Ulrika Håkans - Mind Harmony Sweden Livscoach/Samtalsterapeut/Healing

betyg4.9 Fantastiskt bra(50 betyg)
Katarina Bangata 29, 116 39, Stockholm
Som samtalsterapeut och livscoach drivs jag av att hjälpa mina klienter att hitta mer glädje och balans i livet! Hitta sin egen kraft, vilja och egenkärlek! Längtar du efter någon att prata med, en sparringpartner, guide på resan? Någon som lyssnar med närvaro, värme, acceptans och empati. Någon som kan hjälpa dig se mönster och beteenden som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Har du svårt att varva ner, och koppla av? Boka en healingbehandling som frigör stress och spänningar och ger en djupgående avslappning. Jag erbjuder även klangmeditationer och klangmassage - där klangskålarnas vibrationer och toner snabbt tar dig till ett djupavslappnat tillstånd, tar bort spänningar och blockeringar och stärker kroppens egna förmåga att hela och läka sig. Blir du nyfiken - hör av dig! I dagsläget ger jag klangmeditationer i Tyresö för 2-4 personer/gång. Klangmassage kan du boka här nedan. Jag erbjuder samtal för individer, par och andra relationer, i mitt samtalsrum på söder eller distans via Skype/GoogleDuo. Företag är också välkomna att höra av sig och boka tid. Kanske behöver du som företagsledare hjälp eller dina anställda. (Priser för företag ex moms). Om du hellre vill ses ute kan du boka Walk&Talk - samtal ute i naturen - vi ses då antingen i Hellasgården, Nacka eller Alby Friluftsområde i Tyresö. Tider i Hellasgården kan du boka nedan. Vill du ses i Tyresö kontakta mig via sms/samtal eller mail. Hittar du ingen tid i kalendern som passar, kontakta mig direkt via mail eller sms/samtal. Vill du ge bort ett presentkort till någon? Hör av dig direkt till mig så ordnar jag det Varmt välkommen att boka tid hos mig!

Boka tjänst

 • Coaching60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Coaching90 minuter, 1 350 kr · Mer info
  Boka
 • Coaching - Distans/Online - Video eller Telefon60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Intention - coachande samtal + specialdesignat armband60 minuter, 1 150 kr · Mer info
  Boka
 • Intention - coachande samtal + specialdesignat malahalsband60 minuter, 2 100 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsterapi60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsterapi90 minuter, 1 350 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsterapi - Distans/Online - Video eller telefon60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Walk&Talk Hellasgården60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Walk&Talk Hellasgården 90 min90 minuter, 1 350 kr · Mer info
  Boka
 • Par & Relationssamtal60 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Par & Relationssamtal90 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Healing Distans 30 min30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Healing Distans 60 min60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Healing60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Healing + samtal90 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka
 • Healing 60 min + Samtal 60 min120 minuter, 1 700 kr · Mer info
  Boka
 • Klangmassage 60 min60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Klangmassage 30 min + Samtal 60 min90 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka
 • Klangmassage 60 min + Samtal 60 min120 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Ulrika Håkans
(50 betyg)
Livscoach/Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
50 betyg
till Ulrika Håkans
Bra bemötande. Bra healing.
till Ulrika Håkans
Ulrika är en genuint hängiven och engagerad terapeut och är otroligt varm och öppen som person. Hon ser hela människan och är lyhörd inför alla önskemål. Jag sökte mig till henne för att få hjälp att hantera livet efter att jag tagit mig ur ett beroende och hon har hjälpt mig att se på mig själv och livet i ett perspektiv som ger mig en bestående stabilitet och harmoni.
till Ulrika Håkans
Varmt bemötande och spännande, avslappnande och härlig klangmassage.
till Ulrika Håkans
Jag fick en timme klanger och vibrationer för halva priset och det blev som en stor present alltihop. Nu snurrar det på ett fint sätt i mig.

Om företaget

Mind Harmony Sweden hjälper individer att finna sin inre balans, sin inre kraft, att må bättre i både kropp och själ. Hitta mer energi och kunna njuta av livet fullt ut. I samtalet hos mig blir du lyssnad på utan dömande. Du får möjlighet att dela dina tankar, känslor och upplevelser. Jag möter dig där du är. Utifrån det jobbar vi sedan tillsammans för att du ska finna din balans i livet. Med fokus på det friska hittar vi vägar för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. Jag lär dig hantera kriser och olika typer av situationer som uppstår i livet. Att våga vara här och nu. Jag använder olika verktyg som samtal, avslappningsövningar och meditation. Jag tar emot enskilda individer, par och andra relationer. Utbildningar/kurser inom personlig utveckling: Friskvårdspedagog (Högskolan Gävle) Diplomerad Samtalscoach inom psykosyntes (HumaNova) utbildningen är EMCC-certifierad Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes (HumaNova) Basutbildning i Integrativ psykoterapi Steg 1. Diplomerad Seminarie- & Familjehandledare (FamilyLab) Interpersonell neurobiologi - helhet och detaljer - par & relationer (Svenska Imagoinstitutet) MI - Motiverande Samtal - Grundutbildning Reiki - Grad 1, Usui System of Natural Healing (Lärare: ReikiMaster Carina Dangoor) Klangmeditationsutbildning (Lärare: Annika Lynton) Som diplomerad Samtalscoach och Samtalsterapeut vid HumaNova och som medlem i Psykosyntesförbundet har jag förbundit mig att följa deras etiska regler. Jag har patientansvarsförsäkring och innehar F-skatt.

Bilder