Vad vill du boka?

Så här betalar du för besöket:

Hos oss betalar du ditt besök med Swish och swisha gärna innan besöket så slipper vi ta tid av behandlingstiden för detta. Märk betalningen med din hunds namn i meddelandet. Visa oss din skickade Swishbetalning på din mobil som bekräftelse på att transaktionen genomförts, så kan vi notera ditt besök som betalt i vårt bokningssystem.  Vårt swishnummer är: 1231961622.

Du kan dessvärre inte betala ditt besök med kort på plats hos oss.


Var rädd om de bokade tiderna!

Vi har många patienter som önskar få en tid hos oss och om du vet med dig att du måste avboka din tid så ber vi dig göra det så snart du kan, så har vi möjlighet att erbjuda tiden åt en annan patient som är i behov av snar behandling. Om din tid inte avbokas kommer den att ligga kvar i vårt bokningssystem och tiden kan då inte bokas av annan patient. 

Följande avbokningsregler gäller:

- Avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokat besök.

- Avbokning sker via Bokadirekt. Ni får en bokningsbekräftelse i samband med att ni slutför er bokning via Bokadirekt och i denna bekräftelse finns även information om hur besöket avbokas. Systemet låser sig 24 timmar före bokad tid vilket omöjliggör senare avbokning.

- Icke avbokade besök eller besök avbokade senare än 24 timmar innan besökstidens start debiteras till 100 %. Undantag från detta görs vid uppvisande av giltigt veterinär- eller läkarintyg.

Det går alltså INTE att avboka ett besök via sms, telefon eller epost!
Anledningen till detta är att vi inte kan säkerställa att meddelandet avläses/lyssnas av i tid för att avbokning ska kunna ske 24-timmar innan starttiden för det bokade besöket.

Välkomna till oss!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Hundbehandlingar

Besöket bokas vid nybesök. Kan även bokas för återbesök om din hund behöver lite längre behandlingstid eller om hunden behöver en kombinationsbehandling med två olika behandlingsalternativ, ex kiropraktisk behandling och laserbehandling. 60-minuter rekommenderas även om du vet med dig att din hund behöver lite extra tid för att komma till ro för att kunna ta emot vår behandling.

Besöket omfattar: gånganalys, analys av din hunds stabilitet och kroppskontroll, undersökning av led- och muskelstatus samt den eller de behandlingar som bedöms lämplig för din hund vid detta tillfälle som exempelvis kiropraktisk behandling, elterapi eller laser.

Vid ett 60 minuters besök finns det tid för frågor om hur du kan hjälpa din hund att börja må och röra bättre.
Återbesök hund

Besöket omfattar: gånganalys, analys av din hunds stabilitet och kroppskontroll, undersökning av led- och muskelstatus samt den behandling som bedöms lämplig för din hund vid detta tillfälle, som exempelvis kiropraktisk behandling, elterapi eller laser.

Tid finns även för kortare rådgivning.
Återbesök om din hund behöver uppföljande kort kiropraktisk behandling eller laserbehandling för specifikt besvärsområde.

Det här är ett kort besök och det kommer inte att finnas tid för omfattande frågor eller tid för fys- och rehabinstruktion. Vet du med dig att din hund behöver lite mer tid för att kunna koppla av och ta emot vår behandling, eller om du själv har mer omfattande frågor du vill ta upp med oss, så rekommenderar vi dig att istället välja någon av våra längre besöksalternativ.
Helkroppsmassage eller riktad massage- och laserbehandling mot specifikt besvärsområde. Vår hundfysioterapeut är även diplomerad hundmassör från Axelson Animal Massage School.
Vår hundfysioterapeut är även diplomerad hundmassör från Axelson Animal Massage School.
Elektroterapi används för smärtlindring, muskelavslappning och stimulerar utläkning av inflammationer. Elektroterapi är en smärtfri behandlingsmetod där de flesta hundar slappnar av och ser ut att njuta mycket av behandlingen.

