Boka tillägg i AB, Casmara Algae peel off Mask 10 min , 150,00 kr

Den unika och exklusiva ALGAE PEEL-OFF ansiktsmasken ger en extra effekt i din behandling. Kan även kan användas på ögon och läppar och därför verkar den på områden som andra masker missar. Sänker temperaturen på din hud med upp till 6ºC, vilket har en dränerande verkan och minskar påsar och mörka ringar under ögonen samt stärker, tonar och lugnar huden.

Denna mask kan du lägga till i ansiktsbehandlingar, den ingår även i The Beauty Key Signature Treatment.

- Lila, Sensitive mask 2040, LUGNANDE OCH VITAMINISERANDE.
Mask med fuktighetsgivande egenskaper från marina alg extrakt. Innehåller extrakt från viol, som är känt för sina lugnande egenskaper och havre som tillför vitaminerna A, B och E.

- Ljusgrön, Re6tense Mask 2060 ( kiwi ) STÄRKANDE OCH STIMULERANDE.
Ansiktsmask formulerad med alg extrakt, kiwi extrakt och vallmo frön. Den verkar som en sann cellulär stimulator som tillför huden vitaminer samt verkar uppfriskande, lugnande och åtstramande.

- Mörkgrön, Green Mask 2025 ( green ). SYREGIVANDE OCH STÄRKANDE.
Mask baserad på mineralämnen och fuktbevarande medel, med fuktgivande egenskaper tack vare dess komposition av marina alg extrakt och mint extrakt, som tillför masken sin karakteristiska känsla av intensiv friskhet.

- Röd, Goji Mask 2070. ANTIOXIDANT OCH STIMULERING.
Mask som innehåller extrakt från Gojibär och Quinoa frön. Blandningen av dessa komponenter har antioxidant och stimulerande verkan på huden och hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär.

- Guld,Gold Mask 2080 ( gold ). ÅTERUPPLIVANDE OCH ÅTERMINERALISERANDE
GOLD MASK är en ansiktsmask som hör till Skin Sensations-behandlingen. Denna mask är baserad på 24K guldpulver, mineraler och alg extrakt. 24K guldpulvret ger en stärkande effekt på ansikte och nacke och gynnar de intensivt närande och vitaliserande effekterna från mineralerna.

212E26F2-04C7-4EB7-B68B-E1628616FBF3.jpg

The Beauty Key AB

The Beauty Key
- din nyckel till skönhet

En resultatfokuserad Hudvårdssalong

Vår drivkraft och passion är att i alla lägen guida dig rätt genom att ge dig nyckeln till skönhet . Genom kunskap, professionalism och ett trevligt tillvägagångssätt guidar vi dig i "skönhetsdjungeln”.

Välkommen till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån 10.00 - 16.00
tis - fre 10.00 - 18.00

varannan lördagar 10-14 (se lediga tider i bokadirekt)
Adress
Bellmansgatan 1
411 28 Göteborg
Vasastan, Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