1. Hem
  2. Massage Farsta

Optimal hälsa med massage terapi, rehab, träning, och så mycket mer

betyg4.8 Fantastiskt bra(10 betyg)
sirapsvägen 3, 123 56, Farsta
Välkommen till mig som drivs av folkets egna hälsa! Jag tror på hälsofrämjande insatser och drivs av ett salutogent arbetssätt. Jag eftersträvar att behandla problematik utifrån grundorsaken. Mitt mål är att öka människors livskvalité och välbefinnande. Jag tycker det är viktigt att människor får den hjälp och stöd de behöver för att förbättra sin hälsa. Och jag kan hjälpa dej med det. Jag har arbetat som massage terapeut sedan 2013 och har en kandidat i folkhälsa och idrottsvetenskap. Detta har lett till att mina behandlingar görs utifrån ett helhetsperspektiv, behandlingen blir mer effektiv och det blir enklare att återfinna balans.
20404

Boka tjänst

Behandling och träning

  • Mami-BoonTreatment
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Optimum Boon-Treatment
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

Hälsocoaching

  • Hälsocoach/Hälsofrämjande samtal
    60 minuter, 400 krMer info
    Boka

Massage

  • Massage kurs för familj
    180 minuter, 4 000 krMer info
    Boka
  • Massage terapeutiskt behandling 60 min
    60 minuter, Från 850 krMer info
    Boka
  • Medicinsk massageterapi
    60 minuter, 850-950 krMer info
    Boka

Optimum träning

  • Prova på behandling Optimum
    90 minuter, 500 krMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • Massageterapi/medicinsk massage
    15 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

personlig träning

  • Personlig träning på en ny nivå.
    60 minuter, Från 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Sara
4.8
(10 betyg)
Bergdahls Boon-Treatment
Jag är en entusiastisk person som drivs av folkets egna hälsa! Min förkärlek är ett salutogent arbetssätt och jag tror på att dels jobba hälsofrämjande och hitta till grundorsaken av problemet och behandla utifrån det. Mitt mål är att öka människors livskvalité och välbefinnande. Jag tycker det är viktigt att människor får den hjälp och stöd de behöver för att förbättra sin hälsa.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
10 betyg
Johanna M.
till Sara
Hittade alla knutar - toppen!

Visa mer

Amanda R.
till Sara
Sara är helt fantastisk på det hon gör. Hon har gått igenom min kropp från topp till tå och skräddarsytt övningar och behandling utifrån den. Var på mitt första besök i söndags och min rygg känns redan mycket bättre. Ser fram emot mitt nästa besök! Kan varmt rekommendera Sara!!

Visa mer

Agneta L.
till Sara
Väldigt informativ ang behandlingens utförande samt syfte. Kroppen kändes lättare o mera smidig Allt som allt en väldigt positiv upplevelse samt bra träningstips efteråt

Visa mer

My H.
till Sara
Mycket effektivt för min smärta i höften! Känner mig mjukare. Ser fram emot att fortsätta hos Sara.

Visa mer

Om företaget

Jag har arbetat som massage terapeut sedan 2013 Idag vidareutbildar jag mig till optimum tränare som är framtidens fysioterapeuter. Mer info om optimum metoden : https://www.optimum-metoden.se/ Efter att studerat 3 år på Gymnastik och idrottshögskolan, (kandidat i idrottsvetenskap och folkhälsa) fick jag upp ögonen för folkhälsa och betydelsen av livsstil och livskvalité. Med mina utbildningar och den erfarenhet har lett mig till att jobba utifrån ett helhetsperspektiv och kan mer effektivt återfinna din balans.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt