Vad vill du boka?

Varmt välkomna till Södra Stockholms första salong med ett helt koncept för dig som kund! Vi ligger i KungenskurvaShoppingcenter mittemot IKEA. Tack för Ert fina förtroende kära kunder I vår arkitektritade salong på 262 kvm erbjuder vi Er kunder behandlingar som Lpg, Hifu,frisör,naglar,infusion.laser, lymfmassage, microblading m.m.
Ni hittar oss på PLAN 2 BREDVID STADIUM.
**************************************************************************'

**********************************************************
*3D HIFU 

-HIFU -Kroppslyft! Det bästa alternativet till kirurgisk hudlyft för kropp, Bästa och mest effektiva & hållbara kroppslyft!

-Hifu använder en speciell teknik så kallad Hög intensivt fokuserad ultraljud för att nå ner djupt under huden och orsakar en sammandragning av vävnader för att strama åt lös hud. För de flesta räcker det med endast en behandling och resultaten syns redan inom 2 veckor och förbättras succesivt.

*3D HIFU - Naturlig ansiktsupplyft utan kirurgi marknadens senaste hetaste! Läs mer under behandlingarna.KAMPANJ !- Kombo behandling 4500 kr (ord.5500kr)(käklinje,kinder,panna,dubbelhaka)
-Hifu- Ett naturligt lyft utan kirurgi för ansikte som ger en omedelbar lyster och Spänst i huden.Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.Oftast räcker det med 1 behandling beroende på utgångsläge och Hifu fungerar för Alla hudtyper såväl män som kvinnor. Med Hifu ansiktslyft får man botox och fillers effekt helt naturligt och är en riktig skinbooster.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Personlig Träning & Coachning

SPRAYTAN

För bästa resultat skrubba hela kroppen och ansiktet med peeling innan spraytanningen. Smörj inte in dig med fuktkräm efteråt. Ha gärna löst sittande kläder när du kommer.

Den säkra och skonsamma metoden för att snabbt få en jämn och fin färg.
Kroppen sprayas och blir brun på ca 5 minuter, snabbt och enkelt. En bra grundfärg varar i ca en vecka (individuellt) och med upprepade behandlingar samt rätt hemmavård blir färgen djupare och varar längre.

Vad är SPRAYTANNING?

Din kropp besprutas med en ekologisk lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror i döda lager av huden och under en period av några timmar blir brun - precis som ett äpple gör när du har bitit det!
Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla i ca en vecka. Du skall återfukta den varje dag.

Att tänka på innan Spraytaning

-Ta med mörka löst åtsittande kläder
- Vänta minst 1-4 innan du duschar
- Ingen fysisk aktivitet under de första timmarna efter behandling
- Ha i åtanke att tvålbaserade rengöringsprodukter inte är skonsamma mot färgen
- Smörj in huden efter varje dusch
- Klappa huden torrt, gnugga inte.Tjänster

BB -GLOW KURS Microneedling | Dermapen kurs
Artikelnummer:start kit
Start kit innehåller:
- 1dags kurs
- teori
- praktik på egen modell
- start kit
- Dermapen
- sterila behållare
Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranschen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar och smärtfri (dock inte lika djupt ner i dermis som med injektiosnteknik som
Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranschen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar och smärtfri (dock inte lika djupt ner i dermis som med injektiosnteknik
Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranschen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar och smärtfri (dock inte lika djupt ner i dermis som med injektiosnteknik .
Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranschen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar och smärtfri (dock inte lika djupt ner i dermis som med injektiosnteknik .
Borttagning av tatuering. Skonsamt utan att det är cancerframkallande, går 2-3 gånger fortare än laser metoden, du sparar både tid och pengar. Mindre risk för ärrbildning. Tar bort både färgtatueringar och svarta pigment. Tar bort bryntatuering bättre då du ej behöver raka bort stråna som vid laserborttagning. Obs max 10x10 cm i storlek
Skalp pigmentering kan användas för alla typer och stadier av håravfall, för alla åldrar, färger och hudtyper. Tekniken skapar en tydligare hårlinje vid främre och bakre hjässa och vid tinningarna, och återuppbygger den främre hårlinjen på helt eller delvis skalliga huvuden.

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Bristningar, mage/bröst, akne på ryggen.
Här kommer en ny uppdatering av kemisk peeling innan en Dermapen4 behandling!
Framtaget av Originalet av Microneedling Dermapens egna PEELs.
ÜBER PRO⭐️en peel som arbetar på linjer, pigmenteringar, lyster, spänst, solskador mm.
Detta är en förstärkning av en Dermapen behandling med effektivare resultat!


Advanced Dermapen innebär en pensling av kemisk peeling före/efter själva Dermapen behandlingen för att effektivisera behandligen ännu ett steg, passar dig som tex har ärr ojämn struktur,pigmenteringar eller finalinjer mm.
Är du osäker på om det är rätt behandling? Vi börjar alltid med en konsultation inför varje behandling för att anpassa efter ditt behov/önskemål.

I behandlingen ingår då:
* Djuprengörning
* Lätt peeling(bort med dödahudceller)
* Dermapen4 med vitamincoctail
* UBER PRO PEEL- kemisk peeling-förstärkning av hela behandlingen.
* Hyaluronsyra mask
* Återhämtningskräm att ta med.
Exuviance Guldmask samt AHA peeling för stimulering av cellförnyelsen.

En mjukgörande antioxidantmask. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden lyster. Guldmasken innehåller en blandning av polyhydroxyacids (PHA) som är den nya generationen frukt- och sockersyror. Tillsammans med A-C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger den en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtyper, även känslig hud.

I alla behandlingar utförs alltid en hudanalys för rätt val av behandling för just din hudtyp.

I behandlingen ingår:
* Djuprengörning
* Anpassad peeling (AHA - peeling el. enzympeeling)
* Guldmasken
* Avslutande produkter till ansiktet


Vår klassiska ansiktsbehandling är en komplett behandling som passar alla hudtyper då produktvalet anpassas efter hudens behov.

OBS! En hudanalys görs alltid innan behandlingen.

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och stärker huden.
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.
Ingår: Rengöring, AHA-peeling m. booster, portömning, ansikts-mask (guldmask) och avslutande produkter.

Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.

Exuviance (USA) – medicinskt utvecklad hudvård som används av dermatologer, hudterapeuter och plastikkirurger över hela världen.Produkterna fördröjer uppkomsten av rynkor samt motverkar bland annat acne, oren hy, pigmentfläckar och atopiska eksem. Används naturligtvis även för att bibehålla en redan frisk och sund hy.

Exuviance Boosterbehandling ingår i denna klassiska behandling samt även en ögonmask.
Boostern effektiviserar behandlingen mot rynkor, acne eller ojämn pigmentering.
En askungebehandling för dig som vill ha en snabb skönhetsboost. Den passar dig som snabbt vill ge ansiktet ett lyft, och samtidigt vill ha en skön stund.

Denna askungebehandling är för dig som på kort tid vill ge ansiktet ett lyft. Perfekt att göra före fester, bröllop och liknande då behandlingen ger en omedelbart förskönande effekt.

Behandlingen avslutas med en av våra lyxigaste specialmasker.

Ansiktsmasken bekämpar hudens ålderstecken och reducerar förekomsten av rynkor. Den stimulerar och återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud.

Ingår:
- Rengöring av ansiktet
- AHA-PHA peeling alt enzympeeling
- Mask efter hudtyp
- Avslutande produkter
RF är en smärtfri behandling som kan liknas med en varm massage. En grundkur är på ca 6 behandlingar två gånger i veckan för bästa resultat, men kan variera beroende på hudens kondition. Efter avslutat kur kan man med fördel underhålla resultatet med en behandling varannan månad.
-----
Kavitationspeeling Behandling av hud med ultraljudsvågor. Frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk.

Behandlingseffekt:

-Djuprengöring av huden
-Lätt peeling
-Bidrar till bättre cirkulation i huden
-Stimulerar hudens cellförnyelse
- Som förbehandling till ex microdermabrasion, mesoterapi, RF

inkl. rengöring och mask
........................................
I Behandlingen ingår;
-Rengöring,mask,serum,kemisk peeling.

