Terapihuset Stockholm AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(22 betyg)
Nybrogatan 34, 114 39, Stockholm
Vad händer på Terapihuset just nu: Terapihuset kommer att flytta till ny lokal i februari i Vasastan. Mottagningen utökar och kan därefter erbjuda fler professionella terapeuter och psykologer inom familjeterapi, psykologiska utredningar och kommer även att starta gruppterapier i medberoende och familjekonstellationer. Mer information om detta kommer längre fram i ett nyhetsbrev för alla medlemmar hos Terapihuset. Vill du bli medlem finns en anmälan via min hemsida. Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Samtalsterapi 60 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsterapi 90 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsterapi online60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Parterapi90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Emelie Hasselhuhn
(22 betyg)
Samtalsterapeut/parterapeut
Klarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
22 betyg
till Emelie Hasselhuhn
Det är alltid en bra och klarare känsla efter att ha pratat med Emelie, samt mer kunskap då jag vill veta ”varför” med det mesta.

Om företaget

Mitt namn är Emelie Hasselhuhn, jag driver och utvecklar Terapihuset som är en psykoterapimottagning som erbjuder individuell samtalsterapi och parterapi med metoder inom integrativ psykoterapi, Schematerapi, Psykosyntes. Specialistkunskaper är anknytning, relationellt medberoende och högkänslighet. Metoderna som jag arbetar med är evidence baserade och effektiva för personlig utveckling och självförverkligande. Jag arbetar djupt och långsiktigt för att skapa en ökad självkännedom och därmed ökad förmåga att göra goda, medvetna livsval. Jag vill stödja dig i olika skeden där kris och inre kaos gör det svårt att hantera livssituationen. Jag arbetar under tystnadsplikt. I våra samtal hanterar och bearbetar du exempelvis kriser, trauma, stress, utbrändhet, ångest, förluster, svåra förändringar, medberoende i dysfunktionella relationer, låg självkänsla och destruktiva mönster. Utbildning: Jag har studerat psykologi i totalt 6 år integrtiv psykoterapi, Schematerapi, ACT, Psykosyntes Varmt välkomna!

Bilder