Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Föreläsning

Astrologi
Fullbokat
120 min 180,00 kr Mer info
Föredrag om Astrologi med Marie Berglund Nilsson!


Astrologi är ett fantastiskt sätt att öka din självkännedom. Astrologin ger oss en grundläggande förståelse för våra behov, talanger och utmaningar som vi har i livet.

Astrologins grundläggande ide är att det finns ett samband mellan himlakropparnas cykliska rörelser och händelser på jorden, människans karaktärsegenskaper och hur hennes liv gestaltar sig. Allt hänger samman.
Solen, månen och planerna symboliserar olika krafter. Varje planet, liksom varje stjärnetecken, har både en positiv och en negativ sida. Ett horoskop är ett hjälpmedel att verkligen förstå sig själv, och ta ansvar för alla de olika, och ibland motstridiga behov vi alla bär inombords.

Under den här kvällen kommer jag att gå igenom grunderna i några horoskop, vill du att jag går igenom ditt så behöver du maila mig din exakta födelsetid (mammor är inte alltid helt pålitliga – om du är osäker kontakta sjukhuset där du är född. Du får uppgiften gratis), samt ort du är född, tex Göteborg, och ditt födelsedatum såklart. Maila det till mig senast 1 dag före föredraget, min mailadress: marie@deninretradgarden.se

Datum & Tider:
21 Januari
Tid: 19.00-21.00

Betalning:
Pris: 180kr – kaffe & fika ingår
Betalning görs via swish eller kort på plats.
Maria Särén håller föreläsningen "Ät dig frisk" den 27e januari.

Hon pratar om hur vi kan ta kontroll över vår hälsa genom hur vi äter och hur vi lever. Hon anser att mat är ett sätt att ta hand om oss själva. Det handlar om att själv kunna påverka, men utan att skam- och skuldbelägga vad man äter eller inte äter.

Maria blev själv svårt sjuk när hon var 20 år i aggressiv ledgångsreumatism. Efter 8 år på cellgifter och kortison valde hon att gå en annan väg - att experimentera med vilken effekt kost och livsstil har på vart vi befinner oss på skalan mellan frisk och sjuk. Idag är hon medicin- och symptomfri sedan 6 år tillbaka.

Vi behöver inte göra något perfekt, huvudsaken är att vi har rätt inställning och att vi vill ta hand om oss själva.

Tid: 19.00 - 20.30

Med tid för frågor efteråt

Kurser & Terminscirklar

Helgkurs i Astrologi med Marie Berglund Nilsson!

Du kommer att arbeta med ditt eget horoskop under helgen, så jag kommer behöva få in dina födelseuppgifter inför kursen för att ta fram ditt horoskop. Det jag behöver är exakt födelsetid på minuten, stad du är född i, och födelsedatum. Astrologins grundläggande idé är att det finns ett samband mellan himlakropparnas cykliska rörelser och händelser på jorden, människans karaktärsegenskaper och hur hennes liv gestaltar sig. Allt hänger samman. Solen, månen och planerna symboliserar olika krafter. Varje planet, liksom varje stjärntecken, har både en positiv och en negativ sida. Ett horoskop är ett hjälpmedel att verkligen förstå sig själv, och ta ansvar för alla de olika, och ibland motstridiga behov vi alla bär inombords. De flesta av oss känner till våra sol tecken, men inte lika många av oss känner till var vi har vår måne som symboliserar vårt känsloliv, vår ascendent som symboliserar den roll vi trivs att ha i vår vardag, eller MC som symboliserar vår väg igenom livet, ibland vårt yrke. Vi kommer gå igenom allt detta under kurshelgen tillsammans. Vi kommer gå igenom de astrologiska tecknen, planeternas betydelse, elementens betydelse, och viktiga aspekter i horoskopet, dvs vilken relation har planeterna i horoskopet och vad betyder det?
Vad är den positiva sidan av varje planet/tecken? Vad är den negativa och hur kan man hantera den och lära sig av den så att den blir en styrka istället? Astrologin är ett fantastiskt, inte nog med att den visar oss våra utmaningar – vi kan även hitta svaret i horoskopet på hur vi på bästa sätt skall hantera den utmaningen.

Varmt välkommen!

*Datum: 6-8mars. Tider: Fred : 18.30-21.00, Lörd & Sönd: 10.00-17.00
*Lunch medtages, kyl, frys och mikrovågsugn finns på plats.
*Kostnad: 2800kr.- Fika, block & penna ingår
*Betalning: Faktura skickas till din email efter kurstillfället.
Avancerat mediumskap, 6 tillfällen med Marie Berglund Nilsson!
Förkunskaper: Du har gått kurs i mentalt mediumskap tidigare och har en grundläggande förståelse för hur ditt eget mediumskap fungerar.