RF är en icke kirurgisk metod, men effektfullt som ett ansiktslyft. Hettar upp kollagenet i det djupa hudlagret vilket bildar nytt kollagen som stramar upp, lyfter, slätar ut huden, minskar celluliter och rynkor.

RF står för ”radiofrekvent behandling” och är en väl beprövad behandlingsteknik för att uppnå fastare och stramare hud. Den är erkänd för att minska uppkomsten av celluliter och sedan lång tid en känd behandlingsmetod för att på ett effektivt sätt uppnå en fastare och stramare hud. RF-behandling är också en behandling för att reducera fett och det fungerar på hela kroppen men används främst för ansiktet.

RF-behandlingen kan användas på följande behandlingsområden:

Hudföryngring och lyft
Släta ut och strama åt huden i ansiktet
Rynkor Reducera dubbelhaka
Mindre elastisk hud (”slapp hud” på haka, mage och ben)
Strama upp slapp hud på halsen
Acneärr
Reducera rynkor på dekolletaget
Porreducering
Reducera linjer och rynkor
Mörka ringar och påsar under ögonen
Ökar kollagen- och elastinproduktionen
Rosacea
Lymfdränerar och ökar blodcirkulationen
Celluliter


Mer info kan Ni läsa på Skintightening RF+Kavitationspeeling 1 gångsbehandling.

4 beh Kombo 2 ggr i veckan! För bästa resultat!
Yumilashes är en keratinbehandling på dina egna naturliga fransar, i behandlingen gör man ett lyft, ger keratin och vitaminer samt färgar och laminerar fransarna. Behandlingen är smärtfri och passar även känsliga ögon.

Yumilashes har funnits i 10 år och finns kvar på marknaden! Är orginalet på keratinbehandlingen och räknas inte som en lashlift/ då det inte innehåller lika starka kemikalier.

Viktig info till kunden:

Att tänka på INNAN keratinbehandlingen:
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen.
- Inga lösögonfransar

Att tänka på EFTER keratinbehandlingen:
- Du ska inte tvätta dina fransar på minst 48 timmar efter behandlingen , för att keratinet ska hinna sätta sig.
- Sov inte på fransarna de först kommande dagarna efter behandlingen.

-Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till vid behandling. Kostar 650:- och räcker upp till 6 månader. Ger volym samt stärker fransarna, keratinet förlänger dina naturliga fransar.


Detta är för er som vill ha:

* Vårdande franslyft
* Keratin behandling
* Hållbarhet ca. 6-8v
* Ink fransfärgning
* Skippa mascaran / franstång-böjare
* Skonsam för fransarna
* Allergi vänlig
* Vegan produkter, ej djurtestade
* Perfekt för dig som inte tål eller vill vila från fransförlängning.

En lyxig behandling som ger dina ögon nytt liv!

I behandlingen ingår färgning av fransar och bryn + formning av bryn, skonsam exfoliering av den ömtåliga huden kring ögonen, avslappnande och dränerande ögonmassage samt återfuktande ögonmask. Behandlingen avslutas med ögonserum och anpassad kräm.
En Kemisk Peeling som jobbar För uppkomsten av rynkor, textur, rökare hy och pigmentstörningar

•Minskar tecken på hudens åldrande
•Förbättrar hudens struktur och jämnhet
•Minskar akneärr och pigmentfläckar

En medelstark TCA syra-peeling som används när man vill ha en påtaglig föryngring av huden. Lämplig för åldrad eller solskadad hud för att släta ut smårynkor, förfina hudens struktur, ta bort pigmentojämnheter och stimulera kollagenbildning på djupet. Lämplig för ansikte, hals och dekolletage.

TCA-syra Cosmo Peel (15%, 18%)
En djupare peel som finns i olika koncentrationer för att ge den effekt man önskar.
Ger en kraftig avflagning under några dagar.
Celldelningen och collagenproduktionen stimuleras och stramas upp och en friskare och jämnare hud kommer fram.

Efter behandlingen så bör man smörja in sig med solkräm, och jag rekommenderar dagkrämen från Dermaceutic som innehåller spf 50 med lugnande & fuktbindande med både C & E vitamin.
Du bör undvika sol i 4 veckor samt undvika bastu,pool och fysisk träning på 2 dygn.

Konsultation inför behandling:
Under konsultationen kommer vi att analysera problem arean, undersöka huden och diskutera utbudet av tillgängliga behandlings alternativ för just dig!

Kommer tydligt att gå igenom vad som krävs för både före och efter din behandling.Användningsområden:
•Hängande ögonlock,
•Påsar under ögonen.
•Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
•Korrigering av ärr, Djupa Akne ärr,milier, fibromer och gropar.
•Syftet är att återskapa en vaknare blick utan ärr.

Fördelar jämfört kirurgi:

•Snabb läkning och återhämtning.
•Ingen risk att ta bort för mycket hud.
•Hud kvalitet på det behandlande området stärks.

Under hela läkningsprocessen går det bra att smörja in med mineral BB cream (skickas med till kund)
Hur maskinen funkar?
Munstycket ger en liten plasmablixit som hoppar fr. Spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet -vilket minskar överskotts hud och stramar åt huden i det behandlande område. En serie i små bruna fläckar är strategiska placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat.
Plasmablixten kan inte bränna mer än 0,5 mm i huden, vilket gör att man ej kan bränna sig.
Man blir svullen dom första 2-3 dagarna och därefter bildas det skorpor som avtar efter ca.5-7 dagar. En lätt rodnad framstår efter allt och den totala läkningsprocessen är i ca.1 månad.

Plasmapennan är ett revolutionerande ansiktslyftning procedur som inte kräver någon operation. Den stramar åt och lyfter huden med omedelbara resultat.

Plasmapen är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.
Kliniska studier har påvisat att plasma energins värme har en uppstramande effekt.

Konsultation inför behandling:
Under konsultationen kommer vi att analysera problem arean, undersöka huden och diskutera utbudet av tillgängliga behandlings alternativ för att kunna hjälpa dig att välja rätt beslut.
Behandlingen tar ca. 60min att utföra men innan det behövs det smörjas med en bedövningssalva i ca.30 min

Kommer tydligt att gå igenom vad som krävs för både före och efter behandling
Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek. Vi kan alltså med den nya pennan behandla ännu snabbare för en mer komfortabel och effektivare behandling än tidigare. Ingen annan microneedling penna på marknaden har samma prestanda.
Dermapen4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion.

Man kan behandla:

*Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Röklinjer runt läpparna
* Lyster, uppfräschning
* Uppstramning av huden och hudföryngring
*Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)
*Stora porer
* Melasma, pigmenteringar och solskador
*Milier, keratosis pilaris

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1-2 dagar men ibland upp till 1 vecka beroende på hur djupt behandlingen har utförs. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker ej röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12h-24h efteråt.


Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar med ca 5 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Innan påbörjad behandling görs självklart en hudanalys där vi analyserar problem arean , undersöker huden för att kunna välja rätt behov för just din hudtyp.
- I alla Dermapen behandlingar ingår det: Kemisk Peeling, vitamincoctail som slussas ner i huden och avslutande mask, samt en återhämtnings kräm för första 2 dygnen
Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek. Vi kan alltså med den nya pennan behandla ännu snabbare för en mer komfortabel och effektivare behandling än tidigare. Ingen annan microneedling penna på marknaden har samma prestanda.
Dermapen4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion.

Man kan behandla:

*Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Röklinjer runt läpparna
* Lyster, uppfräschning
* Uppstramning av huden och hudföryngring
*Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)
*Stora porer
* Melasma, pigmenteringar och solskador
*Milier, keratosis pilaris

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1-2 dagar men ibland upp till 1 vecka beroende på hur djupt behandlingen har utförs. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker ej röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12h-24h efteråt.


Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar med ca 5– 8 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Innan påbörjad behandling görs självklart en hudanalys där vi analyserar problem arean , undersöker huden för att kunna välja rätt behov för just din hudtyp.
- I alla Dermapen behandlingar ingår det: Kemisk Peeling, vitamincoctail som slussas ner i huden och avslutande mask, samt återhämtnings kräm för första 2 dygnen.
Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek. Vi kan alltså med den nya pennan behandla ännu snabbare för en mer komfortabel och effektivare behandling än tidigare. Ingen annan microneedling penna på marknaden har samma prestanda.
Dermapen4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion.

