Vad vill du boka?

Välkommen
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Avancerad hudvård

Microneedling blir en alltmer vanlig behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningaroch en kortare återhämtninngstid. Till skillnad från laserbehandling kan Dermapen4 dessutom användas på alla hudtyper och hudfärger.

Nya Pennans snabbhet och styrka gör i stort sett behadlingen smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingpreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/ förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om det skulle påföras topiskt.


Oftast behövs en behandlingskur på 3 - 6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30 - 60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter huden och kundens önskemål.


Med Dermapen 4 kan man behandla:
Huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, millier, keratos pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behanding kan med fördel göras som "Red Carpet Treatment" då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behnadlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behnadlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagande, lätt rodnadoch lite svullnad.

Ansikte 45 min  2 195 kr

Ansikte & hals 60 min 2 995 kr

Ansikte, hals & dekolletage 75min 3 895 kr


Vid köp av kur (3 behandlingar) lämnas 20 % rabattPure Cell Treatment............... 75 min
Lyxig ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage.
I behandlingen används levande stamceller från rosenrot som har bl a har reparerande och uppbyggande effekt på huden. Behandlingen passar alla olika hudtyper och hudtillstånd. Här behandlas ansikte, decolletage samt händer och underarmar.

Ökar cellförnyelsen
Gör Dina egna hudceller mer motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syra skyddsmantel
Ger lyster och maximalt med fukt
Påskyndar reperationssystemet i huden
Ökar vitalitet och spänst
Passar alla hudtyper
Omedelbart resultat men verksam på längre sikt
 Diamond Dermabrasion,
är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts avlägsnas.
 Rengöring, hudanalys, slipning, portömning, brynplock, ultraljudsmassage där vi slussar ner serum, ansiktsolja samt en lång avslappnande lymfriktig ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.
Rengöring, hudanalys, slipning, ultraljudsbehandling , serum, mask och avslutande kräm.
 

Ansiktsbehandlingar

MÅ Facial Treatment Luxurious
En djuprengörande behandling som motverkar pormaskar, är förebyggande mot ålderstecken och är avstressande. Ger lyster, jämnare hudstruktur och ett starkare skydd mot ålderstecken.
Dubbel rengöring, hudanalys, dubbel peeling, ånga, portömning, brynform, dränerande ansiktsmassage.
För att alla näringsämnen från ansiktsmasken ska bli mer djupgående appliceras Maria Åkerbergs exklusiva Peel Off Mask ovanpå en fuktmask.
Behandlingen avslutas med serum, royal facial oil, ansiktskräm och ögonkräm

En behandling som förbättrar hudens lyster, uppstramande och aktiverande

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga och en skonsam porrengöring. lättare brynplock. Vi applicerar C-vitamin serum som ger lyster och verkar djupgående. Fortsätter med en härlig och uppstramande ansiktsmassage samt mask. Behandlingen avslutas med ögonkräm och fuktkräm

Rengöring, hudanalys, peeling. Vi ångar upp huden och med hjälp av skin scrubber fortsätter vi med en skonsam porrengöring. Till ryggmassagen använder vi produkter som är renande och balanserande för fet och oren hud. Avslutas med fuktkräm
Rengöring, hudanalys, peeling, lymfriktig ansiktsmassage samt mask.
Avslutas med fuktkräm och ögonkräm
Rengöring, hudanalys och peeling. Jag använder en kraftig, djuprengörande mask. Vid behov även porrengöring. Rekommenderas för fet hud och oren hud. Avslutas med Royal facial oil clearin,balanserande fuktkräm och ögonkräm .
Behandlingen börjar med rengöring och hudanalys för att faställa dina behov. I behandlingen ingår peeling och lättare brynplock. Därefter slussas c-vitaminserum ner i huden. Serumet innehåller även A-vitamin och B6 på huden. Massage och efterföljande mask för din hudtyp. Behandlingen avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.

En C-vitamin behandling som gör att huden återfår och bibehåller sin spänst och lyster. Lämplig även för känslig och fet hud. Kan återuppbygga hud som blivit solskadad samt motverka pigmentfläckar. Kan göras året om.
Huden bör ej utsättas för sol på minst 24 timmar efter.

Behandlingen börjar med rengöring och hudanalys för att fastställa dina behov. I behandlingen ingår peeling, porrengöring, och formning av bryn. Du får en avslappnande ansikts- och dekolletagemassage följt av en vårdande mask. Här ingår även serum, fuktkräm och ögonkräm.
Här inleder vi behandlingen med en avslappnande ryggmassage. Därefter rengöring, hudanalys, peeling.
Ånga, djuprengöring och lättare brynplock. Du får en en handmassage, nagelolja och handinpackning. En lång härlig ansikts-, dekolletage- och nackmassage. Fortsätter med en välgörande ansiktsmask och avslutar med serum, ögonkräm och fuktkräm.
Rengöring, hudanalys och peeling. Efter AHA syran appliceras en aloe vera mask och behandlingen avslutas med ögonkräm och fuktkräm

Innan du börjar på kur så rekommenderas alltid en klassisk ansiktsbehandling där vi får en noggrann hudanalys och portömning

En behandling som förbättrar hudens lyster och spänst, tillför mycket fukt och passar alla hudtyper.

Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys och peeling. Därefter slussas ett fuktgivande serum ner i huden. Produkter som ökar elastisiteten och spänsten appliceras på huden innan vi fortsätter med en lymfriktig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ögonkröm och fuktkräm.Vi börjar med en rengöring, hudanalys och peeling. Därefter ånga och djuprengöring. Massage och efterföljande mask för dina behov. Behandlingen avslutas med ögonkräm, serum och fuktkräm.

Pedikyr

Du en peeling samt ett varmt härligt fotbad.. Naglarna klipps och nagelbanden rensa, förhårdnader behandlas och filas. Här fortsätter vi med en varm oljeinpackning innan vi avslutar med en lite längre avslappnande fot - och vadmassage. Behandlingen avslutas med fotkräm eller balm och lack om så önskas
Stoppa fötterna i ett varmt väldoftande fotbad som återfettar huden. Naglarna klipps och nagelbanden rensas. Förhårdnader behandlas och filas. Du får en avslappnande vad – och fotmassage. Behandlingen avslutas med fotkräm och lack om så önskas.

Spa och massagebehandlingar

Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassagge. Inlindad i värmefilt får du rengöring, peeling och ansiktsmask. Därefter får du en lätt ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med fuktkräm och ögonkräm
Helkroppsmassage
Här använder vi en speciell havandeskapsolja som stärker huden och motverkar bristningar. Helkroppsmassage som anpassas efter Er som avslutas med en härlig ansiktsmassage

Friskvårdskuponger

Behandlingen börjar med rengöring. Därefter kasseras välgörande oljor och produkter ner i huden med hjälp av lymfriktig massage.
Stoppa fötterna i ett varmt väldoftande och mjukgörande bad. Naglarna klipps, förhårdnader behandlas och filas. Du får en avslappnande vad – och fotmassage. Behandlingen avslutas med fotkräm eller balm
Susannes hud & kroppsvård erbjuder friskvårdsbehandlingar. Jag tar emot Actiway och Friskvårdskuponger. Behandlingar s
om är godkända är massage och fotvård.

Lyxmassage startar med en helkroppsmassage och avslutas med ansiktsmassage.
Susannes hud & kroppsvård erbjuder friskvårdsbehandlingar. Jag tar emot Actiway och Friskvårdskuponger. Behandlingar som är godkända är massage och fotvård.

Susannes hud & kroppsvård

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Strandvägen 36
444 31 Stenungsund
Öppna i Google Maps 🗗