Vad vill du boka?

Alla ❤️ Dag-erbjudande

Ge bort en härlig behandling till någon du tycker om. 
Just nu 10% rabatt på presentkort* samt 100 kr rabatt på Askungebehandling & Spirulina kroppsinpackning.

Erbjudandet gäller fram till 14/2.
*
(Obs! Gäller endast vid köp av fysiska presentkort i butiken)


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

Behandlingen inleds med en djuprengörande peeling. Därefter appliceras Kerstin Florians mineralrika lermask, den ger fukt och har en porsammandragande effekt. Avslutas med en ansiktsmassage. Denna behandling rekommenderas som kur vid oren hy och lätt acne.
Bli fin till festen!
Behandlingen inleds med rengöring och en ansiktspeeling. Därefter appliceras en näringsrik ansiktsmask som har en uppstramande effekt på huden. Därefter en fantastisk avslappnande nack- och skalpmassage. Avslutningsvis masseras Kerstin Florians ”Sunless Tan” in i ansikte, hals och decoltage. Ger din hud lyster och en naturlig vacker brun ton. Frans- och brynfärgning ingår.
Perfekt för dig som snabbt vill bli fin till festen!
i samband med kroppsinpackning 200:-

Massage och Antistress

I massagen ingår nack- och skalpmassage. Även koppning om du så önskar. En konsultation görs alltid innan så massagen blir skräddarsydd för just dig.
I massagen ingår nack- och skalpmassage. Även koppning om du så önskar. En konsultation görs alltid innan så massagen blir skräddarsydd för just dig.
I massagen ingår nack- och skalpmassage. Även koppning om du så önskar. En konsultation görs alltid innan så massagen blir skräddarsydd för just dig.
Total avslappning från topp till tå.

Huvud
Inleds med Kerstin Florians "Calm Mind" som släpper alla spänningar, därefter en underbar skalp- och nackmassage.

Händer
Dina händer rengörs med en het lavendelhandduk, därefter masseras underarmar och händer med lavendelolja.

Fötter
Fotscrubb med en uppfriskande Eucalyptusscrub som sätter fart på blodcirkulationen, avslutas med en skön fotmassage med Kerstin Florians "Fussbalm."
Behandlingen inleds med en Askungebehandling.
(Rengöring och peeling, ansiktsmask med champagnepatch, därefter ansikts- nack- och skalpmassage.)

Dina händer och fötter scrubbas med uppiggande eucalyptusscrub som gör huden mjuk och len. Händer och underarmar masseras med fuktgivande lavendelolja, fötter och underben med Kerstin Florians underbara "Fussbalm".
Behandlingen avslutas med Kerstin Florians "Brun utan sol" som masseras in i ansikte, hals och dekoltage.

Fötter

Fotbad och nagel- och nagelbandsvård, filning av förhårdader. Fötterna smörjs in med Kerstin Florians ”fussbalm”.
Avslutas med ett glossigt vårdande lack.
Garanterat mjuka och fina fötter.

Inleds med ett uppfriskande fotbad. Följt av nagel- och nagelbandsvård, filning av förhårdnader samt en kraftig eucalyptusscrub. Därefter en skön fotmassage med Kerstin Florians underbara "fussbalm" som svalkar och vårdar dina fötter.
Lackning ingår.
För dig som går & står hela dagarna.

Behandlingen inleds med en uppfriskande eucalyptusscrub som
piggar upp och sätter fart på blodcirkulationen, därefter en avkopplande underbens- och fotmassage med Kerstin Florians underbara "Fuss Balm" som svalkar och vårdar dina fötter.

Manikyr

En permanent lackning som finns i över 100 olika färger!
Lacket härdas i uv-lampa & håller upp till 3 veckor.

I behandlingen ingår formning av naglar & nagelbandsvård, fuktgivande handcreme samt vårdande nagelolja!
Mjukgörande handbad.
Nagel & nagelbandsvård.
Fuktgivande lotion & vårdande nagelolja appliceras
Lackning ingår
Lackning av naglar
Mjukgörande handbad med peeling.
Nagel & nagelbandsvård
Mjukgörande Lotion
Peeling & paraffinbad
Vårdar torra händer & trasiga nagelband, lindrar värk i leder.