Vid 45-minuters alternativet för elterapi ingår även undersökning av din hunds rörelser samt led- och muskelstatus. Behandlingen anpassas efter din hunds behov just nu.
Välj denna kortare laserbehandling om din hund behöver laserbehandling för ett specifikt besvärsområde enligt ordination av veterinär eller annan vårdgivare.

Observera att detta är ett mycket kort besök och det finns mycket begränsade möjligheter för rådgivning. Har du frågor du vill ta upp rörande hundens besvär rekommenderar vi att du väljer alternativet laserbehandling 30 minuter istället.
Vid 30-minuters laserbehandlingsalternativet ingår även undersökning av din hunds muskelstatus och muskeltöjning. Behandlingen anpassas efter din hunds behov just nu.
Vid Water Treadmill 45 minuter. Detta alternativ kan väljas för hundar som genomgår rehabilitering.

Klippkort på 10 gånger WTM rehab finns att köpa hos oss för 4900 kr. Kontakta oss på info@sportdogacademy.se om du vill köpa klippkort.
Water Treadmill 30 minuter kan väljas om din hund vattentraskar i rent konditionsuppbyggande syfte eller om din hund behöver gå ner i vikt.

Klippkort på 10 gånger WTM friskvård finns att köpa hos oss för 3900 kr. Kontakta oss på info@sportdogacademy.se om du vill köpa klippkort.
Detta alternativ är lämpligt om du önskar få en grundlig undersökning av din hunds rörelseapparat med uppstart av behandling samt upplägg av individuellt framtagen fysplan för din hund.

I undersökningen ingår: gånganalys, analys av din hunds stabilitet och kroppskontroll, undersökning av led- och muskelstatus. Utifrån det vi funnit i undersökningen kommer vi sedan att utarbetar även en fysplan utifrån din hunds behov.

Vid detta besök påbörjar vi även lämplig behandling. Vi gör bedömningen av vilken behandling din hund behöver och behandlingen kan bestå av kiropraktisk ledbehandling, terapeutisk laserbehandling, elterapi, massage eller uppstart av rehabilitering i Water Treadmill (WTM, även kallad vattentrask).

Under ett 90 minuters besök finns det gott om tid att ta upp frågor som kan finnas om hur du kan hjälpa din hund att börja må och röra bättre.
Vid detta besök sätter vi en fysplan för både tävlingshunden och för dig som förare med målet att ni, både du och din hund, ska kunna prestera på topp när det gäller.

För att kunna och våga köra fullt ut krävs en väl grundad plan för den fysiska uppbyggnaden och hur ni som team kan jobba för bygga upp och bevara säkra rörelser samt för skademinimering.

Humanbehandlingar

Sedvanlig undersökning av hundägarens led- och muskelstatus samt behandling av rörelseinskränkta leder och vid behov mjukdelsbehandling av spända muskler.
Behandlande klassisk massage är en mer djupgående behandlingsform som syftar till att förebygga besvär eller behandla direkta problem relaterade till spända och krampande muskler och andra mjukdelsstrukturer.

Behandlande massage är utmärkt även som riktad idrottsmassage mot specifikt besvärsområde.
Passa på att vid samma tillfälle få behandling både för dig själv och för din hund.
Personligt träningsupplägg med kondition, styrka och balans.
Personligt träningsupplägg med kondition, styrka och balans.

Sport Dog Academy

Vi på Sport Dog Academy vill gärna hjälpa din hund och dig till ett bättre mående genom förbättrad kroppskontroll och optimering av era rörelser. Vore det inte härligt att kunna leva livet så fullt ut som det bara går, varje dag, utan att behöva begränsa sig till följd av smärta och rörelsestörning?

På Sport Dog Academy kan vi med våra specialiserade utbildningar och långa erfarenhet erbjuda förebyggande friskvård och funktionell rehabilitering individuellt framtagen för just era behov.

Samtliga terapeuter som jobbar hos oss har lång erfarenhet av att möta och bemöta olika hundindivider.

Välkomna till oss på Sport Dog Academy!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Grustagsvägen 6
138 40 Älta
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