Studio FLOW

Inte tillräckligt med recensioner än
Djupegatan 37, 824 50, Hudiksvall
Välkommen till Studio Flow! Den lilla glädjefyllda träningsstudion i Hudiksvall, med det stora hjärtat Här hittar du en lugn studio med plats för lyxig egentid, där du kan träna tryggt och säkert i grupp eller enskilt. Jag arbetar för att du ska må bra i din kropp och nå din fulla potential - med rörelse! Både som träning för en starkare och friskare kropp, men också för att du ska bli fri från smärta och andra utmaningar. Välkommen in för att hitta det som passar dig!

Boka tjänst

 • Helkroppsmassage 60 min60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Koppningsmassage 60 min60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Fot/Vad 40 min40 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Rygg/Nacke/Axlar 25 min25 minuter, 325 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation Personlig Träning60 minuter, Varierande pris · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Sara AllestadMassör och personlig tränare
Qliro
Sara - Äger och driver Studio FLOW sedan 3 år tillbaka. Utbildad Lic. Personlig Tränare, Cert. RörelseIntegerare, Lic Kostrådgivare och Dipl. Friskvårdsmassör

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

När jag valde mitt företagsnamn For a Life of Wellness var det just det som var fokus, att hitta sätt att må bra i sin kropp. Oavsett om det gäller massage, träning, kost, kroppens naturliga rörlighet, vila eller vad än livets berg-och- dalbana bjuder på. For a Life Of Wellness förkortades till FLOW, och det är precis vad jag vill att du hittar i min studio - flow i vardagen, träningen och ditt liv!

Bilder