Sport Dog Academy

betyg4.9 Fantastiskt bra(169 betyg)
Studiovägen 10, 135 48, Tyresö
Så här betalar du för besöket: Du betalar ditt besök med kort på plats hos oss. Var rädd om de bokade tiderna! Vi har många patienter som önskar få en tid hos oss och om du vet med dig att du måste avboka din tid så ber vi dig göra det så snart du kan, så har vi möjlighet att erbjuda tiden åt en annan patient som är i behov av snar behandling. Om din tid inte avbokas kommer den att ligga kvar i vårt bokningssystem och tiden kan då inte bokas av annan patient. Följande avbokningsregler gäller: - Avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokat besök. - Avbokning sker via Bokadirekt. Ni får en bokningsbekräftelse i samband med att ni slutför er bokning via Bokadirekt och i denna bekräftelse finns även information om hur besöket avbokas. Systemet låser sig 24 timmar före bokad tid vilket omöjliggör senare avbokning. - Icke avbokade besök eller besök avbokade senare än 24 timmar innan besökstidens start debiteras till 100 %. Undantag från detta görs vid uppvisande av giltigt veterinär- eller läkarintyg. Det går alltså INTE att avboka ett besök via sms, telefon eller epost! Anledningen till detta är att vi inte kan säkerställa att meddelandet avläses/lyssnas av i tid för att avbokning ska kunna ske 24-timmar innan starttiden för det bokade besöket. Välkomna till oss!

Boka tjänst

Hundbehandlingar

 • Komplett hältutredning veterinär och kiropraktor60 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka
 • Nybesök eller återbesök hund60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök hund45 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Kort återbesök hund30 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Ann-Marie Appel & Eva SolstrandVeterinär & kiropraktor
noImage
Eva Solstrand
(120 betyg)
Hundkiropraktor, humankiropraktor och massör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
169 betyg
Utmärkt genomgång av hunden 👍
Mycket bra bemötande av både mig och min hund. Tydliga instruktioner för efterbehandling.
Eva är toppen, mycket kunnig och trevlig som person. Både hund och människa trivs hos Eva och får den hjälp som behövs. Rekommenderar alla att åka till Eva och Sportdog Academy med både hunden och sin egen kropp.
Eftersom jag har en hund med svårigheter i kontakt med främmande människor uppskattade jag det lugna fina bemötandet. Tycker också att det var en professionell behandling av hunden.

Om företaget

Vi på Sport Dog Academy vill gärna hjälpa din hund och dig till ett bättre mående genom förbättrad kroppskontroll och optimering av era rörelser. Vore det inte härligt att kunna leva livet så fullt ut som det bara går, varje dag, utan att behöva begränsa sig till följd av smärta och rörelsestörning? På Sport Dog Academy kan vi erbjuda förebyggande friskvård och funktionell rehabilitering individuellt framtagen för just era behov. Vi har lång erfarenhet av att möta och bemöta olika hundindivider. Välkomna till oss på Sport Dog Academy!

Bilder