Mjukgörande handbad. Nagel & nagelbandsvård.
Med KF underbara salt peeling förbereds händerna för en varm paraffin inpackning, som lindrar värk i leder samt bra för torra händer & nagelband!
Handmassage med fuktgivande lotion. Vårdande nagelolja appliceras.
Lackning ingår

Spa-behandlingar

En mycket välgörande och avslappnande kroppsbehandling som gör gott för både kropp och själ. Behandlingen inleds med en Bodyscrub som tar bort döda hudceller och gör huden len och mjuk. Därefter masseras en fuktgivande olja in över hela kroppen, du väljer olja själv. Medan du ligger inbäddad med inpackningen i en värmefilt får du en ansiktskur. Rengöring, peeling och en fuktgivande ansiktsmask, behandlingen avslutas med en underbar ansiktsmassage.
För dig som behöver den ultimata avkopplingen.

Den här behandlingen ger dig ro, hjälper dig att stressa av ordentligt och fyller på med stärkande kraft. En behandling som tar hand om huden, kroppen och själen. Behandlingen Inleds med en mineralscrub som tar bort gamla hudceller, den sätter fart på blodcirkulationen, gör huden len och ger lyster. En vitamincocktail masseras in över hela kroppen och du blir inbäddad i värme. Medan inpackningen verkar och du kopplar av får du en djuprengörande ansiktspeeling och en uppstramande, närande ansiktsmask. När du ligger med masken får du en underbar nack- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage med Kerstin Florians fuktgivande produkter.
Du känner dig sig som pånyttfödd.
Denna behandling ger din hy nytt liv och fin lyster. Tar bort döda hudceller och ger en len och skön känsla samt sätter fart på blodcirkulationen. Kerstin Florians underbara ginger oil masseras in över hela kroppen efter duschen. Förbereder din hy inför våren och sommaren, ger en vackrare solbränna!
En varm helkroppsinpackning med mineralrik lera från Heviz i Ungern. Leran är mjukgörande och ökar hudens fuktighet. Är bra vid stela leder och trötta muskler. Lindrar besvär vid eksem och psoriasis. Bra mot acne och finnar. Rekommenderas för dig som tränar mycket. Ansiktskur ingår medan du kopplar av och inpackningen verkar.

En underbar vilsam och stärkande behandling för dig som är gravid eller nybliven mamma. Behandlingen inleds med en mild kroppspeeling och rygg- och nackmassage. Därefter masseras en kroppsinpackning in som förebygger bristningar, återfuktar och verkar uppstramande. Medan du ligger inbäddad i värmefilt med inpackningen får du en avkopplande huvud- ben- och fotmassage.
En mycket avstressande och skön helkroppsmassage med aromaoljor. Du väljer olja själv. Nack- och skalpmassage ingår. Passar även för dig med fibromyalgi, då anpassar vi behandlingen för just dig.
En varm helkroppsinpackning med spirulina alger som ovan. Inklusive den exklusiva ”Marine Firming serum” och ”Marine Firming Body Creme” Dessa produkter har en uppstramande effekt och ger huden en fin lyster, motverkar uppkomsten av celluliter och förebygger strier (bristningar). Denna behandling avslutas med en härlig Spa Massage. Ansiktskur ingår medan du ligger i inpackningen och kopplar av.
En varm helkroppsinpackning med spirulinaalger. Ger mycket näring till huden i form av proteiner, mineraler och vitamin a,b,c och e. Behandlingen inleds med en Body scrub. Spirulina har en stärkande och utrensande effekt och är antiseptisk. Förbättrar hudens färg och struktur ger nytt liv åt en grå trött hud. Rekommenderas särskilt för behandling av celluliter och överflödigt fett i vävnaderna. Ansiktskur ingår medan du ligger i inpackningen och kopplar av.

Spaterapeuten

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Edövägen 2
132 30 Saltsjö-Boo
Ormingehus
Öppna i Google Maps 🗗