Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

-Naprapat Tyresö-
Naprapatbehandling minskar smärta och återskapar funktion.

En naprapat undersöker, diagnotiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i muskler och leder.

Stötvågsbehandling finns att tillgå och är en effektiv behandling av bl a kroniska sen och muskelsmärtor.

*naprapat Tyresö
*stötvågsbehandling tyresö
-Naprapat Tyresö-
Naprapatbehandling minskar smärta och återskapar funktion.

En naprapat undersöker, diagnotiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i muskler och leder.

Stötvågsbehandling finns att tillgå och är en effektiv behandling av bl a kroniska sen och muskelsmärtor.

*naprapat Tyresö
*stötvågsbehandling tyresö
Stötvågsbehandling (tryckvågsbehandling) minskar smärta och stimulerar läkning.

Rekommenderas vid bl a kroniska smärtor i senor och muskler som t ex hälsporre, tennisarmbåge, hälsenesmärtor och benhinneinflammation.

Behandlingen kombineras oftast med vanlig naprapatbehandling!

Ansiktsbehandling

Denna behandling ger en skön avkoppling och är mycket avstressande, cirkulationshöjande samt ger din hud en fin lyster. Behandlingen startar med en skonsam rengöring och peeling av ansikte & dekolletage. Därefter följs en härlig massage för axlar, överarmar, dekolletage, nacke, skalp, samt ansikte. Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktsmask samt en passande ansiktsolja. I behandlingen används 100% Ekologiska Produkter. OBS! Ingen portömning ingår.

Massage / Idrottsmassage

Idrottsmassage Tyresö är till för alla, på såväl amatör- som elitnivå. Anpassas efter individen och behöver inte vara idrottsinriktad. Ordentlig genomgång behöver de flesta oavsett motionsvanor.

Den är även ett bra komplement till din träning och kan förebygga muskulära skador och förkorta eventuella läkningsprocesser. Idrottsmassage Tyresö är en bra uppladdning inför tävlingar och som en del av återhämtningen efter hårda träningspass, tävlingar eller långvarigt statiskt arbete som kräver lite djupare behandling.
Idrottsmassage Tyresö/Älta/StockholmIdrottsmassage: Tyresö - Älta - Stockholm

Massage Klassisk

Massage Övrigt

En underbar och djupt avslappnande behandling för ansikte, skalp, axlar och nacke. Blodcirkulationen ökar, ansiktet får en friskare lyster och ålderstecken fördröjs. Behandlingen löser upp muskelspänningar och underlättar borttransport av slaggämnen och stagnerad vätska.
I denna behandling ingår även en energigivande ansiktsmask samt en skön fotmassage.
En lugn och härligt avkopplande massage med varma lavastenar och aromatiska oljor.
En lugn och härligt avkopplande massage med varma lavastenar och aromatiska oljor. Avslutas med 15 min. klassisk massage.

Medicinsk Fotvård

Välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
Inkluderar även mjukgörande fotbad.
Denna behandling passar dig som vill bli av med ett speciellt problem som tex liktornar, vårtor, nageltrång, tejpning av hälsporre, hjälp med avlastning mm.
En lyxig behandling som inleds med ett skönt avkopplande fotbad. Därefter Medicinsk Fotvård plus peeling, lerinpackning, fot & underbensmassage samt lackning.
I den Medicinska Fotvården ingår alltid fotbad samt en undersökning av dina fötter. Vid behov behandlas problem som förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, formas och slipas. Nagelfalsen rensas och slipas. Fötterna filas och smörjs in och avslutas med en välgörande fotmassage.
I denna behandling fokuserar vi på det du tycker är viktigast att få hjälp med tex slipning, klippning och rensning av naglar eller borttagning av förhårdnader. Här ingår även fotbad och insmörjning.
Denna behandling passar dig som behöver lite extra tid samt dig som vill njuta av en skön fot och underbensmassage.

Behandlingen startar med ett uppmjuknde fotbad. Vid behov behandlas förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, formas och slipas. Nagelfalsen rensas och slipas. Fötterna filas och smörjs in och avslutas med en härlig fotvård och underbensmassage.
Vårtbehandling med Verrutop är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat. Ca tre behandlingar rekommenderas med ett intervall på ca 7 dagar. Kan krävas fler behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

Denna behandling utförs endast på fotvårdklinik hos Medicinsk Fotvårdterapeut.

Priset gäller 1-3 vårtor. Pristillägg vid fler vårtor.
OBS! Barn under 8 år behandlas ej.

Pedikyr/Fotvård

Bokas separat direkt efter en annan bokad fotvårdsbehandling.
Nagellacket ingår och medtages hem efteråt.

Övrig Fotvård

Använd friskvårdsbidraget från din arbetsplats till en skön och avkopplande fotvårdsbehandling. Denna behandlingen är momspliktig och avdragsgiltig. I behandlingen ingår fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, samt avlägsning av förhårdnader. Allt avslutas med en skön avslappnande fotmassage med mjukgörande kräm.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

TyresöPraktiken

Nyhet!
Nu öppet för klassisk massage även på lördagar.

TyresöPraktiken finns alldeles intill Tyresö Centrum. Vi delar entré med Folktandvården på Regnbågsgatan 14.

Vi har bedrivit friskvård sedan 1999 och våra välutbildade terapeuter erbjuder idag naprapati, idrottsmassage, klassisk massage, medicinsk fotvård, vaxningar, fransar/bryn, mm

Vi har försäljning av presentkort, rabatterade 5-, och 10-kort samt produkter inom egenvård, såsom liniment, massagekräm, fotvårdsprodukter mm.

Ta hand om Din kropp, så tar den hand om dig!

Varmt välkommen!

Carina Ossmyr, Joakim Ossmyr, Jonathan Ossmyr, Mattias Renholm, Sanna Bång

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Bokad behandling:
Mån-Tor: 9.00-19.00
Fredag: 9.00-17.00
Lör: Enligt överenskommelse med respektive terapeut
Sön: Stängt

Telefontid:
Mån-Fre: 8.00-17.00
Adress
Regnbågsgatan 14
135 40 Tyresö
Bollmora
Öppna i Google Maps 🗗