1. Hem
 2. Healing Stockholm

Ulrika Håkans - Mind Harmony Sweden Livscoach/Samtalsterapeut/Healing

betyg4.9 Fantastiskt bra(85 betyg)
Katarina Bangata 29, 116 39, Stockholm
Som samtalsterapeut och livscoach drivs jag av att hjälpa mina klienter att hitta mer glädje och balans i livet! Hitta sin egen kraft, vilja och egenkärlek! Längtar du efter någon att prata med, en sparringpartner, guide på resan? Någon som lyssnar med närvaro, värme, acceptans och empati. Någon som kan hjälpa dig se mönster och beteenden som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Har du svårt att varva ner, och koppla av? Boka en healingbehandling som frigör stress och spänningar och ger en djupgående avslappning. Emellanåt erbjuder jag gratis healing på distans i grupp - följ mig gärna på Instagram och Facebook - @mindharmonysweden, där jag lägger ut tider och info. Jag erbjuder även klangmeditationer och klangmassage - där klangskålarnas vibrationer och toner snabbt tar dig till ett djupavslappnat tillstånd, tar bort spänningar och blockeringar och stärker kroppens egna förmåga att hela och läka sig. I dagsläget ger jag klangmeditationer i Tyresö för 2-5 personer/gång. Några tider för klangmeditationer finns inlagda nedan, hittar du ingen tid som passar - hör av dig! Klangmassage kan du boka här nedan. Jag erbjuder samtal för individer, par och andra relationer, i mitt samtalsrum på söder i Stockholm eller distans via Skype/GoogleDuo. Företag är också välkomna att höra av sig och boka tid. Kanske behöver du som företagsledare hjälp eller dina anställda. (Priser för företag ex moms). Om du hellre vill ses ute kan du boka Walk&Talk - samtal ute i naturen - vi ses då antingen i Hellasgården, Nacka eller Alby Friluftsområde i Tyresö. Tider i Hellasgården kan du boka nedan. Vill du ses i Tyresö kontakta mig via sms/samtal eller mail. Hittar du ingen tid i kalendern som passar, kontakta mig direkt via mail eller sms/samtal. Vill du ge bort ett presentkort till någon? Hör av dig direkt till mig så ordnar jag det Varmt välkommen att boka tid hos mig!

Boka tjänst

COACHANDE SAMTAL

 • Coaching
  60 minuter, 1 000 krMer info
 • Coaching
  90 minuter, 1 500 krMer info
 • Coaching - Distans/Online - Video eller Telefon
  60 minuter, 1 000 krMer info

SAMTALSTERAPI

 • Samtalsterapi
  60 minuter, 1 000 krMer info
 • Samtalsterapi
  90 minuter, 1 500 krMer info
 • Samtalsterapi - Distans/Online - Video eller telefon
  60 minuter, 1 000 krMer info

MEDITATIONS/SAMTALSGRUPP

 • NY! Meditationsgrupp dag - 3 ggr start 10/11
  90 minuter, 1 100 krMer info

WALK & TALK

 • Walk&Talk Hellasgården
  60 minuter, 1 000 krMer info
 • Walk&Talk Hellasgården 90 min
  90 minuter, 1 500 krMer info

PAR & RELATIONSSAMTAL

 • Par & Relationssamtal
  60 minuter, 1 200 krMer info
 • Par & Relationssamtal
  90 minuter, 1 800 krMer info

HEALING

 • Healing 60 min
  60 minuter, 800 krMer info
 • Healing Distans 30 min
  30 minuter, 500 krMer info
 • Healing Distans 60 min
  60 minuter, 800 krMer info
 • Healing + samtal 90 min
  90 minuter, 1 400 krMer info
 • Healing 60 min + Samtal 60 min
  120 minuter, 1 750 krMer info
 • Healing - Klippkort 3 x 60 min
  60 minuter, 2 100 krMer info
 • Healing - Klippkort 5 x 60 min
  60 minuter, 3 400 krMer info

KLANGMASSAGE/SOUNDHEALING

 • Klangmassage 60 min
  60 minuter, 800 krMer info
 • Klangmassage 30 min + Samtal 60 min
  90 minuter, 1 400 krMer info
 • Klangmassage 60 min + Samtal 60 min
  120 minuter, 1 750 krMer info
 • Klangmassage - Klippkort 3 x 60 min
  60 minuter, 2 100 krMer info
 • Klangmassage - Klippkort 5 x 60 min
  60 minuter, 3 400 krMer info

