StureNaprapaten

betyg4.9 Fantastiskt bra(147 betyg)
Birger Jarlsgatan 34, 114 29, Stockholm
Vi erbjuder effektiv naprapati- och massagebehandling av akut eller långvarig smärta samt funktionsrubbningar i rörelseapparaten. Hållbara resultat uppnås genom att fokusera på korrigering av problemets grundorsaker utifrån ett helhetsperspektiv. Ambitionen är att du ska bli besvärsfri så fort som möjligt och därefter få med dig rätt verktyg hem för att kunna hålla dig besvärsfri i framtiden. Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta oss på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver vi upp dig på vår avbokningslista. Får vi någon lucka som kan tänkas passa så kontaktar vi dig. På grund av risken för smittspridning av Covid-19 gäller följande policy: Har du minsta lilla förkylningssymptom så som halsont, snuva, trötthet, feber, hosta eller lukt- och smakbortfall så får du inte komma på behandling förrän du varit symptomfri i minst 2 dygn. Du som har haft en konstaterad infektion av Covid-19 ska stanna hemma i minst sju dagar efter att du insjuknade, du ska även ha varit helt feberfri i minst två dagar och tydligt känna dig bättre. Har du nyligen rest utomlands eller träffat någon som du misstänker har Covid-19 så måste du vänta 14 dagar med att boka tid . Har du de minsta förkylningssymptom måste du avboka din behandling oavsett om tiden för avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka av din tid. Vi rekommenderar er som tillhör en riskgrupp att avstå från behandling i nuläget. Detta är för både er patienters och vår egen säkerhet då vi arbetar nära inpå människor varje dag och virus därmed lätt kan spridas vidare. Vänligen respektera detta! Obs! Några dagar i veckan så finns en mindre hund i lokalen. Bailey är lugn och trygg och behöver inte hälsa på dig om inte du vill hälsa på henne. Om detta är ett problem eller något du inte känner dig bekväm med så återkoppla för att boka en dag då vi ser till att det är hundfritt. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapatbehandling nybesök 40 minuter, 710 kr · Mer info
  Boka
 • Naprapatbehandling återbesök40 minuter, 710 kr · Mer info
  Boka
 • Naprapatbehandling PLUS55 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • Stötvågsbehandling30 minuter, 710 kr · Mer info
  Boka
 • Naprapatbehandling GRAVID 40 minuter, 710 kr · Mer info
  Boka
 • Naprapatbehandling STUDENT 40 minuter, 590 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Massage 30 min 30 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 40 min 40 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 60 min 60 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 80 min 80 minuter, 1 250 kr · Mer info
  Boka
 • Idrottsmassage 40 min 40 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Idrottsmassage 60 min 60 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka

Friskvårdande Massage

 • Behandlande massage 40 min 40 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage 60 min 60 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Anti-Stress Massage 60 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka

Utövare

noImage
Pavle Antovic
(5 betyg)
Massör, Naprapat-student
noImage
Emilia Huhtimo
(142 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
147 betyg
till Pavle Antovic
Absolutely wonderful, the massage made me feel a completely reguvinated and full of energy. Highly recomended!
till Pavle Antovic
Var på behandlande massage hos Pavle som var helt fantastiskt! Pavle lyssnade noga till mina besvär och var under hela behandlingen lyhörd inför hur det kändes för mig som patient. Efter massagen kändes det mycket bättre i kroppen och det värsta med min smärta har minskat redan efter första behandlingen. Pavle är oerhört kunnig och förutom massagen gav han även tips på vad jag bör tänka samt göra för att lindra mina besvär hemma. Rekommenderar varmt!
till Emilia Huhtimo
Riktigt proffsig behandling!
till Emilia Huhtimo
Vet inte vad jag skulle göra utan Emilia?! Bästa naprapaten någonsin!

Om företaget

Kliniken erbjuder effektiv naprapatbehandling av akut eller långvarig smärta samt funktionsnedsättingar i rörelseapparaten. Hållbara resultat uppnås genom att fokusera på korrigering av problemets grundorsaker samt att ge dig som patient redskap att undvika att problem återuppstår.

Bilder