1. Hem
 2. Hälsa Sollentuna

Stilla hos Milla

betyg4.8 Fantastiskt bra(197 betyg)
Hertig Karls väg 13, 192 68, Sollentuna
Varmt välkommen till min nya lokal, samma hus bara två dörrar till höger. Jag har behandlingar för Friskvård och Hälsa. Jag jobbar med cavitation, radiofrekvens, njur- och lymfstimulerande behandling. Fler behandlingsformer kommer under hösten/vintern. Om du inte hittar den behandling du söker eller förbetalt för så är du välkommen att maila mig info@stillahosmilla.se Har du svårt att hitta behandlingstider? Just nu finns alla lediga tider till 30 nov på bokadirekt. Jag har fullbokat 1-2 månader framåt. Tips- håll gärna utkik efter avbokningar. Unna dig lite egentid, det är du värd. ♡ Varmt välkommen.  OBS! Salongen ligger i Rotebro centrum, i samma hus som Ekens kök och Biblioteket. Om man söker på karttjänster (ex Google Maps) så visar de tyvärr fel bland. FRISKVÅRD Har du friskvårdspengar? Jag finns på ePassi och Wellnet men det går också bra att ge kvittot direkt till arbetsgivaren om man har en sån överenskommelse.  PRESENTKORT Vid köp av presentkort, se nedan eller maila mig på info@stillahosmilla.se SJUKDOM / AVBOKNING Om du känner dig sjuk, avbokar du din behandling utan kostnad senast 24 tim innan med hjälp av bekräftelsemailet som du fått från Bokadirekt eller maila mig på info@stillahosmilla.se. Vid utebliven avbokning eller ankomst tar jag ut full betalning.

Boka tjänst

CAVITATION och RADIOFREKVENS -en hälsobehandling

 • CAVITATION OCH RADIOFREKVENS 40 MIN
  40 minuter, 825 krMer info
 • CAVITATION OCH RADIOFREKVENS 60 MIN
  60 minuter, 1 045 krMer info
 • CAVITATION OCH RADIOFREKVENS 80 MIN
  80 minuter, 1 320 krMer info

RYGGMASSAGE/MASSAGE

 • RYGGMASSAGE 30 MIN
  30 minuter, 500 krMer info

utövare

noImage
Camilla Ericson
(197 betyg)
Diplomerad Friskvårds- och Lymfmassör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
197 betyg
Sara M.
till Camilla Ericson
Bästa ryggmassagen på länge! Avslappnande och välgörande. Kommer definitivt tillbaka.

Visa mer

Charlotte A.
till Camilla Ericson
Underbar känsla i kroppen efter behandlingen ❤️

Visa mer

Maria J.
till Camilla Ericson
Mitt första besök idag med CAV/RF behandling för mitt lymfödem på benet. Väldigt trevligt och lugnt bemötande, talade om varje steg innan hon påbörjade något nytt. Ser fram emot nästa behandling och hoppas verkligen att detta kan hjälpa mitt ödem att bli bättre.

Visa mer

Marita G.
till Camilla Ericson
Jag kände mig trygg och omhändertagen redan från första stund, Camilla är kompetent om lymfsystem och ärr, en fantastisk behandling, jag har redan bokat ett nytt besök, så tacksam.

Visa mer

Om företaget

Jag har behandlingar för Friskvård och Hälsa. Jag jobbar med cavitation, radiofrekvens, njur- och lymfstimulerande behandling. Friskvård? Jag finns på ePassi och wellnet men det går också bra att ge kvittot till arbetsgivaren om man har en sån överenskommelse. Unna dig en välgörande behandling, det är du värd. ♡ Vill du köpa presentkort? Se längre up på denna sida eller maila mig på info@stillahosmilla.se

Bilder

Medlem i Skandinaviska Förbundet KomplementärmedicinMedlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
Detaljer och kontakt
 • Vardagar 9:30-19:00
 • 070-940 40 01 men snabbast kontakt (även sen ankomst) får du via mail info@stillahosmilla. XXVisa nummer

 • Hertig Karls väg 13, 192 68, Sollentuna