Stockholm Brud & Fest

betyg4.5 Mycket bra(157 betyg)
Hornsgatan 132, 117 28, Stockholm
Obs! Boka endast 1 plats! Endast blivande bruden fyller i sina uppgifter! Sällskapet som följer med bruden ska INTE fylla i sina uppgifter eller boka upp en provtid! Kunder som söker festklänningar samt accessoarer behöver ej boka tid!

Boka tjänst

Prov av Brudklänning

  • Prov av Brudklänning Vardagar90 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka

Prov av Brudklänning Lördag

  • Prov av Brudklänning Lördagar60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
157 betyg
Fantastiskt bemötande och bra utbud av klänningar 🌟
Sååå trevlig personal som var så hjälpsam, tack!
Engagerad och hjälpsam personal. Bra service
Superbra service och engagerad personal som fick mig att känna mig välkommen och sedd! (även om jag inte hittade drömklänningen)

Om företaget

Här kan du boka din provtid för att pröva brudklänningar. Under din provtid går vi tillsammans igenom vilken typ av klänning du söker och vi kommer att pröva olika modeller som vi tror kommer att passa dig. Vi har klänningar i olika storlekar upp till storlek 48. Prisklass 10.000kr – 45.000kr Just nu har vi SAMPLE SALE i butiken! Vi har ett stort utbud av klänningar till direkt försäljning, men vi rekommenderar att du beställer din klänning 7-9 månader före ditt bröllop. Vill du bara komma in till oss för att se vårt sortiment går det jättebra att göra utan att boka en tid. Vi tar alltid emot Drop in i mån av tid. Du som söker festklänning / accessoarer behöver inte boka tid. Varmt Välkommen!

Bilder