Man kan behandla:

*Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Röklinjer runt läpparna
* Lyster, uppfräschning
* Uppstramning av huden och hudföryngring
*Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)
*Stora porer
* Melasma, pigmenteringar och solskador
*Milier, keratosis pilaris

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1-2 dagar men ibland upp till 1 vecka beroende på hur djupt behandlingen har utförs. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12h-24h efteråt.


Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Innan påbörjad behandling görs självklart en hudanalys där vi analyserar problem arean , undersöker huden för att kunna välja rätt behov för just din hudtyp.
- I alla Dermapen behandlingar ingår det: Kemisk Peeling, vitamincoctail som slussas ner i huden och avslutande mask.
Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek. Vi kan alltså med den nya pennan behandla ännu snabbare för en mer komfortabel och effektivare behandling än tidigare. Ingen annan microneedling penna på marknaden har samma prestanda.
Dermapen4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion.

Man kan behandla:

*Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Röklinjer runt läpparna
* Lyster, uppfräschning
* Uppstramning av huden och hudföryngring
*Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)
*Stora porer
* Melasma, pigmenteringar och solskador
*Milier, keratosis pilaris

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1-2 dagar men ibland upp till 1 vecka beroende på hur djupt behandlingen har utförs. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12h-24h efteråt.


Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Innan påbörjad behandling görs självklart en hudanalys där vi analyserar problem arean , undersöker huden för att kunna välja rätt behov för just din hudtyp.
- I alla Dermapen behandlingar ingår det: Kemisk Peeling, vitamincoctail som slussas ner i huden och avslutande mask.
Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek. Vi kan alltså med den nya pennan behandla ännu snabbare för en mer komfortabel och effektivare behandling än tidigare. Ingen annan microneedling penna på marknaden har samma prestanda.
Dermapen4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion.

Man kan behandla:

*Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Röklinjer runt läpparna
* Lyster, uppfräschning
* Uppstramning av huden och hudföryngring
*Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)
*Stora porer
* Melasma, pigmenteringar och solskador
*Milier, keratosis pilaris

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter 1-2 dagar men ibland upp till 1 vecka beroende på hur djupt behandlingen har utförs. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 12h-24h efteråt.


Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Innan påbörjad behandling görs självklart en hudanalys där vi analyserar problem arean , undersöker huden för att kunna välja rätt behov för just din hudtyp.
- I alla Dermapen behandlingar ingår det: Kemisk Peeling, vitamincoctail som slussas ner i huden och avslutande mask.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga.

Resultat.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.
För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Ljusar upp åldersfläckar
För dig med ojämn ton
För dig med missfärgning (hypopigmentering)

Oxybrasion Denna behandling innebär att man intensivt peelar döda hudceller. Med en handhållen spray och natriumkloridlösning avlägsnar man döda hudceller utan att irritera huden.

Den kyler ner, lugnar, fräschar upp och ljusar upp huden.
Behandling 5-10 min därefter peeling 10 min avslutas med kräm.
BB Glow Treatment är årets mest modern behandling.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 1 år rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 2-5 gånger.
BB Glow Treatment rekommenderas:
För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Åldersfläckar
Ojämn ton
Missfärgning (hypopigmentering).
Kombobehandling med DERMAPEN och Infuzion-Skinboost!
Kampanj just nu för 2900:-

Maxa din behandling med denna oslagbara kombination.
Vi börjar med att gå igenom ansiktet med dermapen, öppna upp små microkanaler i huden som ökar upptaget utav hyaluronsyra med 80%!! Den får igång cellförnyelsen, cirkulationen i huden och läkningsprocessen. Sedan när huden är som ett "öppet sår" så lägger vi till Infuzion-Skinboost.
Här slussas ner ren hyaluronsyra exakt 3 mm ner i huden till dermis. Du kan inte få en bättre fuktboost!

Infuzion med Cytocare är en behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden.

Direkt synbara resultat på:

*Fina linjer
*Yttorrhet
*Mörk hy under ögonen
”hålighet” under ögonen
*Ansiktet får ett lyft
*Fantastisk lyster
*Fräschare, mer välmående hy
*Elasticiteten

Lätt rodnad uppstår i 24tim och återhämtnings kräm skickas med till ansiktet.

Mask Peel –
En lerbaserad kemisk peeling med 30% glykolsyra som är till för fet och oren hudtyp med akneutslag och tilltäppt hud.
Man kan även kombinera ihop med antibiotika vid akne behandling.

pH 2,5. Rekommenderad kur: var 14:e dag 4 gånger.
Vid en kur är 4:e behandlingen Gratis.

Vi använder oss av Dermaceutic´s Kemiska Peelingar. Ett märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat. Mild fjällning av huden efter behandlingen är normalt.
Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

Fördelar med kemisk peeling:
• motverkar rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen
• optimerar återfuktningen av din hud och ger fantastisk lyster.
• stimulerar bildningen av ny kollagen, vilket ger mer stuns och ökar hudens elasticitet
• reducerar acne och acneärr samt drar ihop porerna


Om Dermaceutic Peel:

Dermaceutic har stor kunskap om de mest effektiva kemiska peelingarna för behandling på klinik och salong och har utvecklat lättanvända, säkra och effektiva protokoll för alla viktiga hudtillstånd, från mycket ytliga till djupa kemiska peeler.

Genom en progressiv metod där intensiteten på peelingen anpassas efter varje kund, samt en personligt anpassad hemmavårdsrutin, kan optimala resultat uppnås.

Effekten av Dermaceutics cosmeceuticals och peelbehandlingar stöds av omfattande kliniska studier och är CE-märkta.
Mela Peel Forte -Mot olika slags Pigmenteringar!
En unik behandling som passar vid ojämnt pigmenterad hud, pigmentfläckar, och sk postinflammatorisk pigmentering samt vid melasma. Mela peel innehåller aktiva ingredienser såsom azelainsyra, salicylsyra, mjölksyra, phyticsyra, retinol och arbutin.
Detta är en kemisk peeling med bevisad effekt på alla typer av pigmenteringar. Mela Peel är långtidsverkande, en peel som bleker och jämnar ut pigmentfläckar samt hämmar produktionen av melanin för att minska uppkomst av nya fläckar.
Du kan alltså med fördel göra denna behandling innan solsäsong för att förebygga och minska risken att fläckar uppstår. Beroende på hur pigmentfläckarna ser ut och hur länge de suttit rekommenderar vi 1-4 behandlingar i kur med ca 4 veckors intervall mellan behandlingstillfällena. I behandlingspriset ingår Mela cream, efterbehandlingscreme, värde 1195kr, en creme som du skall använda upp till en månad efter behandlingen som jobbar blekande på befintliga fläckar och även förebygger uppkomst av nya fläckar.
Mela Peel forte ska sitta på i 2-6 timmar så man går hem med peelingen på. Huden ser “normal” ut och man kan gå och jobba om man kan tänka sig att gå utan smink. När 6 timmar har gått sköljer man av ansiktet och smörjar in med K-Ceutic.

Vi rekommenderar även att du efter behandlingen ENDAST använder K-Ceutic cream, morgon och kväll i minst 3 dagar. K-Ceutic cream är en läkande och lugnandende dagcreme med K-vitamin som dämpar rodnad och reparerar. K-ceutic har spf 50 som du bör använda efter kemisk peeling för att motverka uppkomst av nya fläckar. När du gör en kemisk peeling behandling skall du endast använda av oss föreskrivna efterbehandlingscremer.
Milk Peel -
En kemisk peeling vi penslar på med 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra. För alla hudtyper som vill ha extra lyster till huden och reducera linjer och rynkor.
Huden blir väldigt len och mjuk. pH 1,7. Rekommenderad kur: var 14 dag 4 gånger. Vid en kur är 4:e behandlingen Gratis.

Passar de flesta "quickfix", lunchpeel. Ger lyster, mjukar upp linjerna, jämnar ut hudtonen, jobbar på orenheter.
Undvik aktivt solande minst 2 veckor efter behandlingen.

Mild fjällning av huden efter behandlingen är normalt.
Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.


Allmänt Fördelar med kemisk peeling:
• motverkar rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen
• optimerar återfuktningen av din hud och ger fantastisk lyster.
• stimulerar bildningen av ny kollagen, vilket ger mer stuns och ökar hudens elasticitet
• reducerar acne och acneärr samt drar ihop porerna.

