1. Hem
  2. Frisör Malmö

Studio Under - frisör & skönhetsbunker

betyg5 Fantastiskt bra(139 betyg)
Almbacksgatan 16, 211 54, Malmö
Välkommen ner under jorden, tjänster av topp-kvalitet till låga priser. Visst är det möjligt, hyran är låg pga vi är i en fucking källare. Helt inkognito... fixar & bygger inredning själv & andra kostnader är på den nivån att telnr till studion är ett comviqkort. Vi har dessutom heltidsjobb så vårt mål är inte att maximera vinst. Vårt mål är en plats där vi kan utöva våra passioner & hantverk på glada kunder som betalar 40-50% mindre än vad det hade kostat under "normala" omständigheter. Den platsen är Studion, ett litet Under där vi gör Underverk av hantverk & tar betalt för tjänster men levererar Underbara tjänster!
8734

Boka tjänst

Jag tror ju inte det, men det KAN hända

  • Vem vet
    24 minuter, 6 000000 krMer info
    Boka

Ze Barbeurs menu

  • Barberarns fulla behandling
    699 krMer info
    Boka
  • Barberarns fulla lyxbehandling
    799 krMer info
    Boka
  • Skäggspa
    399 krMer info
    Boka
  • Klippning småbarn
    2 000 krMer info
    Boka
  • Klippning
    499 krMer info
    Boka
  • Skäggfix
    299 krMer info
    Boka
  • Snagg med skäggfix
    449 krMer info
    Boka
  • Återbesök (läs infon!)
    299 krMer info
    Boka
  • Buzz cut
    299 krMer info
    Boka
  • Snagg
    199 krMer info
    Boka
  • Styling
    99 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Mike
5
(139 betyg)
Barbör
qliro
En mångsidig och kreativ själ, har alltid funnit glädje i att arbeta med människor. Med en naturlig fallenhet för yrket som barberare och frisör, som jag benämner "Barbör", har jag hittat min sanna kallelse. Min konstnärliga resa började med en mångfald av uttryckssätt - från dans och filmskapande till musikproduktion, tatuering, grafisk design och fotografi. Det var dock när jag upptäckte världen av hår och skägg som jag fann min verkliga passion. Min färdighet som barberare finslipades i Nederländerna, i anslutning till den världsberömda barbershopen Schorem. Efter några år i en salong i Haag, grundade jag Noble Savage barbershop som snabbt blev rankad som nummer ett på listan över "Bästa barbershops i stan" 2020. Trots framgången i Haag, ledde kärleken mig tillbaka till Malmö, och jag stängde min salong sommaren 2021. Jag hade turen att hitta Studio 16, en skönhetssalong som sökte en barberare, där jag arbetade en tid innan jag beslutade mig för att skapa mitt eget utrymme. Det är kombinationen av min passion för hantverket och att jag är lyhörd som mina kunder uppskattar mest och som garanterat har bidragit till de framgångar jag haft inom Barbör-yrket. För att se mitt arbete, besök gärna @noblesavagebarbershop eller @bymike.zebarbeur på Instagram. Ser fram emot att träffa dig!

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
139 betyg
Måns A.
till Mike
Alltid lika nöjd, Mike är grym!

Visa mer

Studio Under - frisör & skönhetsbunker
Alltid mitt nöje! Tack dina fina ord ❤️

Visa mer

jesper h.
till Mike
Det finns frisörsalonger och så finns det Studio Under, en garanterat annorlunda upplevelse i positiv bemärkelse. I en underjordisk lokal, dold för gemene man, möts du av Mike, en duktig och engagerad frisör/barberare som verkligen är mån om dig som kund. Själv är jag fantastiskt nöjd med såväl resultatet som med bemötandet. Hit återvänder man garanterat.

Visa mer

Studio Under - frisör & skönhetsbunker
Tack så mycket för din återkoppling och det gör mig väldigt glad att du är så nöjd. Då har jag gjort mitt jobb! Vi ses nästa gång!