Kursen vänder sig till dig som vill komma vidare i ditt mentala mediumskap genom att träna mera på privata sittningar och prova vingarna som plattforms medium i en trygg och varm miljö.

Att arbeta i ett förändrat medvetandetillstånd och få en bra förståelse för det tar tid att utveckla, och det måste få ta tid. När vi utvecklar vårt mediumskap så utvecklas vi också som personer, det går hand i hand vare sig vi vill eller inte. Känsligheten ökar i oss, i vårt nervsystem, och det påverkar våra liv. Hur kan du behålla din höga energi under tiden du arbetar? Hur kommer du tillbaka när du tappar den?
Vi tar upp etiska aspekter på mediumskapet under kursen, hur vi förhåller oss till våra kunder och klienter. Det blir mycket träning, men också en hel del tid för frågor och teori, vilket är lika viktigt som själva träningen.

Att bli ett skickligt medium tar tid, och det är viktigt att det får ta tid också. Vi blir aldrig helt fullärda, och det finns en viss charm i det.
Varmt välkommen!

Datum & Tider:
26mars, 2april, 16april, 27april, 7maj, 14maj
Tid: 18.30-21.00

Kostnad:
Pris: 1800kr – fika, block & penna ingår.

Anmälan & Betalning:
*Betalas via faktura som skickas efter terminsstart

(anmälan till första tillfället gör att du automatiskt blir anmäld till hela kursen)
Guidekontakt -bli trygg i samarbete med guiderna och träna på att lita till din inspiration. Kursinnehåll: Under dessa 6 tillfällen kommer vi fördjupa oss i vår relation till våra guider/inspiratörer. Att få en större förståelse för kommunikationen och hur vi kan kanalisera denna. Genom meditation och olika övningar så som tal, skrift och kanalisering av budskap via guiden, hoppas jag att du skall kunna få en ännu bättre relation till just dina guider/inspiratörer. Många gånger har vi en uppfattning om hur just relationen och kommunikationen från guiden skall gå till. Att vi skall höra, se eller uppleva dem på ett speciellt sätt. Svaret är dock mer komplicerat än så då vi alla är unika individer - likväl våra guider. Genom ditt individuella sätt hoppas jag kunna ge dig verktyg till att få en bredare förståelse för hur just du och din guides kommunikation fungerar. I min personliga och andliga resa har mina guider/inspiratörer varit en otroligt stor del av att förstå mig själv och de har varit några av mina största lärare. Tillit, ödmjukhet och medvetenhet är några få ord som för mig är väldigt viktigt i min relation till mina guider/inspiratörer. Så hjärtligt välkomna till denna cirkel i gemenskapens tecken för dig och dina guider/inspiratörer!

Du kan läsa mer om Caroline på hemsidan unionofhearts.se

Genom att boka detta tillfälle så bokar du automatiskt för samtliga tillfällen i den här kursen.
Healing - läkning för kropp och själ. Med start den 26aug kommer Rigmor Persson att hålla i healingkurs på 4 tillfällen på Union of Hearts! Det finns många olika former av healing men oavsett detta kommer den läkande kraften och den villkorslösa kärleken från samma källa. Healing är en del av mediumskapet, men alla har tillgång till healingenergierna utan att vara mentalt medium. I grunden är vi alla healers. Healingenergin läker fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Vi är inte bara våra kroppar, vi är också en själ med mänskliga upplevelser och smärtor. Människor håller ofta fast vid fysisk och psykisk smärta, vilket blockerar energiflödet i kroppen och vi sänker då vår vibration vilket gör att blockeringarna kan ge både fysiska och psykiska problem. Genom healing återfinner man kontakten med sin själ och viljan att vara ärlig mot sig själv och andra människor. Att hitta centreringen i kroppen och få tillgång till hela sin potential och healingenergierna att läka både kropp och själ är andemeningen med denna kurs. Använd healingenergin för läkning och möjligheten att skapa ett meningsfullt liv i kärlek. "Läkning smittar. Precis som blomman söker sig mot ljuset söker sig alla människor mot läkning. Ge dig själv tillåtelsen att gå i den riktningen." (Abby Wynne, healer).

Du kan läsa mer om Rigmor på hemsidan unionofhearts.se

Genom att boka detta tillfälle så bokar du automatiskt för samtliga tillfällen i den här kursen.

Öppen cirkel

Energimedvetenhet - Hur det kan berika ditt liv!