Om Dermaceutic Peel:

Dermaceutic har stor kunskap om de mest effektiva kemiska peelingarna för behandling på klinik och salong och har utvecklat lättanvända, säkra och effektiva protokoll för alla viktiga hudtillstånd, från mycket ytliga till djupa kemiska peeler.

Genom en progressiv metod där intensiteten på peelingen anpassas efter varje kund, samt en personligt anpassad hemmavårdsrutin, kan optimala resultat uppnås.

Effekten av Dermaceutics cosmeceuticals och peelbehandlingar stöds av omfattande kliniska studier och är CE-märkta.
Bristningar, mage/bröst, …….
Behandlingen är anpassad för dig oavsett ålder som har problem med acne (finnar). Går att utföra för dig som vill ta bort acne/finnar i ansiktet, på bröstet eller på ryggen. Under acnebehandlingen görs följande:

Först rengör vi huden med en peelingtvätt som kommer ner på djupet och löser upp propparna och avlägsnar döda hudceller. Efter det penslas det på en anpassad kemisk peeling för att sedan göra en genomgående portömning (i vissa fall används även en liten lansett för att öppna upp porerna) Sedan rengörs ansiktet med ett bakteriedödande ansiktsvatten för att sedan lägga på en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna. Denna mask är kylande och jobbar på överflödigt talg som absorberas och blemmor motverkas.

Behandlingen avslutas med en mycket fuktberikande dagcremé.

Målsättningen med denna behandling kan vara väldigt individ och därför kan vi skapa en egen behandlingsplan just för dig.

Alternativt beroende på vilken hudtyp/hudproblem kunden har kan man alltid lägga till den kemiska peelingen fr. Exuviance och även Dermapen4 för Akneärr.
-Unna dig en härlig AnsiktsSPA dag-

BEHANDLING ;
Lätt ryggmassage,handinpackning, handmassage, rengöring, peeling, brynplock,portömning, massage på decolltage och ansikte, mask, avslutande produkter med Dermalogica.
Med hjälp utav plasmapennans värmeblixt så går det att bränna bort överflödig hud utan några kirurgiska ingrepp. Plasmablixten kan inte bränna mer än 0,5 mm i huden, vilket gör att man inte kan bränna sig. En lätt rodnad framstår och totala läkningsprocessen är ca. 1 månad.

Användningsområden:

Uppstramning av slapp hud, tex
• Hängande ögonlock,
• Påsar under ögonen.
• Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
• Korrigering av ärr, bristningar, millier, fibromer och gropar.

Snabb läkning och återhämtning
Ingen risk att ta bort för mycket hud.
Hud kvalitet på det behandlande området stärks.

Konsultation inför behandling:
Under konsultationen kommer vi att analysera problem arean, undersöka huden och diskutera utbudet av tillgängliga behandlings alternativ för att kunna hjälpa dig att välja rätt beslut.


Kommer tydligt att gå igenom vad som krävs för både före och efter behandling.
Konsultation och bedövningssalva ingår i priset.

Borttagning av: Millier - fr. 650:-
Borttagning av. Solfläckar/Leverfläckar/ Pigmentfläckar - fr. 1500kr
Borttagning av fibromer:
1 fibrom / skintags 700:-
2-5 fibromer/ skintags - 1000:-
5-10 fibromer/ skintags - 1500:-
Akne ärr i ansiktet - 2500:-
Rynkor och Linjer - 2500:-

Alla borttagningar av dessa hudflikar kan vara så individuellt och därför utförs alltid en konsultation på plats innan vi utför behandlingen.
EFFEKTIV OCH SKONSAM CARBON PEELING MED LASER!
Carbon Peeling (Hollywood peeling) är en riktigt bra behandling för alla hud typer och skapar en jämnare och fräschare hud. Kolet går in i huden och ökar kollagenet och håller huden yngre.
Carbon partiklarna går dessutom in och rensar djupt ner i porerna och tar bort döda hudceller. Ingen rodnad framstår och man kan direkt vistas ute.

Du kan göra enbart en Carbon Peeling behandling, men för att uppnå optimal effekt ska du gärna göra 2–4 behandlingar med 2–4 veckors intervall.

Vad hjälper denna behandling?:

*Porerna rensas från talg
*Minskar ner stora porer
*Krymper ner de oljeproducerande talgkörtlar, vilket gör huden mindre fet och minskar utvecklingen av ny akne.
*Tar bort ytliga döda hudceller
*Dödar och tar bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan behandla måttlig till svår akne.
*Reducerar acne ärr
*Minskar och eliminerar hyperpigmentering som melasma, etc.
*Gör huden ljusare.
*Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen
*Gör huden fastare eller åtdragning och hjälper till att reducera fina linjer.
*Hjälper huden att få ny livfull lyster.

Innehåll av masken:
En medicinskt aktiv kol-lotion som har en sammansättning av Solrosfrön olja, Potatisstärkelser och Bambu som blandats med kol för att få dessa unika egenskaper tillsammans, den appliceras på huden och får torka i ca 15 minuter. Sedan används en Q-Switch Nd: YAG laser för att värma upp och orsaka implosioner av kolpartiklarna på huden.

Efter behandlingen ska du inte vistas i direkt solljus på minst två dygn och använda solskyddsfaktor minst 50. Återfukta huden morgon och kväll med en djupt återfuktande kräm.

Behandlingen pågår i 60min och då ingår:

Rengöring, Hudanalys/konsultation, Peeling mask med AHA-syra, Carbon Peeling, Avslutande vitaminmask.

Ett tips: för en bättre och mer givande behandling och snabbare resultat så smörj in er med en fukt MASK 24tim innan påbörjad behandling.

INFUZION-SKINBOOSTER

Behandlings zoner: Ansikte, hals, dekolletage, händer.
Fokusområden: mörka ringar,kråksparkar, rynkor runt munnen, nasolabialveck.

När vi åldras börjar kollagen och elastin i de mellanliggande hudskikten brytas ner automatiskt.
När processen startat, accelererar risken för olika hudsymtom och skador: torrhet, pigmenteringar, rosacea, pustlar och slapp/mogen hud.

Framtidens skinbooster-istället för nålar.
Fördelar: Ingen nål
Ingen bedövning
Ingen smärta
Ingen svullnad el långvarig rodnad
Direkt synligt resultat.

Stimulerar kollaget i huden och stärker elastinproduktionen.
-återfuktar huden på djupet
-fyller ut fina linjer
-hållbart resultat upp till 6 mån.
(vid 3 behandlingar) 1 veckans mellanrum mellan varje behandling.

Om Hyaluronsyran: Booztern innehåller hela 40mg av ren hyaluronsyra med
vitaminer och aminosyror
-Steril
-CE medicinskt certifierad
Används av en patenterad roller som med ström infiltrerar huden via hårfolliken och svettkörtlarna. Penetreras in i dermis huden 2,5-3 mm till subkutan nivå.

Erbjudande vid 3 behandlingar för 4800:-
Vid 1 behandling 1800:-
Kavitationspeeling Behandling av hud med ultraljudsvågor. Frigör porerna från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk.

En av de mest moderna teknologierna, baserad på akustiska vågor av olika frekvens för att bl.a. förbättra hudens tillstånd och bromsa ned åldrandeprocessen.

Behandlingseffekt:

-Djuprengöring av huden
-Lätt peeling
-Bidrar till bättre cirkulation i huden
-Stimulerar hudens cellförnyelse
- Som förbehandling till ex microdermabrasion, mesoterapi, RF

inkl. rengöring och mask
rengöring, peeling, brynplock, hudanalys, portömning, massage på ansikte axlar och decolltage, mask, avslutande produkter från Dermalogica
Här guidar vi dig till rätt behandling och hemmavård.

Hos oss utförs alltid en grundlig hudanalys i samband med våra ansiktsbehandlingar. Men är du osäker på vilken behandling du ska välja eller vilka produkter som passar dig bäst, kan du börja med en kostnadsfri konsultation.
Användningsområden:
•Hängande ögonlock,
•Påsar under ögonen.
•Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
•Korrigering av Djupa Akne ärr, milier, fibromer och gropar.
•Syftet är att återskapa en vaknare blick utan ärr.

