Vad vill du boka?

Observera att många behandlingar prioriterar avslappning i första hand, t.ex. choklad- aroma- och spamassage. Därför rekommenderar vi för dig som vill ha en mer djupgående och terapeutisk behandling att då istället boka del- eller helkroppsmassage hos Joakim Johansson massageterapeut.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

Age Beauty secret är resultatet av intensivt och innovativt forskningsarbete. Behandlingen reaktiverar hudens naturliga skönhet och ger tredubbel effekt; jämnare hudton, slätar ut rynkor och ger volym, skyddar huden från skador som orsakas av åldrande och dåliga levnadsvanor.
Nyhet!
Vilken hudtyp har du? Huden förändras med årstiderna och åren. Vi hjälper dig gärna med vad du behöver. Vi börjar med rengöring därefter hudanalys. Vid köp av minst 3 st.produkter till ansiktet så bjuder vi på analysen .Avslutar med serum och dagcreme.
Bokadirekts mest bokade behandling just nu i Sverige.En hudföryngrande behandling med elektromagnetism.Underbar massage med värme då man samtidigt slussar ner aktiva serum. Läs på om kontraindikationerna på behandlingen:Graviditet,cancer epilepsi,inflammation på det behandlande området.
En djupgående rengöring med AHA/PHA-ampull.Kan med göras som kur på 5 ggr. mede rabatt på sista beh. Bra mot pigmentering, mogen hy, acne Rek. 1 ggn. / vecka
Rengöring,hudanalys,peeling, microdermabration,microneedling,nedslussning av stärkande serum, lokalbehandling,alginatmask,handmassage.Kontraindikationer:Graviditet,cancer epilepsi,inflammation i det beh.omr.
AHA/PHA behandling jobbar mot pigmentering,stora porer,åldrad hy samt acne.Som enstaka beh. uppfräschande.
Bra med kur 1ggn./vecka för ett mer bestående resultat.
Vår vanligaste ansiktsbehandling.Rengöring peeling,lätt portömning samt handmassage.Serum och mask anpassat efter hudtyp.Nu ingår det även en skön skalpmassage!
Vi ger dig 60:- rabatt när du gör dessa behandlingar samtidigt.
I september månad bjuder vi dessutom på en alginatmask till ett värde an 150:-
60:- rabatt vid ansiktsbehandling på brynfärning. I september månad bjuder vi dessutom på en alginatmask till ett värde av 150:-.
En något längre behandling än Compact. För dig som behöver en grundlig rengöring. Samma som i Compact men med längre tid för porrengöring och massage. Om du dessutom lägger till färgning av fransar el. bryn (se prislista) i september så bjuder vi på en exlusiv alginatmask till ett värde av 150:-
Vår absolut aktivaste behandling.Jobbar på fasthet o ger massor med fukt!
Frans o brynfärgning samtidigt ger dig 80:- rabatt!
75:- rabatt vid ffb.vid ansiktsbehandling
DE-OX är en unik antioxidant och C- vitaminbehandling med tekniskt avancerade ingredienser som passar alla hudtyper.På mogen hud ger den skydd och samtidigt en intensiv anti age-behandling som ger lyster fasthet och elasticitet.Kan fås med el. utan portömning
Frans o brynfärgning plockning samt ögonbehandling
En ansiktsbehandling utan massage.
I samband med en ansiktsbehandling 200:-

Epilering

Fötter

Fotbad samt filning och borttagning av förhårdnader. Fixade nagelband samt fotmassage och lackning. Obs! att vi bara jobbar med "friska fötter". Ej om du har diabetes eller fotvårtor. Välj då att gå till en fotterapeut. Under juni kan du välja till fransfärg för endast 150:- när du bokar denna behandling.

Fransar & Bryn

I samband med ansiktsbehandling 235:-.(60:- rabatt)
I samband med ansiktsbehandling 235:-
Isamband med annan behandling 135:-

Händer

Mjukar upp torra händer och nagelband.Peeling parafinbad samt handmassage.

Kroppsbehandlingar

Torrborstnig på hela kroppen.Brun utan sol ansikte o kropp.
Färgen håller i ca.1 vecka
I samband med annan beh. 350:-

Make Up

Lär dig knepen hur du ska lägga en snygg make-up!

Massagebehandlingar

Massage med vetenskapliga studier på Sahlgrenska sjukhuset. Bra för dig med astma, KOL samt för dig som är doftallergiker och har problem med luftvägar (hosta). Bäst resultat om man går minst tre ggr. med högst två veckors mellanrum. Första gången bokar du in 75 min. Sista beh. ger vi dig 30% rabatt om du gått "kuren".
En högeffektivt behandlande, djupgående och avslappnande massage.
Vid kur 5ggr á 1 ggr/vecka ges 50 % rabatt vid sista behandlingstillfället.
Andningsmassage. För dig som har besvär med astma och KOL. Även doftallergiker samt för dig som har problem med luftvägar (hosta.) Rek. att gå tre ggr. med två veckors intervall som längst. Första besöket tar 75 min, andra och tredje besöket tar 60 min. Du får 30% rabatt priset sista gången. Om du inte går tre ggr. enl. ovan betalar du fullt pris /ggn. (850:- 750:- och 750:-)
Obs! Gäller endast Västerviks Tidningens anställda.
Mjukare massage med aromaolja.
Mjukare massage med chokladcreme
Kombinationen massage +NBE 1000 ger en mer djupgående effekt i muskelvävnaden genom elektromagnetism.Otroligt skönt Rekommenderas!!Obs! Kontraindikationer är:Graviditet,cancer,epilepsi samt inflammation i det beh. omr.
Kombinationen massage +NBE 1000 ger en mer djupgående effekt i muskelvävnaden genom elektromagnetism.Otroligt skön behandling. Rekommenderas!Obs! Kontraindikationer är :Graviditet,epilepsi,cancer samt inflammation i det beh.omr.
Spa massage
50 min 670,00 kr
Avslappnande o avstressade massage på hela kroppen
Spa massage
60 min 750,00 kr

Vaxning

Från 250:-
Vaxning hela ben 45 min. Ej bikinilinjen.För dig som har lite mindre hårväxt.
Ex axiller el. bikinilinje (obs! utför ej intimvaxning)
priset är från 250 kr
Priset är från 395 kr
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Spa't i Västervik

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Adress
Hamngatan 32
593 33 Västervik
Öppna i Google Maps 🗗