The Lighthouse

betyg4.9 Fantastiskt bra(14 betyg)
Fleminggatan 23, 802 55, Gävle
De behandlingar jag ger syftar till djup avslappning, återhämtning och självläkning. Klangmassage med vibrerande klangskålar passar de flesta och även Dig som är beröringskänslig och inte önskar vanlig massage. Taktil massage är en mjuk massage för alla åldrar och passar även fint för Dig som är gravid. Hos mig kan du även betala med ActiWay Det vistas ibland djur i lokalen. Om du är pälsallergiker var god meddela mig i förväg. OBS! Med anledning av rådande situation med Coronaviruset Covid-19 ber vi dig respektera att vänta med bokning 14 dagar efter din hemkomst från utlandsresa. Känner du dig frisk är du hjärtligt välkommen, känner du det minsta tecken på förkylning ber vi dig stanna hemma och avboka din tid. Stanna hemma minst 48 timmar efter att du blivit frisk. Tillsammans hjälps vi åt och tar ansvar för att förhindra smittspridningen Se Folkhälsomyndighetens råd om du vill läsa mer https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Boka tjänst

Klangmassage

 • Klangmassage enl. Peter Hess® 60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Klangmassage enl. Peter Hess® 30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Taktil Massage för gravida

 • Taktil massage för gravida Extra lång behandling90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil massage för gravida 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

Taktil Massage

 • Taktil massage Extra lång behandling90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil massage 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil massage30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

Taktil & Klangmassage

 • Taktil & Klangmassage90 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Maria Karlsson
(14 betyg)
Peter Hess® Klangmassör, Dipl. Taktil massörPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
14 betyg
Efterlängtad behandling! Har varit hos Maria fler ggr men igår var den väldigt kraftfull! Min själ var själaglad! Vilken hjälp vi får om vi vill!! Tusen Tack Maria!
En mycket avslappnande massage och man känner sig så omhändertagen. Hela kroppen vibrerade av energi efteråt.

Om företaget

Varmt välkommen till The Lighthouse! Jag som driver The Lighthouse heter Maria Karlsson och är utbildad Klangmassör enligt Peter Hess®, diplomerad Taktil massör och Kundaliniyogalärare. Klangmassage är en djupavslappnande massage där man sätter klangskålar på och runtom kroppen och låter vibrationerna ge genomströmning och självläkning.  Ljud och vibration är bland det bästa sättet att ta hand om sig så att både kropp, själ och sinne hittar balans. Kroppen tar åt sig av vad den behöver för stunden. Taktil massage är en mjuk avslappnande beröringsmassage som passar för alla i livets olika skeenden, särskilt i perioder av skörhet eller när Du är uppe i varv och behöver landa i Dig själv. Denna massage passar även bra för Dig som är gravid🤰 Om Du är beröringskänslig kan taktil massage även ges utanpå kläderna. Se då gärna till att ha mjuka kläder som ex. tights och top. Vid massage med olja behåller Du alltid underkläderna på. För mer utförliga beskrivningar finns det mer information på min hemsida. Du är även välkommen att kontakta mig vid frågor. 

Bilder