Visa mer

sorin t.
till Mike
Trevlig och proffsig bemötande. 5 av 5 . Tusen tack Mike . Vi ses snart igen .

Visa mer

Studio Under - frisör & skönhetsbunker
Tack själv Sorin! Det var mitt nöje :)

Visa mer

Michael P.
till Mike
The best ⚡️

Visa mer

Studio Under - frisör & skönhetsbunker
Thank you Michael for informing the public 🙏🏼

Visa mer

Om företaget

Studio Under är ett koncept som går ut på motsatsen till stora skyltfönster, visuell lyx, majestätisk lokal, dyr marknadsföring och annat som höjer priset på din klippning. Vi kallar det kvalitets-punk... eller Quality Punk kanske. Här är själva hantverket & kunderna det absolut viktigaste. Saker som den perfekta & jämna belysningen, de bästa verktygen och en optimerad plats för ett perfekt work-flow är prioritet för att göra de bästa klippningarna. Du som kund ska känna dig bekväm och avslappnad, detaljer som att det finns laddningsmöjlighet för alla mobiler, en bekväm fåtölj för ditt sällskap eller nästa kund och kall dryck, oftast öl, finns alltid att plocka själv från kylen. Lokalen i sig är okonventionell, den ligger i källaren till en bostadsrättsförening, därför syns inga skyltar på gatan och inga utgifter läggs på marknadsföring. Ryktet och rekommendationer styr helt organiskt. Det är en vattentät tillväxt-metod om man gör ett bra jobb, är någorlunda trevlig och dessutom kan erbjuda priser som är 40-50% lägre för samma tjänst som man erbjudit på tidigare salonger. Det är bara att soffan du väntade i inte är äkta läder. Och platsen som lokalen ligger på är inte en gågata med mycket gångtrafik, dock fortfarande väldigt centralt. Vi har fått mycket positiv feedback från kunder som uppskattar detta konceptet väldigt mycket p.g.a. vi kan ha rimliga priser och att nischen är unik. Många t.o.m. föredrar den chilla atmosfären i bunkern och viben av att veta vad för intention som är grunden till allt. Vi stressar inte, när du bokar får du en bra stund i schemat för vi tar den tiden det tar för att du ska få den servicen och hjälpen du kan känna dig helt trygg och bekväm med! Det KAN ta tid och då ska det kunna göra det. I nuläget erbjuds bara hår och skägg-tjänster men salongen kommer även att ha makeup-tjänster så småningom. Följ gärna instagram-sidan instagram.com/barbeur.bymike för att vara uppdaterad! Några ord från Mike: Som kund ska du känna dig så jävla välkommen oavsett kön, läggning, religion eller etnicitet. Om du är en douchebag så är du inte välkommen dock. Jag jobbar vegan-friendly, alltså jag använder främst produkter från det svenska miljömedvetna och 100% veganska märket VISION Haircare. Om jag erbjuder något icke-veganskt så informerar jag och frågar dig, så är du vegan kan du helt slappna av. Jag har klippt och trimmat på nu i ca 8 år, från att ha jobbat i diverse salonger både i Sverige och Nederländerna till att ha drivit egen salong i Haag som vann pris för bästa barbershoppen i stan 2020. Checka instagram-sidan instagram.com/noblesavagebarbershop Mer om min story finns under min bild. Bokar du en tid så är det bara att messa när du är framme vid porten så blir du insläppt, är du tidig och vill ner och hänga så länge eller det regnar, whatever, messa helst (eller ring) 0738777581 så kommer jag och öppnar!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån16:00 - 21:00
    • Tis16:00 - 21:00
    • Ons16:00 - 21:00
    • Tor16:00 - 21:00
    • Fre16:00 - 21:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppettiderna är på ett ungefär, hör av dig om du skulle vilja komma en tid då det är "stängt" officiellt, det går alltid att hitta en lösning!
  • 07387775 XXVisa nummer

  • Almbacksgatan 16, 211 54, Malmö