Vad vill du boka?

erbjudande
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Behandling börjar med ett härligt mjukgörande fotbad som följs av fot- och underbensmassage med passande krämer. Massagen tar bort spänningar och ökar blodcirkulationen.

Medicinsk Fotvård

Använd friskvårdsbidraget från din arbetsplats till en skön och avkopplande fotvårdsbehandling. Behandlingen innehåller fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, samt avlägsning av förhårdnader. Allt avslutas med en skön avslappnande fotmassage med mjukgörande kräm.
Medicinsk fotvård börjar med undersökning av fötterna och ett härligt mjukgörande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. Vid behov behandling av förhårdnader, hälsprickor, liktornar och nageltrång. Avslutas med en skön avkopplande fotmassage med mjukgörande fotkräm.
För dig med enstaka problem, anpassat efter dina behov.
Medicinsk fotvårdsbehandling som avslutas med en avkopplande fot- och underbensmassage.
För att bli av med nageltrång kan man hjälpa nageln att växa rakt. Med Onyfix nagelkorrigeringssystem används ett härdat kompositmaterial på nageln. Det får den inåtväxande nageln att formas till en naturlig nagelform, i en normal spännings och smärtfriprocess.
Effektiv och smärtfri vårtbehandling med Verrutop. För att helt bli av med vårtor rekommenderas 3 behandlingar med 7 dagars mellanrum.

SPA-Behandling

En avkopplande och lyxig "må bra behandling" som lämnar dina fötter mjuka och lena. Fotbad och fotskrubb som utförs med ekologiska och näringsrika produkter som ger fötterna en riktig energiboost. Därefter gör vi en enklare fotvårdsbehandling och avslutar med en avkopplande massage av fötter och underben med sheasmör.
50 min 700:-
En avkopplande och lyxig "må bra behandling" som lämnar dina fötter mjuka och lena. Fotbad och fotskrubb som utförs med ekologiska och näringsrika produkter som ger fötterna en riktig energiboost. Därefter gör vi en enklare fotvårdsbehandling och avslutar med en avkopplande fotmassage med sheasmör.

Tyresö Fötter i Form AB

Tyresö Fötter i Form är en fotvårdssalong i hjärtat av Tyresö som öppnades 2016. Här erbjuds medicinsk fotvård, massage av ben och fötter, samt försäljning av produkter inom fotvård.
Jag som driver denna fotvårdssalong heter Kerstin Andersson och är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut. Min utbildning har genomförts på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2015-2016.

Tyresö Fötter i Form är medlem i Sveriges Fotterapeuter vilket är en obunden yrkesorganisation. Det ger dig som kund hos mig en garanti och trygghet för godkänd utbildning och behandlingsskadeförsäkring.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Myggdalsvägen 30
135 43 Tyresö
Öppna i Google Maps 🗗