Att bli mer medveten om hur mina sinnen och kropp reagerar och svarar på energier,

Den här kvällen passar alla som är nyfikna och vill lära sig att utveckla sin intuition.
Vi tränar våra sinnen och upptäcker vår förmåga att ta in, förstå och sätta ord på det vi upplever.
Vi tränar i grupp och/eller par.

DATUM & TIDER:
Kl: 18.30-21.00
Datum: 24feb

KOSTNAD:
280 kr betalas via swish eller betalkort på plats. Kaffe & fika ingår. Block och penna finns.

ANMÄLAN & BETALNING:
Görs via vår bokadirekt.se, Union of Hearts


Vid frågor sms/ring Caroline på 0708899104
Tanken med en "öppen cirkel" är att vem som helst, oavsett tidigare erfarenhet, kan komma och prova på utan att behöva anmäla sig till en hel termin -då vi brukar ha s.k. slutna cirklar á 10 ggr.
Det är även ett bra tillfälle att träffa våra olika lärare!

En kväll som denna får du meditera, träna dig i energimedvetenhet, utveckla din intuition och sitta i kraften med andevärlden.
Övningarna sker i grupp och eller par och anpassas individuellt, efter bästa förmåga.

Varmt välkommen! ♥

Seans / Medial demonstration

Alla vi som jobbar som medarbetare på Union of Hearts kommer den här kvällen att verka som ”kanaler” för andevärlden genom en medial demonstration. Kvällen har som syfte att förmedla kontakt från familj, vänner och bekanta som inte längre är nära i fysisk form. Genom att bli igenkända och förmedlade så vill de göra dig medveten om deras kontinuerliga närvaro och stöd i ditt liv även nu.
Mediumet kommer att beskriva personen från ”andra sidan” till dess att du känner dig säker på vem han/hon är. Därefter kommer de att förmedla budskap från denna person.

Vi behöver också tillägga att det ibland även kan vara s.k ”guider” som vill bekräfta sin närvaro och komma med budskap.
En sådan här kväll går aldrig att planera! Men om vi alla kan gå in i ”mötet” med ett öppet sinne och glädje blir dessa sammankomster glädjefyllda, inspirerande, känslosamma och läkande.

*Vi kommer ha ett maxantal på 22 gäster och behöver också informera om att alla inte kommer kunna få ”budskap” under kvällen.

Kostnaden för kvällen är 200 kr med fika inkluderat.
Betalning görs via betalkort eller swish på plats.


Se till att vara i tid så ni hinner ta fika innan!


Hjärtligt välkomna! ♥
OBS!! Vid anmälan – Meddela om du har särskilda önskemål om vem du vill dela bord med samt matallergi/intolerans. *Detta kan du göra under NOTERINGAR i anmälningsformuläret**Nu är det äntligen dags för middag med andevärlden! Förra året fick vi några fantastiska kvällar med mycket skratt och fina budskap - denna gång blir det inga undantag!

Ta med dina vänner och familj och avnjut en härlig middag med budskap från andra sidan!

Kvällen går i den spirituella andan!

Kvällens upplägg:

Det kommer att vara ca5 bord med ca5 personer vid varje bord. Ett medium kommer att sitta vid respektive bord där hon/han kommer att förmedla budskap från nära och kära i 10-15 minuter för att sedan rotera och nästa medium sätter sig vid bordet.

Det kommer att serveras mat och dryck under kvällen. Varje person får en lott med möjlighet att vinna fina priser från vår butik!

Max antal personer:25

Pris: 700 SEK, betalas med swish eller betalkort på plats.

Tid:17.30 – ca 22.00 (Budskap mellan 17.30 – ca 19.30. Därefter serveras middag.)

Dessa datum finns att boka under 2020: 15maj, 5juni, 24juli & 31juli
Anmälan dig via:

Vår bokadirekt.se, Union of Hearts

Frågor:
Hör av er via sms/telefon till Caroline på 0708899104 eller via vår mail info@unionofhearts.se

Hjärtligt välkommen!!

Workshops

Chris Ratter kommer att gästa oss på Union of Hearts! Denna gång är det tre hela dagar med tema trans och detta ger oss & dig verkligen möjligheten att gå än djupare och uppnå en fantastisk utveckling i transmediumskapet!


Dessa datum finns att boka under 2020:
27-29 mars
29-31 maj
20-22 nov

Tider:
Fredag : 15.00-21.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: 10.00-17.00

Lunch medtages, kyl, frys och mikrovågsugn finns på plats.

Kostnad:
3500kr.
Fika, block & penna ingår
Mer information om workshopen hittar du på www.unionofhearts.sePris & Anmälan:
* Pris:3700kr, frukost, lunch, middag, fika ingår.
- Betalas via faktura.