Fördelar jämfört kirurgi:

•Snabb läkning och återhämtning.
•Ingen risk att ta bort för mycket hud.
•Hud kvalitet på det behandlande området stärks.

Under hela läkningsprocessen går det bra att smörja in med mineral BB cream (skickas med till kund)
Hur maskinen funkar?
Munstycket ger en liten plasmablixit som hoppar fr. Spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet -vilket minskar överskotts hud och stramar åt huden i det behandlande område. En serie i små bruna fläckar är strategiska placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat.
Plasmablixten kan inte bränna mer än 0,5 mm i huden, vilket gör att man ej kan bränna sig.
Man blir svullen dom första 2-3 dagarna och därefter bildas det skorpor som avtar efter ca.5-7 dagar. En lätt rodnad framstår efter allt och den totala läkningsprocessen är i ca.6-8 veckor.

Plasmapennan är ett revolutionerande ansiktslyftning procedur som inte kräver någon operation. Den stramar åt och lyfter huden med omedelbara resultat.

Plasmapen är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.
Kliniska studier har påvisat att plasma energins värme har en uppstramande effekt.

Konsultation inför behandling:
Under konsultationen kommer vi att analysera problem arean, undersöka huden och diskutera utbudet av tillgängliga behandlings alternativ för att kunna hjälpa dig att välja rätt beslut.
Behandlingen tar ca. 60min att utföra men innan det behövs det smörjas med en bedövningssalva i ca.30 min

Kommer tydligt att gå igenom vad som krävs för både före och efter behandling
Du får 2 mycket effektiva behandlingar tillsammans i ett paket

Inkl. rengöring, peeling, massage, mask och avslutande produkter och rådgivning

•Microdermabrasion (hudslipning)
•Mesoterapi - Vitamincocktail för ansiktet

Det är viktigt att först slipa huden som förberedelse för mesoterapi. Detta bidrar till ökad effektivitet av de nyttiga ämnen som tillämpas under mesoterapin som stimulerar produktionen av kollagen i huden.

Microdermabrasion är en form av hudslipning som görs för att förbättra hyn.

Behandling utförs för att behandla pigmentförändringar, ärrbildningar, acne, hudbristningar, solskadad, åldrad hud etc. Behandlingsmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som
aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden och tar bort lagret av döda hudceller Metoden är smärtfri och rodnad kan uppstå efter behandlingen, men försvinner inom kort.

Mesoterapi (injektionsfri behandling) Med hjälp av Radiofrekvens (RF) (radiovågor) öppnar upp huden och tillför huden vitaminer, mineraler och hyaluronsyra. Behandlingen utförs för att förbättra hudstrukturen,
vitaliteten, minska rynkor, fina linjer, hudens slapphet, hudbristningar etc.
hudslipning som slipar bort döda och skadade hudceller. microdermabrasion stimulerar återuppbyggnaden av huden som i sin tur ger huden lyster, spänst och vitalitet. micropeelingen avlägsnar förhǻrdnader, pormaskar, och ytliga hudskador, fina linjer och rynkor minskar.
inkl. rengöring och mask
Oxybrasion Denna behandling innebär att man intensivt peelar döda hudceller. Med en handhållen spray och natriumkloridlösning avlägsnar man döda hudceller utan att irritera huden.

Den kyler ner, lugnar, fräschar upp och ljusar upp huden.manthudslipning som slipar bort döda och skadade hudceller. Microdermabrasion stimulerar återuppbyggnaden av huden som i sin tur ger huden lyster, spänst och vitalitet. micropeelingen avlägsnar förhǻrdnader, pormaskar, och ytliga hudskador, fina linjer och rynkor minskar.

lämplig för: pormaskar, pigment, acne, rynkor, fina linjer, grov hy, ärr, milier, uppfräschning av huden

-

inkl. rengöring, portömning, massage, mask och avslutande produkter

EYEBROWS/ÖGONBRYN


Är du missnöjd med dina ögonbryn? Får du inte tillbaka håret som du noppat eller är du bara less på att behöva måla dem varje dag? Gör HD Bryn med microblading teknik för att få superfina bryn som ser naturliga ut! Tekniken ger dig verklighetstrogna bryn som du kommer känna dig bekväm med.

Viktigt att tänka på är att microblading är en konstform, välj en tatuerare som har känsla för form och estetik så att du får de ögonbryn som du önskar dig! Jag på SALIBEAUTYACADEMY Art har lång erfarenhet av makeup sedan tidigare och har gått min microblading kurs på PHIBROS ACADEMY som är en SEYF certifierad utbildning med lång erfarenhet.
HD Microblading ögonbryn

Priset inkluderar åter påfyllning efter 1 månader.Konsultation (ca 45 min) ingår . Microblading är en semi-permanent behandling för att få naturligt vackra bryn igen. Microblading är ungefär som en tatuering då man implementerar färg i överhuden men med hjälp av ett manuellt verktyg i form av ett rakblad. Man drar hårliknande linjer i överhuden som efterliknar naturliga ögonbryn och resultatet blir väldigt äkta. En behandling tar cirka två timmar och är helt smärtfri. Vi använder pigment som utformats för att matcha alla ögonbrynsfärger så att det ska passa din hudton och dina färger. Resultatet av en microblading varar i cirka 1-3 år och touch-up behandling rekommenderas en gång per år. Varje hårstrå tatueras individuellt så du får 100% naturliga bryn. Du sparar tid och slippar sminka dina bryn varje dag. Du har lika fylliga bryn efter ett pass på gymmet. Anpassas efter ditt hår, din hudfärg och din form Passar inte dig som: Är gravid eller ammar, har keloids eller hypertropisk ärrbildning, är diabetiker, har någon virussjukdom, epilepsi, ar en pacemaker, har hjärtproblem, har genomgått en transplantation, har hudirritationer eller psoriasis, är förkyld, injicerat botox dem senaste 2 mån eller har högt blodtryck. Innan du genomgår en Microblading behandling får du inte sola eller använda solarium. Inte genomföra någon annan estetisk behandling som kan förändra din hud som laser eller microdermabrasion.

FRISÖR

SMS:a Linda 0707472808 om du inte hittar någon tid som passar.
Kort herrfrisyr
från 800–1500 kr beroende på mängd hår och foliepaket.
Nyansering av slingor: + 300 kr
Färgning av utväxt 1–10 cm + klippning
Färgning av utväxt (1–10 cm)
För mer info om behandlingar kontakta Linda på sms/telefon: 0707472808
För tjockt hår tillkommer 100 kr för extra färg.
För tjockt eller extra långt hår tillkommer ca 150 kr för extra färg.
Färga av tidigare färgat hår
Ljusa upp håret med slingor, naturliga övergångar. + Klippning. Balayage från 1200 kr. Nyansering efter blekning: 300 kr extra. Klippning 300 kr.
Olaplex fristående behandling
Olaplex behandling + klippning (frisör Linda)
Kort hår ovanför axlarna 280 kr
Hår nedanför axlarna 350 kr
Barnklippning upp till 12 år.

HIFU-ULTRAFORMER III Kroppsskulptering & Facelift

HIFU erbjuder ett naturligt hudtajtning med hjälp av ultraljudsenergi. Oftast räcker 1 behandling till 2.
Vi använder oss av "Hifu" eller "Ulthera".

Ingår 2 Lpg facelift 40min för dränage av slaggproduktion.

Obs! HIFU bör undvikas av gravida och ammande. Viktigt att tänka på innan du bokar din behandling är att du inte bör ha gjort fillers eller botox 1 månaden innan och inte heller 3 månader efter du har gjort din behandling
HIFU kan behandlas på alla hudtyper oavsett hud typ eller hud ton. Energin från HIFU är helt oberoende från Melanin och hemoglobin, vilket gör behandlingen passande för alla hudtyper. Exakt och säker kontroll av energi. HIFU är fokuserad ultraljud och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad. Arbetar på 3 olika djuphet: 1,5mm, 3mm, 4,5mm. Resultat är olika synligt beror på egna förutsätningar.
Under behandling:
Rengöring, peeling, mask, hifu, kräm.