KLANGMEDITATION/SOUNDHEALING

 • Klangmeditation i Tyresö Strand
  90 minuter, 350 krMer info

utövare

noImage
Ulrika Håkans
(85 betyg)
Livscoach/Samtalsterapeut
+1
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
85 betyg
Jessica E.
till Ulrika Håkans
Så otroligt bra stunder att sitta och prata med Ulrika. Bra samtal och healingen är väldigt bra. Man känner sig riktigt bra i själen när man går därifrån!

Visa mer

Helena J.
till Ulrika Håkans
Ulrika är en mycket fin, genuin och varmhjärtad person, som tillåter ditt ego att finnas med i samtalen, utan att kritisera eller döma dig. När hon gör detta, blir det lättare för mig som klient att få syn på saker jag själv behöver jobba mera med, utanför terapi stolen. Hon är även bra på att se situationer från många olika perspektiv, så man själv förstår att inte ta saker och ting personligt. Redan från första början i samtalen, bygger hon upp ett förtroende hos klienten, så att du känner dig trygg att öppna upp dig för henne. Hon är varm och accepterande, samtidigt som hon sätter sunda gränser. Jag kan varmt rekommendera Ulrika som samtalsterapeut. Från djupet av mitt hjärta, Tack Ulrika, för att du är äkta, varm och sann. Tack för att du är du.

Visa mer

Christina L.
till Ulrika Håkans
Otroligt varmt och välkomnande. Har tidigare fått coaching och det har varit mycket bra och transformerande. Denna gång tog jag emot klangskåls healing. Otroligt skönt, avslappnad och balanserande för kropp och sinne. Känner mig stabil och tacksam när jag lämnar. Ulrika är både erfaren, kunnig och vis i sin vägledning i öppnandet av mitt inre. Tack rekommenderar de varmaste. Christina

Visa mer

Jessica E.
till Ulrika Håkans
Fantastisk terapeut! Tydlig och konkret i sitt sätt att samtala på. Mysigt rum som gör att man verkligen kan slappna av.

Visa mer

Om företaget

Mind Harmony Sweden hjälper individer att finna sin inre balans, sin inre kraft, att må bättre i både kropp och själ. Hitta mer energi och kunna njuta av livet fullt ut. I samtalet hos mig blir du lyssnad på utan dömande. Du får möjlighet att dela dina tankar, känslor och upplevelser. Jag möter dig där du är. Utifrån det jobbar vi sedan tillsammans för att du ska finna din balans i livet. Med fokus på det friska hittar vi vägar för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. Jag lär dig hantera kriser och olika typer av situationer som uppstår i livet. Att våga vara här och nu. Jag använder olika verktyg som samtal, avslappningsövningar och meditation. Jag tar emot enskilda individer, par och andra relationer. Utbildningar/kurser inom personlig utveckling: Friskvårdspedagog (Högskolan Gävle) Diplomerad Samtalscoach inom psykosyntes (HumaNova) utbildningen är EMCC-certifierad Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes (HumaNova) Basutbildning i Integrativ psykoterapi Steg 1. Diplomerad Seminarie- & Familjehandledare (FamilyLab) Interpersonell neurobiologi - helhet och detaljer - par & relationer (Svenska Imagoinstitutet) MI - Motiverande Samtal - Grundutbildning Reiki - Grad 1, Usui System of Natural Healing (Lärare: ReikiMaster Carina Dangoor) Klangmeditation/klangmassageutbildning (Lärare: Annika Lynton) Som diplomerad Samtalscoach och Samtalsterapeut vid HumaNova och som medlem i Psykosyntesförbundet har jag förbundit mig att följa deras etiska regler. Jag har patientansvarsförsäkring och innehar F-skatt.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Mån 8.00 - 18.00 Tis 8.00 - 20.00 Ons 8.00 - 20.00 Tors 8.00 - 20.00 Fre 8.00 - 18.00
 • 070-54340 XXVisa nummer

 • Katarina Bangata 29, 116 39, Stockholm