1. Hem
 2. Massage Farsta

Takti-BoonTreatment

Inte tillräckligt med recensioner än
sirapsvägen 3, 123 56, Farsta
Välkommen till mig som drivs av folkets egna hälsa! Jag tror på hälsofrämjande insatser och drivs av ett salutogent arbetssätt. Jag eftersträvar att behandla problematik utifrån grundorsaken. Mitt mål är att öka människors livskvalité och välbefinnande. Jag tycker det är viktigt att människor får den hjälp och stöd de behöver för att förbättra sin hälsa. Och jag kan hjälpa dej med det. Jag har arbetat som massage terapeut sedan 2013 och har en kandidat i folkhälsa och idrottsvetenskap. Detta har lett till att mina behandlingar görs utifrån ett helhetsperspektiv, behandlingen blir mer effektiv och det blir enklare att återfinna balans.
20404

Boka tjänst

Behandling och träning

 • Funktions massage och effektiva övningar för smärta och rörelseinskränkning utifrån optimum metoden.
  90 minuter, 1 000 krMer info
  Boka

Massage

 • Massage terapeutiskt behandling 60 min
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Medicinsk massageterapi
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka

Optimum träning

 • Prova på behandling Optimum
  90 minuter, 500 krMer info
  Boka

Personal

noImage
SaraBergdahls Boon-Treatment
qliro
Jag är en entusiastisk person som drivs av folkets egna hälsa! Min förkärlek är ett salutogent arbetssätt och jag tror på att dels jobba hälsofrämjande och hitta till grundorsaken av problemet och behandla utifrån det. Mitt mål är att öka människors livskvalité och välbefinnande. Jag tycker det är viktigt att människor får den hjälp och stöd de behöver för att förbättra sin hälsa.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Jag har arbetat som massage terapeut sedan 2013 Idag vidareutbildar jag mig till optimum tränare som är framtidens fysioterapeuter. Mer info om optimum metoden : https://www.optimum-metoden.se/ Efter att studerat 3 år på Gymnastik och idrottshögskolan, (kandidat i idrottsvetenskap och folkhälsa) fick jag upp ögonen för folkhälsa och betydelsen av livsstil och livskvalité. Med mina utbildningar och den erfarenhet har lett mig till att jobba utifrån ett helhetsperspektiv och kan mer effektivt återfinna din balans.

Bilder

Detaljer och kontakt