Smärta:
Behandlingen kan upplevas som smärtsam. Rekomenderas ta smärtlindring, 30-60 min innan.
Efter behandlingen:
Direkt efter behandlingen, Rodnad och viss svullnad mojligt. (Försvinner inom 1-2 dagar efter behandlingen. Rodnad förekommer offtast vid arbete på 1,5 mm djuphet.)
Huden kommer att kännas ”tight” efter behandlingen.
Vid vissa fall kan ömhet finnas i det behandlade området upp till 14 dagar efter behandlingen.

Rekommendationer efter behandling:
Undvik direkt exponering till UV utan solskydd. Ät gärna C vitaminer och antioxidanter efter behandlingen. Använd recomenderat hudvårt.
Undvik Bastu-bad och intag av alkohol en vecka efter behandlingen.

Förväntade resultat av behandlingen:
Ökad täthet av kollagen i det behandlade området.
Tightening av djupaste lagret i huden.
Vid önskemål kan man uppreppa behandling efter 1-2månader. Efter åt rekommenderas paus på 1 år

Behandlingsbara indiktationer:
Lyft av ögonbryn
Generellt ansiktslyft
Hängande kind och dubbelhaka
Linjer runt läpparna, Mungipor
Rynkor på hals & Nacke
Ökad hudelasticitet
HIFU erbjuder ett naturligt hudtajtning med hjälp av ultraljudsenergi. Oftast räcker 1 behandling till 2.
Vi använder oss av "Hifu" eller "Ulthera".

Ingår 1 Lpg facelift 40 min för dränage av slaggproduktion.

Obs! HIFU bör undvikas av gravida och ammande. Viktigt att tänka på innan du bokar din behandling är att du inte bör ha gjort fillers eller botox 1 månaden innan och inte heller 3 månader efter du har gjort din behandling
HIFU kan behandlas på alla hudtyper oavsett hud typ eller hud ton. Energin från HIFU är helt oberoende från Melanin och hemoglobin, vilket gör behandlingen passande för alla hudtyper. Exakt och säker kontroll av energi. HIFU är fokuserad ultraljud och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad. Arbetar på 3 olika djuphet: 1,5mm, 3mm, 4,5mm. Resultat är olika synligt beror på egna förutsätningar.
Under behandling:
Rengöring, peeling, mask, hifu, kräm.

Smärta:
Behandlingen kan upplevas som smärtsam. Rekomenderas ta smärtlindring, 30-60 min innan.
Efter behandlingen:
Direkt efter behandlingen, Rodnad och viss svullnad mojligt. (Försvinner inom 1-2 dagar efter behandlingen. Rodnad förekommer offtast vid arbete på 1,5 mm djuphet.)
Huden kommer att kännas ”tight” efter behandlingen.
Vid vissa fall kan ömhet finnas i det behandlade området upp till 14 dagar efter behandlingen.

Rekommendationer efter behandling:
Undvik direkt exponering till UV utan solskydd. Ät gärna C vitaminer och antioxidanter efter behandlingen. Använd recomenderat hudvårt.
Undvik Bastu-bad och intag av alkohol en vecka efter behandlingen.

Förväntade resultat av behandlingen:
Ökad täthet av kollagen i det behandlade området.
Tightening av djupaste lagret i huden.
Vid önskemål kan man uppreppa behandling efter 1-2månader. Efter åt rekommenderas paus på 1 år

Behandlingsbara indiktationer:
Lyft av ögonbryn
Generellt ansiktslyft
Hängande kind och dubbelhaka
Linjer runt läpparna, Mungipor
Rynkor på hals & Nacke
Ökad hudelasticitet
25 min Lpg facelift dränage på det behandlade området med Hifu. Rengöring+serum ingår.
HIFU erbjuder ett naturligt hudtajtning med hjälp av ultraljudsenergi. Oftast räcker 1 behandling till 2.
Vi använder oss av "Hifu" eller "Ulthera".

Ingår 1 Lpg facelift 40 min för dränage av slaggproduktion.

Obs! HIFU bör undvikas av gravida och ammande. Viktigt att tänka på innan du bokar din behandling är att du inte bör ha gjort fillers eller botox 1 månaden innan och inte heller 3 månader efter du har gjort din behandling
HIFU kan behandlas på alla hudtyper oavsett hud typ eller hud ton. Energin från HIFU är helt oberoende från Melanin och hemoglobin, vilket gör behandlingen passande för alla hudtyper. Exakt och säker kontroll av energi. HIFU är fokuserad ultraljud och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad. Arbetar på 3 olika djuphet: 1,5mm, 3mm, 4,5mm. Resultat är olika synligt beror på egna förutsätningar.
Under behandling:
Rengöring, peeling, mask, hifu, kräm.

Smärta:
Behandlingen kan upplevas som smärtsam. Rekomenderas ta smärtlindring, 30-60 min innan.
Efter behandlingen:
Direkt efter behandlingen, Rodnad och viss svullnad mojligt. (Försvinner inom 1-2 dagar efter behandlingen. Rodnad förekommer offtast vid arbete på 1,5 mm djuphet.)
Huden kommer att kännas ”tight” efter behandlingen.
Vid vissa fall kan ömhet finnas i det behandlade området upp till 14 dagar efter behandlingen.

Rekommendationer efter behandling:
Undvik direkt exponering till UV utan solskydd. Ät gärna C vitaminer och antioxidanter efter behandlingen. Använd recomenderat hudvårt.
Undvik Bastu-bad och intag av alkohol en vecka efter behandlingen.

Förväntade resultat av behandlingen:
Ökad täthet av kollagen i det behandlade området.
Tightening av djupaste lagret i huden.
Vid önskemål kan man uppreppa behandling efter 1-2månader. Efter åt rekommenderas paus på 1 år

Behandlingsbara indiktationer:
Lyft av ögonbryn
Generellt ansiktslyft
Hängande kind och dubbelhaka
Linjer runt läpparna, Mungipor
Rynkor på hals & Nacke
Ökad hudelasticitet
1. Konsultation i samband med den första behandling.
Här får du information om hur det fungerar.
2. Behandlingen påbörjas.
Antal behandlingar beror helt på dig ca 2-3 beh. Fotografier tas innan varje behandling för att kunna se utvecklingen.

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingar ?
Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer man ett nytt område och har bara gjort en tidigare kan den göras efter ca 2 veckor.

Med 3D Rejuvination Ultherapy® HIFU kan man:

-Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan
-Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster
-Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster
-Stimulera nybildning av kollagen och elastin
-Uppstramning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder
-Kan användas både i ansiktet och på kroppen
-Fettreducering minska en till två storlekar
-Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet
-Stusslyft och cellulitbehandling

-HiFu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom hög intensiv fokuserad ultraljud och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

Förstörda fettcellerna tas om hand av kroppens naturliga lymfsystem, lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen.
Denna process tar ca 2-4 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppens blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fettcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.
1. Konsultation i samband med den första behandling.
Här får du information om hur det fungerar.
2. Behandlingen påbörjas.
Antal behandlingar beror helt på dig ca 1-2 beh. Fotografier tas innan varje behandling för att kunna se utvecklingen. Det skall gå ca 3 veckor mellan varje behandling på samma område.

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingar ?
Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer man ett nytt område och har bara gjort en tidigare kan den göras efter ca 2 veckor.

Med 3D Rejuvination Ultherapy® HIFU kan man:

-Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan
-Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster
-Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster
-Stimulera nybildning av kollagen och elastin
-Uppstramning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder
-Kan användas både i ansiktet och på kroppen
-Fettreducering minska en till två storlekar
-Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet
-Stusslyft och cellulitbehandling

-HiFu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom hög intensiv fokuserad ultraljud och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

Förstörda fettcellerna tas om hand av kroppens naturliga lymfsystem, lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen.
Denna process tar ca 2-4 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppens blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fettcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.

Ingår Lpg uppstarmning/dränage.


1. Konsultation i samband med den första behandling.
Här får du information om hur det fungerar.
2. Behandlingen påbörjas.
Antal behandlingar beror helt på dig ca 1-2 beh. Fotografier tas innan varje behandling för att kunna se utvecklingen. Det skall gå ca 3 veckor mellan varje behandling på samma område.

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingar ?
Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer man ett nytt område och har bara gjort en tidigare kan den göras efter ca 2 veckor.

