Trumvallen Fjällridning

betyg4.8 Fantastiskt bra(203 betyg)
TRUMVALLEN 211, 840 92, Vemdalen
Välkommen till Trumvallen Fjällridning! Vi erbjuder guidade ridturer i fjällmiljö och finns i Vemdalen, Härjedalen. Våra lediga tider under sommarsäsong hittar du här. Det är många som redan nu har bokat en plats i sommar, om du inte hittar ledig tur då du vill komma till oss kan du kontakta oss för o se om vi kan möta dina önskemål. Ett annat alternativ för dig är att gå in och titta igen strax innan, ibland får våra gäster ändrade planer och det är ok att boka av turen 7 alternativt 3 dagar innan den skall genomföras. För bokning av ridning under vår vintersäsong november-april så publiceras de/blir bokningsbara den 1 oktober. Ombokning är möjlig, fram till 2 dygn (för 1.5h-4,5h turer)/ 7 dygn (för toppturer) innan turen ska genomföras, tillgängligheten kommer att vara begränsad.   För utförlig information kring våra turer hänvisar vi till vår hemsida www.fjallridning.se Vi erbjuder även längre tvådagarsturer med helpension, övernattning och fjällupplevelser de bokas via mejl info@fjallridning.se  Sommarsäsong (juni - september) Öppnar för bokning 1 maj. Du kan då boka in sommarens 1.5h, 2.5h och 7h här via bokadirekt. Vi erbjuder även 1-5 dagarsturer med övernattning/helpension. Åldersgräns 15 år. Tillgängliga datum för säsong 2022 hittar du på vår hemsida, www.fjallridning.se/schema.  Du bokar dessa via mejl till info@fjallridning.se Vi hoppas att vi kan få möjlighet att erbjuda dig en fin fjällupplevelse hos oss !  Med vänliga hälsningar Hanna Högberg & Johan Persson Trumvallen Fjällridning 0705440066

Boka tjänst

  • Toppturen 6-7h (6 bokningsbara platser)2 350 kr · Mer info
  • Toppturen 6-7h (7 bokningsbara platser)2 350 kr · Mer info
  • Toppturen 6-7h (8 bokningsbara platser)420 minuter, 2 350 kr · Mer info
  • Ridning 1.5h för nybörjare (mix)90 minuter, 850 kr · Mer info
  • Ridning 2.5h med fika (mix)150 minuter, 1 150 kr · Mer info

Bokningsbara turer

noImage
Ridturer (Topptur).
(10 betyg)
noImage
Ridturer (Topptur)
(123 betyg)
noImage
Ridturer (30 min-4,5 h)
(57 betyg)
+5

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
203 betyg
till Ridturer (30 min-4,5 h)
Härlig tur på Denver i skog o mark med dess härliga vyer😃☀️

Visa mer

till Ridturer (Topptur)
Fantastisk topptur med bra guide och fantastiska hästar. Kommer komma tillbaka igen 👌

Visa mer

till Ridturer (30 min-4,5 h)
Red mest fram och tillbaka i upptrampad skog. Ridturen blev dessutom inte 1,5h som jag bokat utan snarare 1h och 10 min (vilket jag inte upptäckte förään vi åkte därifrån).

Visa mer

till Ridturer (30 min-4,5 h)
Mycket trevlig tur. Trevliga och snälla hästar och ett mycket bra och hjälpsamt bemötande av personal.

Visa mer

Om företaget

Välkommen att boka ditt nästa fjälläventyr hos oss. Vi heter Johan Persson och Hanna Högberg och driver en ranch med hästar året runt i Vemdalen, Härjedalen. Vi har våra djur på fäboddrift vid Näsvallen sommartid och bor på vintern vid Trumvallen fäbod. Vi fyller dalgången med äkta westernanda och upptäcker fjällområdet med våra hästar, sommar som vinter. Ranchen har Johan byggt upp de senaste 30 åren med inspiration från rancher vid bergen i Colorado, USA. Vi tränar och arbetar med våra hästar så att de blir trygga fjällhästar och lättridna. Hos oss på Trumvallen Horse ranch har du möjlighet att uppleva Härjedalsfjällen med fantastisk fjällridning i kombination med äkta cowboy-liv och kofösning.

Bilder