olja från Babor eller efter önskemål med terapeut. Avslutas med en med passande dag- och ögoncreme.

En havssaltpeeling som tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir len och får en ny lyster.
Som avslutning behandlas huden med en body lotion alt. en olja.
Välj bland olika dofter som alla har olika verkan på både hud och sinne. Efter badet masseras kroppen lätt in med en body lotion alt. olja.

Lyxkur
80 min 1.350,00 kr Mer info
Behandlingen inleds med en kroppspeeling som tar bort döda hudceller, mjukar upp och ger huden ny lyster. Därefter följer ett masserande kurbad med eteriska oljor. Efter badet masseras kroppen in med en väldoftande olja och en Aroma ansiktsrengöring med avslappnade ansiktsmassage.
Lyxkur samt halvkroppsmassage
Lyxkur samt helkroppsmassage

Kroppsinpackningar

Behandlingen inleds med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt i duschen.
En milt doftande och varm aromaolja masseras in över hela kroppen som därefter packas in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar ges en Aroma ansiktsrengöring, med mask under en avslappnande ansiktsmassage.
Behandlingen börjar med en lenande och stimulerande kroppspeeling inkl ansikte. Efter dusch masseras kroppen in med ett härligt citrusdoftande kroppsbalsam. Därefter packas du in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar fortsätter behandlingen med ansiktsmask och en avslappnande ansikts- och skalpmassage.
Behandlingen inleds med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt. Välj mellan Vit och mörk choklad – Huden appliceras in i en helkroppsinpackning med en ljuvligt mjukgörande balm med som ger näring till huden.
Behandlingen fortsätter med anpassade produkter under avslappnande och energigivande ansiktsmassage, återfuktande mask och anpassad dag- och ögoncreme.

Massage

Effective Touch Massage helkroppsbehandling som kombinerar akupressur, bindvävsmassage och segment terapi. Traditionella metoder med modern teknik. Grepp fokuseras på rygg och nacke för att släppa på spänningar, stress och eliminerar störningar i energiflödet. En upplevelse.
En helhetsbehandling inspirerad från Afrika som stimulerar livsenergin, ger klarsynthet
och fokus. Behandlingen börjar med en stimulerande helkroppspeeling med ett havssalt följt av en stimulerande helkroppsmassage i en eterisk oljeblandning med balm med inslag av kryddor. Ansiktet behandlas med en mineralrik lermask därefter en ansikts- och skalpmassage. Metoden motverkar stress och trötthet, ger en djup avkopplande effekt.

En olja med en unik doft masseras in under en helkroppsmassage, från topp till tå. Under ansiktsmassage ingår mask och återfuktande ansiktscreme. Värmen från lavastenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen och lindrar värk i muskler samt leder. Denna behandling bygger på den asiatiska filosofin där man inte bara behandlar utsidan utan även lägger stor vikt på att ”behandla insidan”. En anti-stress-behandling för alla!
Rygg- & Nacke, Ansikte eller Fötter
Rygg, nacke, ben alt. skalp
Rygg, nacke, ben, armar alt. ansikte, skalp eller fötter.

Relaxpaket

För 2-4 personer. Under er vistelse i vår relaxavdelning tar terapeuterna hand om er för varsin behandling 45 min. En stund att umgås tillsammans. Priset är per person.
• En avslappnande rygg- och nackmassage därefter under ansiktsmassage ingår peeling, mask som verkar under skalpmassage och avslutas med anpassad dagcreme.
• Ansiktsbehandling med anpassade ekologiska produkter för Din hud ingår. Rengöring, peeling och därefter läggs en anpassad mask som verkar under en skalpmassage . Behandlingen avslutas med en passande dagcreme.
En trevlig och avkopplande stund tillsammans 1-6 pers. Koppla av en stund i vår relaxavdelning. Därefter tar vi hand om er för varsin behandling 30 min. Priset är per person.
Välj mellan:
• Rygg och nackmassage och lättare ansiktsrengöring med ansikts- och skalpmassage.
• Ansiktsrengöring med ekologiska produkter där peeling och mask ingår. Under mask ingår skalpmassage. Avslutas med anpassad dagcreme.
Vistelsetid 150 minuter. Priset är per person.

Denna lyxiga behandling startar med en peeling i duschen med vår uppskattade peeling av äkta havssalt följt av en avkopplande stund i våran relaxavdelning med lättare förtäring.
Terapeuterna tar därefter hand om er för en energigivande kroppsbehandling där ett mjukgörande balm masseras in på kroppen under en helkroppsmassage som övergår i en inpackning.
Under den värmande inpackningen får ni en lättare ansiktsrengöring samt avslappnande ansikts- och skalpmassage.

Alla produkter i denna behandling är ekologiska produkter.

Årets Julklapp

Kroppsinpackning: Behandlingen inleds med en lenande och stimulerande kroppspeeling med äkta havssalt i duschen. En milt doftande och varm aromaolja i valfri doft appliceras in över hela kroppen som därefter packas in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar utförs en ekologisk ansiktsbehandling med peeling mask under en avslappnande ansikts- och skalpmassage. Kroppslotion 250 ml medföljer.

En delmassage välj mellan rygg och nacke, handmassage, fot och benmassage som avslutas med en avslappnande ansiktsmassage. Passar alla
Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

Spakällan

- Vill du boka relaxavdelning och gruppbokningar eller göra ett tillval till din behandling? Ring vår reception eller mejla till post@spakallan.nu

SPAKÄLLAN - DIN HUD-, SPA- OCH FOTSPECIALIST I GAMLA STADEN, ESKILSTUNA - Spakällan ligger vackert beläget i Gamla Staden i Eskilstuna. Besökare hos oss brukar framhäva vår trevliga personal, vår trivsamma miljö och vår goda kvalité som skäl till sin återkomst. Vi vill ge Eskilstuna ett centrum för avkoppling och med vår förebyggande inriktning vill vi inspirera våra kunder om en hälsosam vardag. Hos oss hittar Ni, Er personal, Era nära och kära ny energi till ett nytt välbefinnande i vardagen.

Spakällan erbjuder massage, kroppsbehandlingar, make up, fotvård, konsultation vid ansiktsbehandling även kombinerad med IPL & radiofrekvens, relaxavdelning med bubbelbad och bastu och lättare förtäring. Vi är återförsäljare av produkter som Babor, Maria Åkerberg, Saicara och Jane Iredale, vilka också är de produkter som vi använder i våra behandlingar.

Låt själen möta kroppen i hjärtat av Gamla Staden. Välkommen in!

Telefon 016-134373
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag-Fredag 9-18
Lördag 10-16
Söndag 10-16
Övrig tid efter överenskommelse.
Adress
Köpmangatan 68
63340 Eskilstuna
Gamla Staden