Med 3D Rejuvination Ultherapy® HIFU kan man:

-Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan
-Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster
-Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster
-Stimulera nybildning av kollagen och elastin
-Uppstramning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder
-Kan användas både i ansiktet och på kroppen
-Fettreducering minska en till två storlekar
-Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet
-Stusslyft och cellulitbehandling

-HiFu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom hög intensiv fokuserad ultraljud och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

Förstörda fettcellerna tas om hand av kroppens naturliga lymfsystem, lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen.
Denna process tar ca 2-4 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppens blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fettcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.

Ingår 4 Lpg dränage/uppstramning
1. Konsultation i samband med den första behandling.
Här får du information om hur det fungerar.
2. Behandlingen påbörjas.
Antal behandlingar beror helt på dig ca 1-2 beh. Fotografier tas innan varje behandling för att kunna se utvecklingen. Det skall gå ca 3 veckor mellan varje behandling på samma område.

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingar ?
Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer man ett nytt område och har bara gjort en tidigare kan den göras efter ca 2 veckor.

Med 3D Rejuvination Ultherapy® HIFU kan man:

-Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan
-Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster
-Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster
-Stimulera nybildning av kollagen och elastin
-Uppstramning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder
-Kan användas både i ansiktet och på kroppen
-Fettreducering minska en till två storlekar
-Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet
-Stusslyft och cellulitbehandling

-HiFu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom hög intensiv fokuserad ultraljud och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

Förstörda fettcellerna tas om hand av kroppens naturliga lymfsystem, lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen.
Denna process tar ca 2-4 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppens blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fettcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.

Ingår 4 Lpg dränage/uppstramning


1. Konsultation i samband med den första behandling.
Här får du information om hur det fungerar.
2. Behandlingen påbörjas.
Antal behandlingar beror helt på dig ca 1-2 beh. Fotografier tas innan varje behandling för att kunna se utvecklingen. Det skall gå ca 3 veckor mellan varje behandling på samma område.

Hur lång tid ska det gå mellan behandlingar ?
Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer man ett nytt område och har bara gjort en tidigare kan den göras efter ca 2 veckor.

Med 3D Rejuvination Ultherapy® HIFU kan man:

-Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan
-Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster
-Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster
-Stimulera nybildning av kollagen och elastin
-Uppstramning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder
-Kan användas både i ansiktet och på kroppen
-Fettreducering minska en till två storlekar
-Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet
-Stusslyft och cellulitbehandling

-HiFu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom hög intensiv fokuserad ultraljud och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

Förstörda fettcellerna tas om hand av kroppens naturliga lymfsystem, lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen.
Denna process tar ca 2-4 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppens blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fettcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.

Ingår 4 Lpg dränage/uppstramning

KONSULTATION

Hej!

Här kan ni boka in en gratis konsultation för vidare information kring våra behandlingar.

LPG Endermologie Kroppsbehandlingar fett/cellulit/uppstramning

Endast för dom som kört HIFU behandling.

LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.

Man gör först en dränage av hela kroppen därefter väljer problemområdet som ska behandlas antingen fettreducering el cellulitbehandling!

Markant resultat syns efter dessa kur, vi tar före- & efter bilder samt gör fettmätning för att kunna följa upp kunden.

LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.

Man gör först en dränage av hela kroppen därefter väljer problemområdet som ska behandlas antingen fettreducering el cellulitbehandling!

Markant resultat syns efter dessa kur, vi tar före- & efter bilder samt gör fettmätning för att kunna följa upp kunden.
Mätning varannan vecka.

Kom i form med garanterade resultat med 20 kur samt upplägg av kost & träning!

TOTALLY BODYSHAPE !!

LPG (kropp)LPG/ Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter,toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen.

I kombo med kost o träning så följer vi upp varje kund till ett hållbart resultat!

-----------------------------
EFFEKTER:
1. Minskar vätskeansamling
2. Stimulerar blod och lymfcirkulationen
3. Eliminerar toxiner och slappnar trötta ben
4. Behandla ödem och ödematösa celluliter
5. Ger en stor känsla av vila och lätthet i benen
6. Relaxerar muskler
7. Förskönar kropp och hud. minskar celluliter & fettreducerare
8. Slappnar av och främjar immunitet
9. Minska inflammation
10. Hälsosamt och förbättrar sömn 


LPG Endermologie kropp
LPG Endermologie är perfekt om du vill få ett lyft utan kniv.
Behandlingen kan minska fettdepåer och samtidigt stimuleras bildningen av kollagen och elastin så att huden återfår sin spänst och elasticitet.
LPG Endermologie rekommenderas efter fettsugning för att minska de ojämnheter som ofta uppstår och för att huden åter ska stramas upp efter operationen. Hjälper kroppen att minska svullnad och rensa slagg, perfekt om du har ett lymfsystem som behöver lite hjälp på traven.
Syresätter muskler och bidrar till återhämtning.

LPG FACE Endermolift

HUDFÖRYNGRING MED LPG
Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan efter första behandlingen ser du resultat i form av ökad spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

LPG Endermolift är en ansiktsbehandling som stimulerar fibroblasterna vilket ökar produktionen av elastin och kollagen som kan ge följande effekter:

Ge huden ny lyster
Strama upp och ge spänst
Förbättra cirkulationen
Reducera rynkor
Reducera linjer
Minska dubbelhakor

-Ansiktspeeling som återupplivar den cellulära förnyelsen av huden. Rekommenderas särskilt till att förebygga och behandla åldrandet av huden.
En exklusiv kombination av Endermolift-behandling och ytlig kemisk peeling.
Rekommenderas två gånger i månaden (varannan vecka).

Rengöring -Dermalogica

LPG Liftmassage ansikte
AHA-syra peeling- mandelsyra & glykolsyra 10%
Effektiv mask med kollagen och hyaluronsyra
Serum med hyaluronsyra
DET NATURLIGA ANSIKTSUPPLYFT

Denna unika anti-aging teknik som kallas för Endermolift, aktiverar hudcellerna på djupet och reducerar tecken på åldrande. LPG är en CE-märkt maskin som ger mikromassage i huden och stimulerar på så sätt cellerna att starta den naturliga, endogena produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Huden får ny lyster, mer volym, rynkor reduceras och ansiktskonturer framhävs. Ett ansiktslyft på helt naturlig väg och dessutom helt smärtfritt!

I alla ansiktsbehandlingar med LPG ingår lymfdränage, dvs en metod som driver ut överskottsvätska och slaggprodukter. Huden får en detox och rening inifrån och därför får den specifikt valda behandling bättre effekt. Påsar under ögonen och svullnad reduceras märkbart av lymfdränaget. Syresättningen av vävnaden ökar också och genomblödningen blir därmed bättre.

INGÅR;

Rengöring, dränering och LPG-liftmassage, syrapeeling och effektiv ansiktsmask med kollagen och hyaluronsyra, serum och creme.

GRUNDKUR: 6 kur 1- 2 ggr i veckan

Endermolift behandlar olika problemområden i ansiktet såsom dubbelhaka, spänst, lyft, rynkor och dränering, m.m.

Massage

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.
Den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.
Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.
Den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.
Koppning utförs genom att dra kopporna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage.
Koppning förebygger/behandlar celluliter. Vid blixtkoppning, då kopparna sitter några sekunder innan de flyttas till nya ställen, stimuleras cirkulationen.
Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.
Den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.
Koppning utförs genom att dra kopporna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage.
Koppning förebygger/behandlar celluliter. Vid blixtkoppning, då kopparna sitter några sekunder innan de flyttas till nya ställen, stimuleras cirkulationen.
Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.
Den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.
Koppning utförs genom att dra kopporna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage.
Koppning förebygger/behandlar celluliter. Vid blixtkoppning, då kopparna sitter några sekunder innan de flyttas till nya ställen, stimuleras cirkulationen.
I denna behandling jobbar jag med klassisk massage, Koppning och Gua Sha,från topp till tå.

Om Koppning
Med hjälp av silikon- eller gummikoppor skapas ett vakuum som suger upp huden. Detta påverkar bindväven i muskler och underhud och blodgenomströmningen till hud och muskler ökar. Det är en djupgående metod som, i kombination med massage ger en form av bindvävsmassage/fasciabehandling. Med hjälp av koppningen hinner jag ta hand om djupare spänningar jämfört med enbart en vanlig massagebehandling.
Metoden kan användas på hela kroppen, med undantag för ev. områden med åderbråck, på gravida eller på personer som äter blodförtunnande medel.

