1. Hem
 2. Massage Sundsvall

Sundsvalls Frimassage

betyg4.9 Fantastiskt bra(79 betyg)
Hagavägen 1, Sundsvall, Sundsvall
Utbildad friskvårdsmassör och cryoterapeut med stor passion för träning och helhetshälsa. Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa människor att må bra, både på insidan och utsidan. Att arbeta som terapeut ger mig möjlighet att göra precis det. Genom att kombinera min erfarenhet inom massage och kryoterapi, kan jag motivera och hjälpa dig att nå dina hälsomål. När du bokar en massage hos mig så har vi en konsultation där vi diskuterar vilka besvär du har, då kan jag skräddarsy massagen individuellt och på så sätt kan jag ge dig bästa möjliga resultat från varje behandling. Utöver massagen erbjuder jag behandlingar inom kryoterapi(fettfrysning), där jag använder den senaste och mest innovativa maskiner för att kunna ge dom absolut bästa förutsättningarna till fantastiska resultat inom fettreducering och huduppstramning. Med världsunika Waves 21-behandlingen optimeras kroppens naturliga system och hormonella balans genom frekvensbaserad elektisk stimulering av metamererna, vilket gör att även det farliga bukfettet(viscerala) reduceras. Waves 21 effektiviserar lymfsystemet, cirkulationen och ämnesomsättningen och boostar kroppens naturliga detox. Med denna teknik jobbar vi från insidan och ut, den har även en smärlindrande effekt på muskelvärk och har en avstressande effekt i hela kroppen. Osmo Therm 21 är en annan fettreducerande behandling, och den är även optimal för huduppstramning, reducering av celluliter och ansiktsbehandlingar. Kombinationen av värme, kyla och mikroström jobbar vi på att både reducera underhudsfett och främja cellförnyelse i huden, genom att optimera produktionen av fibroblaster så stimulerar det produktionen av kollagen och elastin för att huden ska få en bättre spänst och reduecra ojämnheter. Mikroströmmen jobbar på djupet i huden och reducerar ödem och för även ut överflödig vätska från de djupare hudlagren. Har du några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta mig på 0737199215 info@frimassage.se
5362

Boka tjänst

-KAMPANJ-

 • *KAMPANJ* Osmo Therm första besöket 1250kr (ORD 2595kr)
  Från 1 250 krMer info
  Boka

-KAMPANJ EM Body Sculpt PRO-

 • *KAMPANJ* EM BodySculpt PRO nu ENDAST 995 kr [ord. pris 2595 kr] på första behandlingen
  Från 995 krMer info
  Boka

EM Body Sculpt PRO

 • EM BodySculpt PRO två områden
  90 minuter, 3 595 krMer info
  Boka
 • EM BodySculpt PRO
  45 minuter, 2 595 krMer info
  Boka

Fettfrysning/cellulitbehandling/uppstramning

 • Osmo Therm Ansikte/dubbelhaka
  45 minuter, Från 1 795 krMer info
  Boka
 • Osmo therm fettfrysning/uppstramning/cellulit
  45 minuter, Från 1 795 krMer info
  Boka
 • Osmo therm fettfrysning/uppstramning/cellulit dubbelt område
  90 minuter, 3 795 krMer info
  Boka
 • *KAMPANJ* Waves21 första besöket 1795kr (ORD 3595kr)
  1 795 krMer info
  Boka
 • Waves21 Fettfrysning/hormonbalans
  60 minuter, 3 595 krMer info
  Boka
 • Waves21 fettfrysning/hormonbalans Dubbelt område
  90 minuter, 4 995 krMer info
  Boka

Massage

 • Massage 75
  75 minuter, 995 krMer info
  Boka
 • Massage 50
  50 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Massage 25
  25 minuter, 500 krMer info
  Boka

Utövare

noImage
Fredrik
4.9
(79 betyg)
Massör/Cryoterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
79 betyg
Heykel a.
till Fredrik
Fantastiskt

Visa mer

Lena W.
till Fredrik
Helt fantastiskt!!

Visa mer

Marie N.
till Fredrik
Ett mycket trevligt bemötande. Kändes att han kan sin sak.

Visa mer

Catharina L.
till Fredrik
Gott bemötande och kunnande i kroppen och dess funktioner.

Visa mer

Om företaget

Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa människor att må bra, både på insidan och utsidan. Att arbeta som terapeut ger mig möjlighet att göra precis det. Genom att kombinera min erfarenhet inom massage och kryoterapi, kan jag motivera och hjälpa dig att nå dina hälsomål. När du bokar en massage hos mig så har vi en konsultation där vi diskuterar vilka besvär du har, då kan jag skräddarsy massagen individuellt och på så sätt kan jag ge dig bästa möjliga resultat från varje behandling. Utöver massagen erbjuder jag behandlingar inom kryoterapi(fettfrysning), där jag använder den senaste och mest innovativa maskiner för att kunna ge dom absolut bästa förutsättningarna till fantastiska resultat inom fettreducering och huduppstramning. Med världsunika Waves 21-behandlingen optimeras kroppens naturliga system och hormonella balans genom frekvensbaserad elektisk stimulering av metamererna, vilket gör att även det farliga bukfettet(viscerala) reduceras. Waves 21 effektiviserar lymfsystemet, cirkulationen och ämnesomsättningen och boostar kroppens naturliga detox. Med denna teknik jobbar vi från insidan och ut, den har även en smärlindrande effekt på muskelvärk och har en avstressande effekt i hela kroppen. Osmo Therm 21 är en annan fettreducerande behandling, och den är även optimal för huduppstramning, reducering av celluliter och ansiktsbehandlingar. Kombinationen av värme, kyla och mikroström jobbar vi på att både reducera underhudsfett och främja cellförnyelse i huden, genom att optimera produktionen av fibroblaster så stimulerar det produktionen av kollagen och elastin för att huden ska få en bättre spänst och reduecra ojämnheter. Mikroströmmen jobbar på djupet i huden och reducerar ödem och för även ut överflödig vätska från de djupare hudlagren.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Om du inte hittar en tid som passar, tveka inte att höra av dig så kan vi lösa det, är väldigt flexibel med öppettiderna.
 • 07371992 XXVisa nummer

 • Hagavägen 1, Sundsvall, Sundsvall