Vad vill du boka?

Bailine

Bailine är ett av världens mest avancerade datastyrda system för elektronisk träning, figurformningoch smärtlindring.
Med Bailine kommer du i form snabbt, effektivt och enkelt. Du bestämmer själv vart på kroppen du vill bli slankare och starkare.
Ligg och koppla av i någon av våra kabinetter på salongen och låt Bailine hjälpa Dig att få din drömfigur, bättre hälsa och välbefinnande. Du får även stöd att hitta rätt kosthåll som passar just för dig och den mentala motivation du kan behöva för att nå dina mål. Max 1 gratis Prova-på-behandling per person.
Under prova-på-timmen får du först en genomförd figuranalys, sen ett behandlingsprogram där du får möjlighet att uppleva Bailines elektroniska träning. Du och Bailine-terapeuten går givetvis igenom just dina behov och vad du kan förvänta dig av träning med Bailine. Allt helt kostnadsfritt!
Här bokar Du som redan är eller varit befintlig kund och/eller är van att träna Bailines elektroniska träning. Oavsett om du önskar träna muskelförstärkning, ökad förbränning eller få hjälp med smärtlindring så är du välkommen att boka din behandling här. Bailine är för för både kvinnor och män över 18 år.

Effektiv behandlingstid är 30min. Önskar du även få en Figuranalys genomförd ringer du o bokar den med salongen. Vi kan ej lova att det finns utrymme för en Figuranalys vid samma besök som du nu bokar här online.

Har du redan betalat för ett paket med x-antal behandlingar så kommer du ej debiteras dessa 700:- som den här bokningen kostar. Förbetalda paket är alltid förmånligast. Prata med din Bailineterapeut om detta.

Hittar du inte en tid som passar dig, så kan vi ha fler tider att erbjuda om du ringer oss på 026-652900.
Gratis prova-på-behandling för dig som aldrig provat Bailines smärtlindring tidigare!

Är du i behov smärtlindring? Ont i ryggen? Nacksmärtor? Fibromyalgi eller andra reumatiska diagnoser? Under Rehab eller har du kronisk smärta? Oavsett varför eller vart på kroppen du har ont är du välkommen till en elektronisk behandling som kommer ge dig en härlig och effektiv smärtlindring! Ligg ner på en bädd och låt Bailines elektroträning hjälpa dig. Effektiv behandlingstid 30min.

Vi ställer ej diagnoser!
Vi behandlar både män och kvinnor. Vi tar emot Friskvårdscheckar och ActiWay och behandlingen är avdragsgill som friskvård för arbetsgivaren.
Är du i behov smärtlindring? Ont i ryggen? Nacksmärtor? Fibromyalgi eller andra reumatiska diagnoser? Under Rehab eller har du kronisk smärta? Oavsett varför eller vart på kroppen du har ont är du välkommen till en elektronisk behandling som kommer ge dig en härlig och effektiv smärtlindring! Ligg ner på en bädd och låt Bailines elektroträning hjälpa dig. Effektiv behandlingstid 30min.

Vi ställer ej diagnoser!
Vi behandlar både män och kvinnor. Vi tar emot Friskvårdscheckar, friskvårdskuponger, ActiWay och behandlingen är avdragsgill som friskvård för arbetsgivaren.

Fettreducering

Fettfrysning med coolshaping. Här kyls fettet ned till -10 grader och fettcellerna dör. Mer information på hemsidan.

Massage

Svensk klassisk massage även kallad friskvårdsmassage.
Svensk klassisk massage även kallad friskvårdsmassage.
Svensk klassisk massage även kallad friskvårdsmassage.

Mikropigmentering

3D Bryn och eyeliner. Vi går igenom om denna behandling kan passa dig, och gör en allergitest. (Dras av på priset vid behandling.) Mer information, och en film om hur behandlingen går till, finns på www.qvickspalats.se

Naglar

Naglarna förlängs med gel i valfri look. Naturlig, fransk, glitter eller enfärgat.
Naglarna förstärks med gel i valfri look. Naturlig, fransk, glitter eller enfärgat. (Naglarna görs inte längre.)
Gellack är en bra behandling för dig som har fina naturliga naglar och som vill ha en hållbar lackning som dessutom stärker dina naglar lite. Sitter ca 3 veckor.
Dina naglar har växt ut och behöver balanseras om. Skadat och trasigt material tas bort och övrigt snyggas till och fylls på.

Tandblekning

Kom 2 personer och få 800 kr rabatt tillsammans. Hittar ni ingen tid på 180 minuter går det bra att boka två singeltider (helst samma dag) och skriv in att ni ska ha kompisrabatt i meddelanderutan och med vem. Läs mer om behandlingen och se en film hur behandlingen går till på www.qvickspalats.se.
Läs mer om behandlingen och se en film om hur behandlingen går till på www.qvickspalats.se.
Har du tidigare blekt tänderna med Brilliant Smile, kan du komma och göra en touch up. Dvs en uppfräschning av tidigare behandling. Denna är inte lika lång som en orginalbehandling.

Vaxning

Behåring utanför troskanten.
Vid brasiliansk vaxning tar man bort mer än vid bikinivaxning. Du väljer själv hur mycket du vill ta bort. (Vanligast är att man tar bort allt.)
Vid regelbundna vaxningar går det snabbare och gör mindre ont. Vi rekommenderar 3 veckors intervaller.
Vaxning av t ex överläpp el polisonger
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Studio Sans

Studio Sans - Hälsa & Skönhet, Salongen för Honom och Henne. Din oas mitt i stan för eget välbefinnande! Här kan Du njuta av flera olika behandlingar för både kropp och själ.
För mer information om våra olika behandlingar besök vår hemsida www.studiosans.se
Vi är anslutna till ActiWay och Friskvårdsappen och gäller för massage och Bailine.
Bailine elektroträning och massage är dessutom avdragsgill som friskvård!
Välkommen!

Telefon 026-65 29 00
Webbsida
E-post
Öppettider Vi erbjuder generösa och flexibla behandlingstider.
Endast förbokade tider.

Om vi inte svarar i telefon kan ni maila oss och vi återkommer så snart vi kan!

Varmt välkommen!
Adress
Kyrkogatan 14
803 20 Gävle
Berggrenska Gården