Trumvallen Fjällridning

betyg4.7 Fantastiskt bra(21 betyg)
TRUMVALLEN 211, 840 92, Vemdalen
Välkommen till Trumvallen Fjällridning! Vi erbjuder guidade ridturer i fjällmiljö och finns i Vemdalen, Härjedalen. Vi är nu fullbokade tom 29 augusti. Det kan finnas lediga platser med kort varsel om vi får en avbokning. Du får titta in här i kalendern för o se om du hittar någon ledig tur. I september kommer det att finnas flera turer att boka, vi lägger upp tiderna för september den 1 september. För utförlig information kring våra turer hänvisar vi till vår hemsida www.fjallridning.se Vintersäsong (december - april) Då kan du boka 1.5h, 2.5h här via bokadirekt och längre tvådagarsturer med helpension och fjällupplevelser via mejl info@fjallridning.se Åldersgräns:10 år Sommarsäsong (juni - oktober) Du kan boka 1.5h, 2.5h och 7h här via boka direkt. Åldersgräns:12 år Vi erbjuder även 1-5 dagarsturer med övernattning/helpension. Åldersgräns 15 år. Av dessa turer har vi ett fåtal platser kvar. Du hittar tillgängliga datum på www.fjallridning.se/schema och bokar dessa via mejl till info@fjallridning.se Boka din nästa utflykt hos oss. Med vänliga hälsningar Hanna Högberg & Johan Persson Trumvallen Fjällridning 0705440066

Boka tjänst

 • Toppturen 6-7h (6 platser)2 100 kr · Mer info
  Boka
 • Toppturen 6-7h (7 platser)2 100 kr · Mer info
  Boka
 • Specialtur med ridning 1.5h för erfarna (6 platser)90 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Barntur (3 platser)30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Ridning 1.5h för nybörjare, mix (6 platser)90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Ridtur 2.5h med fika (6 platser)150 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Slädturer
noImage
Ridturer
(21 betyg)
noImage
Ridturer Trumvallen

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
21 betyg
till Ridturer
Fantastisk ridtur med vackra vyer och så jordnära och gullig vår guide Sandra var!
till Ridturer
Superhärligt upplevelse! Jättesnälla och duktiga hästar. Hit vill jag igen!
till Ridturer
Red på en dagstur med Agnes och Bella. De tog otroligt väl hand om oss och fick även de osäkra i gruppen att känna sig säkra. Vi red i storslagen natur och fick god lunch och kokkaffe! Extra plus för oljerockarna som fick oss att känna oss som riktiga cowboys.
till Ridturer
Fantastiskt! Fantastisk natur, fantastiska hästar och bra arrangerat.

Om företaget

Välkommen att boka ditt nästa fjälläventyr hos oss. Vi heter Johan Persson och Hanna Högberg och driver en ranch med hästar året runt. Vi finns i Vemdalen, Härjedalen. Vi har våra djur på fäboddrift vid Näsvallen sommartid och bor på vintern vid Trumvallen fäbod. Vi fyller dalgången med äkta westernanda och upptäcker fjällområdet med våra hästar, sommar som vinter. Ranchen har Johan byggt upp de senaste 30 åren med inspiration från rancher vid bergen i Colorado, USA. Vi tränar och arbetar med våra hästar så att de blir trygga fjällhästar och lättarbetade med korna som går i skogen på fäboddrift. Hos oss på Trumvallen Horseranch har du möjlighet att uppleva härjedalsfjällen med fantastisk fjällridning i kombination med äkta cowboy-liv och kofösning.

Bilder