* Anmälan görs antingen via vår bokadirekt.se, följ länken:


Datum & Tider:

• Datum är 12-14juni
* Tider: Vi ber alla att vara flexibla denna helgen då vi vill att processen skall få ta den tid den behöver. Vi börjar dagarna 10.00 och slutar preliminärt.. 21.00 ( ** DENNA SLUTTID ÄR VÄLDIGT PRELIMINÄR**)

* Frukosten serveras kl 09.00 i tältet :)

Övrigt;

Övernattning:

All verksamhet hålls i vårt 200 m2 stora tält där vi också kommer att ha övernattning (som en gemensam sovsal), i tältet, och detta ingår i priset. Alternativt medtag eget tält. Vid frågor kring övrigt sovarrangemang ex. husvagn/husbil etc. kontakta Caroline på 0708899104.
Vill du sova i Tipin så behöver du ha i åtanke att tältet fungerar som vår kurslokal och även matsal vilket innebär att du får ha överseende med tidiga morgnar och sorl. Sovplatsen packas ihop varje morgon inför dagen.

- Det är en sovsal och inga avskärmade sovplatser.
-Sängkläder medtages
- Ett fåtal tältsängar med madrass finns att tillgå. Först till kvarn.
**Meddela oss gärna hur du tänker göra så vi kan planera övernattningsmöjligheterna**

Mat:

Under helgen ingår det frukost, lunch och middag och fika.
** Meddela oss gärna om du har intoleranser, spec.kost eller allergier**


Att ha med :
- Medtag oömma kläder, badkläder, 2st handdukar, ombyten och varma kläder. OBS . Vi är i SVERIGE!!Vi ser fram emot ditt deltagande! Hjärtligt välkommen ♥
Vid frågor ring Caroline 0708-899104 eller Maria 0720-041101
Sommarskolan 10-15 augusti 2020

Då var det äntligen dags för efterlängtade "Sommarskolan" igen, som även i år kommer att hållas på Union of Hearts i Onsala! I år förlängd med en dag.

Inspirationen till "sommarskolan" kom 2009 men det skulle dröja till 2011 innan första retreatet gick av stapeln. Tanken, eller snarare inspirationen, var då "fyra riktningar - fyra läror - fyra kroppar" som skulle sättas i balans. Den fysiska. kroppen, känslokroppen, mentalkroppen och anden.

Möjligheten att skapa en plats för läkning och utveckling hade aldrig gått utan alla fantastiska lärare som jag fått äran att arbeta med och som så generöst gett av sina erfarenheter och kunskaper under åren -Mia Elmlund (yogalärare), Melanie Blyth (medium, healer och författare, Michael Magee (healer) och Carlos Pussetto som ännu är vid min sida och står för roten av arbetet.
"Sommarskolan" har fått växa fram, år efter år, så organiskt det bara går. Jag forcerar inte, det är ett samarbete och vi kapitulerar inför någonting större än oss själva. Det är en gåva att få vara delaktig i de enormt kraftfulla transformationerna som sker varje år.
Att "sommarskolan" äntligen har fått ett hem, en plats, en fysisk rot att bygga upp energierna på har jag Caroline Bengtsson och Union of Hearts att tacka för. Andevärlden förde oss samman -våra hjärtan - och en gemensam intention. Sommarskolan är idag en del av Union of Hearts och fler underbara lärare hjälper oss att växa vidare.

Lärarna i år är Maria Cruz, Carlos Solrac Pussetto, Caroline Bengtsson, Chris Ratter och Veronica Nordin.

Läs mer på vår hemsida eller facebook.
https://www.facebook.com/UnionofHearts.se/
http://www.unionofhearts.se/sv/

Union of Hearts

På Union of Hearts arbetar vi med personlig och andlig utveckling genom kreativitet, psykologi och vetenskap. Vi erbjuder kurser av olika slag där vi riktar oss till både privatpersoner och företag. Våra kurser hålls på Union of Hearts, Finnagården, som är en vackert belägen plats söder om Göteborg på halvön Onsala. I vårt kursutbud hittar du personlig- och andlig utveckling, meditationer, kvällsevenemang med olika teman, föreläsningar, mediala demonstrationer, ledarskapsutveckling, emotionell intelligens och mycket mer. Vårt syfte är att hjälpa och guida människor till att utvecklas från sin plattform, till att nå just sina mål. Vi delar med oss av vår kunskap och våra sanningar, men uppmanar dig till att hitta din egen. Mångfald är viktigt för oss och oavsett religion, åsikt eller ursprung så är du alltid välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Finnagården 50B
439 33 Onsala
Kungsbacka V
Öppna i Google Maps 🗗