Om Gua Sha
Gua betyder ”att gnida” eller ”stryka”. Sha är termen för de små röda prickar som blir efter Gua Sha på ställen där det finns stelhet och smärta. På några minuter övergår de små röda prickarna i blandad rodnad, som sen försvinner efter några dagar. Färgen på dessa och hur snabbt de försvinner ger viktig information om kroppens tillstånd.

Gua Sha löser bland kramper, smärta, ökar cirkulationen till muskler och löser upp fascia (bindväv). Används som uppvärmning av muskler/fascia eller som punktbehandling över spända ställen. Även bra som hembehandling av t ex spänd nacke, stumma vader, celluliter eller i ansiktet för mer lyster.
Hot Stone massage är en behandling som ger fullkomlig avslappning. I denna behandling används varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Hot-Stone massage är bra för Dig som:

-Har besvär med kramper, muskelspänningar eller knutor
behöver varva ner/är stressad
-Ledbesvär
-Har mycket celluliter
-Har dålig blodcirkulation
-Vill ge Dig själv en total avslappning
Passar dig som är spänd eller stel i kroppen.
Blodcirkulationen ökar och stressnivån sänks. Muskler och bindväv mjukas upp och massagen löser upp spänningar, trötthet och stelhet i musklerna. Massagen ökar rörligheten och minskar även smärta.
Passar dig som är spänd eller stel i kroppen.
Blodcirkulationen ökar och stressnivån sänks. Muskler och bindväv mjukas upp och massagen löser upp spänningar, trötthet och stelhet i musklerna. Massagen ökar rörligheten och minskar även smärta.
Passar dig som känner dig spänd eller stel i kroppen.
Blodcirkulationen ökar och stressnivån sänks. Muskler och bindväv mjukas upp och massagen löser upp spänningar, trötthet och stelhet i musklerna. Massagen ökar rörligheten och minskar även smärta.
Passar dig som känner dig spänd eller stel i kroppen.
Blodcirkulationen ökar och stressnivån sänks. Muskler och bindväv mjukas upp och massagen löser upp spänningar, trötthet och stelhet i musklerna. Massagen ökar rörligheten och minskar även smärta.
Om Koppning
Med hjälp av silikon- eller gummikoppor skapas ett vakuum som suger upp huden. Detta påverkar bindväven i muskler och underhud och blodgenomströmningen till hud och muskler ökar. Det är en djupgående metod som, i kombination med massage ger en form av bindvävsmassage/fasciabehandling. Med hjälp av koppningen hinner jag ta hand om djupare spänningar jämfört med enbart en vanlig massagebehandling.
Metoden kan användas på hela kroppen, med undantag för ev. områden med åderbråck, på gravida eller på personer som äter blodförtunnande medel.

Om Gua Sha
Gua betyder ”att gnida” eller ”stryka”. Sha är termen för de små röda prickar som blir efter Gua Sha på ställen där det finns stelhet och smärta. På några minuter övergår de små röda prickarna i blandad rodnad, som sen försvinner efter några dagar. Färgen på dessa och hur snabbt de försvinner ger viktig information om kroppens tillstånd.

Gua Sha löser bland kramper, smärta, ökar cirkulationen till muskler och löser upp fascia (bindväv). Används som uppvärmning av muskler/fascia eller som punktbehandling över spända ställen. Även bra som hembehandling av t ex spänd nacke, stumma vader, celluliter eller i ansiktet för mer lyster.

-Mjuk massage med lätta strykningar
-Lymfmassage-sätter igång hela lymf-blodcirkulationen, tömmer ut överskott av slaggprodukter!

Passar som kombination med Lpg
Massage med lätta strykningar
Lymfmassage-sätter igång hela lymf-blodcirkulationen, tömmer ut överskott av slaggprodukter!

Passar som kombination med Lpg

Ögonbryn

WOW BROW- Henna Spa

Är Du trött på att dagligen måla Dina ögonbryn och är inte riktigt redo för att tatuera dem permanent- då är en BIO TATUERING av ögonbryn en perfekt behandling för Dig!

Henna Spa - är en spa behandling med semi-permanent färg som skulpterar och markerar Dina ögonbryn.
Våra produkter innehåller ingen bly eller ammoniak och kräver ingen användning av väteperoxid vilket gör att behandlingen förstör inte naturliga bryn i längden till skillnad från många andra märken.

Boka tid redan idag och njut av Dina perfekta ögonbryn i 3-4 veckor!

LOTUS DIODLASER + (755 Alex+810 Diod+ 1064 YAG)

Den nya senaste diodlaser metod Multi-Wave 3In1 Diodlaser lasern (Super hairremoval) ger mer permanent resultat än vad någon annan laser har kunnat utföra tidigare. Inbyggd kylsystem.
Diodlaser är snabbare och är smärtfritt, därför föredrar kunderna diodlaser framför Ipl behandling.Dessutom ser du snabbare resultat. Du har synligt resultat efter varje behandling!


Dock finns det finns det inga genvägar när det gäller permanent hårborttagning utan kroppen har sina biologiska funktioner som måste tas hänsyn till. Hårsäckarna kan vara aktiva (växande) eller vilande, vilket innebär att hår växer i olika långa cykler. Vid permanent hårborttagning måste hårrötterna angripas i dess tillväxtfas. Olika delar på kroppen har olika tillväxtfaser, vilket i sin tur styr behandlingsintervallerna. Man brukar säga att det vanligtvis behövs mellan 6-12 behandlingar, beroende på hår och hudtyp för att bli permanent hårfri.

*Viktigt att följa laserbehandlingen var 4:e vecka för ett permanent hårfri resultat!

Glöm inte att raka valda områden samma dag som behandling eller 1 dag innan.
HELA BEN+HELA BIKINI+HELA ARMAR+ARMHÅLA
Raka dig 2 dgr innan behandling.

HELKROPP= HELA BEN+HELA ARM+ARMÅLA+BIKINI+ANSIKTE inkl. fingrar och fötter.
Raka dig 1-2 dgr innan behandling.

RF-Radiofrekvens Hudföryngring. Skin-Tightening Celluliter,slapp hud

Välj valfritt område:

-Mage
-Fram el baksida lår
-Armar
-Kärlekshandtag,stuss
Super Kombo LPG + RF mot celluliter!
-Perfekt för dig som gjort 3D Hifu behandlingar för underhållning.
-Perfekt för dig som gjort LPG behandlingar och vill bli av med envisa celluliter el strama upp huden ännu mera!

Behandling körs 2 ggr i veckan.

Dag1. LPG 45 min

Dag2.RF 45 min

Områden att välja mellan Fram-baksida lår, Mage, Kärlekshandtag, Stuss, Armar

Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer.

-RF-Radiofrekvens mot celluliter,slapp hud, perfekt efter 3D HIFU behandlingar!


Beprövat

RF har använts inom kirurgin i 70 år. Sedan ett antal år tillbaka är den speciellt utnyttjad för skönhetsbehandlingar som skapar dramatiska förändringar utan kirurgiska ingrepp eller läkningstid. Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider.

Hur fungerar det?

Systemet använder en sofistikerad behandlingselektrod som levererar en kontrollerad mängd RF-energi som upphettar den djupa delen av huden (bindväven och underliggande fettvävnad samt bindvävssepta). Den ökade temperaturen medför omedelbar uppstramning av hudens kollagen. Under de påföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyftning av huden, reducering av rynkor, förnyelse av ansiktskonturer, bättre lyster, utstrålning och yngre utseende.

Stockholm Elite Clinic Kungenskurva AB

Varmt välkomna till Stockholm Elite Clinic AB som öppnade sina portar 1 oktober 2015 i Tumba! Det har varit helt fantastiskt från starten ! Med 100-tals nöjda kunder, Nominering i Amelia Kropp & Skönhet för bästa proffsbehandlingar utförda av oss.! Här erbjuds varje kund proffesionell resultatinriktade behandlingar av utbildad personal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider MÅN-FRE KL:10.00-20.00

LÖR-SÖN KL: 10.00-18.00
Adress
Modulvägen 6
141 75 Kungens Kurva
Kungenskurva
Öppna i Google Maps 🗗