Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandling

Djuprengöring med portömning.

Moment som ingår: rengöring, hudanalys, peeling, ånga med grundlig portömning, renande-och porsammandragande mask samt talgreglerande eftervårdsprodukter som motverkar tilltäppta porer. Huden blir ren och fräsch med mindre orenheter. Även för tonårshy.

Ungdom upp till 18 år ger vi rabatt med 100 kr.
Den kompletta behandlingen är med både portömning och/eller massage.
Inleds med välkomstmassage över ryggen följt av rengöring med varma handdukar, hudanalys, peeling, ånga och portömning, ansikts- hals- och dekoltagemassage, ansiktsmask, serum, dagkräm, ögonkräm och hudvårdsmineraler.

Passar alla! Produktval anpassas efter din huds behov.

Din hud strålar av lyster, härlig återfuktad, mjuk och smidig.

TIPS: boka tillägg till din ansiktsbehandling ( t.ex Färgning av fransar och bry inklusive brynplock) och erhåll förmånlig rabatt. VäljTillägg i behandlingsmenyn.
Har du ont om tid, men vill ge din hy en rejäl boost? Skäm bort din hud med denna effektiva behandling.

Moment som ingår: rengöring (utan portömning), peeling, ansiktsmassage, mask, dagkräm, ögonkräm och hudvårdsmineraler.

Huden blir mjuk och vårdad med ny lyster.
Aktiv och hudförbättrande skönhetsboost för omedelbar effekt på fasthet, fuktgivning och lyster.

Moment som ingår: rengöring (utan portömning), peeling, axel/dekoltage och ansiktsmassage, Specialmask*, hand- och armmassage, behandlande Peel Pad/serum, dagkräm, ögonkräm, TAP50 och Perfecting Minerals.

Passar alla hudtyper, som uppfräschande skönhetsboost, speciellt inför fester och bröllop.

* Välj mellan följande Specialmask :
1. RENANDE DETOX MASK(Peel of) - detoxar, rengör huden från toxiner och orenheter samt revitaliserar och återfuktar den, ger fasthet och
en liftingeffekt. Den motverkar fria radikaler och ökar cellförnyelsen med hjälp av bland annat aktivt kol.  Huden blir fräsch, ren och strålande klar! För alla hudtyper.

2. CELLAAKTIVERANDE CAVIAR MASK(Peel of) - högeffektiv reparerande ansiktsmask som stimulerar cellförnyelse samtidigt som den boostar collagen och elastin syntesen. Caviar extrakt har mycket stärkande och mjukgörande egenskaper och innehåller starka antioxidanter vilka neutraliserar fria radikaler. Denna revitaliserande behandlingsmask förbättrar hudens elasticitet och fasthet avsevärt! För mogen hud och/eller för hud i behov av förnyelse.
LUXURY SKIN HEALTH FACIAL

En lyxig behandling som ger synliga resultat på hudens elasticitet, textur, ton och spänst.
Moment som ingår: ljuvlig välkomstritual med lavendelkudde, hand- och arminpackning, dubbelrengöring (utan portömning), Relax & Firm Massage i ansikte och hals, vitaliserande ansiktsmask, axel-/dekoltage-/skalpmassage, hand- och armmassage, Peel Pads, serum, dagkräm, ögonkräm, tpf50 och Perfecting Minerals.

Ultimat lyx med "wow-känsla" med åldersmotverkande effekt.
HYDRATING PEEL 30 %
Snabb, hudförbättrande lunchpeeling

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Moment som ingår: rengöring, prepping, pensling med Hydrating Peel Gel, behandlande produkter efter hudtyp, ögonkräm, tpf50, Perfecting Minerals.

För absolut bästa resultat rekommenderas en kur på 6 st behandlingar en gång i veckan, efter två veckors invänjning av produkter. Vid köp av kur på 6 st behandlingar du erhåller en Try Me-kit, värde 495 kr.
MULTIFUNCTIONAL PEEL 50 %
Avancerad intensivpeeling

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. Denna intensivpeelingen med Multifunctional Peel Gel görs max 1 gg i månaden och är för dig som redan jobbar med hemprodukter från Elizabeth Arden PRO och gjort 30%-ig AHA-pensling Bas i kur inom 30 dagar.
Denna aktiva penslingen motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, får strålande lyster och ungdomligt utseende.

Behandlingen ger god resultat på:
-fet/oren hud med förstorade porer
-fina linjer och markeringar
-elasticitet och spänst
-grov och solskadad hud
-åldersfläckar, ojämn textur och pigmentering

Max 1 gång i månaden efter en kur av Hydrating Peel och användning av hemmavårdsprodukter.
Konsultation och grundlig genomgång av huden. Bestämmer hudtyp, ger rekommendation av behandling och hudvårdsprodukter. Personligt hudvårdsschema ingår.

Tips!
Pris återfås vid bokning av ansiktsbehandling eller köp av hudvårdsprodukter vid konsultationstillfället.

Fransar och bryn

Visa din unika skönhet med perfekt stylade bryn som passar din naturliga ansiktsform, ramar in, "lyfter"och ger fokus till ögonen!

Brows by Mii’s produkter är speciellt utvecklat för att ge dig den perfekta ögonbrynsformen.
Det snabbaste sättet att få en mer vaken blick.

Permanent färgning av dina bryn gör att brynen ser mer enhetliga och tätare ut och intensifieras din blick.

Passar bra att göra inför semester eller året runt för att förhöja ögats skönhet. Har stort utbud av olika färgnyanser som vi anpassar efter dina önskemål.
Färgen kan hålla upp till 4 veckor.

I en ansiktsbehandling 200 kr.
Färgning och formning framhäver du dina bryn och de ser mer enhetliga ut, ramar in och ger ett "minilift" för ansiktet.

I en ansiktsbehandling 300 kr.
Permanent färgning av dina fransar gör att fransarna ser längre och tätare ut.
Tips! Är du linsbärare ta gärna med dig
linsvätska du är van vid.

I en ansiktsbehandling 200 kr.
Permanent färgning av dina fransar gör att fransarna ser längre och tätare ut och intensifieras din blick.
Brynplockning/-vax framhäver dina ögon.

I en ansiktsbehandling 300 kr.
Det snabbaste sättet att få en mer vaken blick.

Passar bra att göra inför semester eller året runt för att förhöja ögats skönhet. Har stort utbud av olika färgnyanser som vi anpassar efter dina önskemål.
Generellt håller färgen i ca 4 veckor.

I en ansiktsbehandling 300 kr.
Permanent färgning av dina fransar och bryn gör att fransarna ser längre och tätare ut och intensifieras din blick. Med färg och plockning av bryn framhäver du dina bryn och de ser mer enhetliga ut, ramar in och ger ett "minilift" för ansiktet.

I en ansiktsbehandling 345 kr.
Att permanentböja fransar är ett skonsamt sätt att "förstora och maximera" dina ögon och du behöver inte tänka på att böja fransarna med tång varje dag. Du får känslan av fylligare och längre fransar! Fungerar på korta såväl som långa fransar.
Produkter som används innehåller vårdande ingredienser som inte sliter på fransarna. Resultatet varar i cirka 4-8 veckor. Ingår färgning av fransar om så önskas.

Är du linsbärare ta gärna ut de i förväg eller ha med med din favorit linsvätska.

Permanent fransböjning UTAN färgning av fransar P:695 kr

Makeup

I god tid inför din stora dag gör vi en provmakeup då vi går igenom färger, stil och vilken typ av makeup du vill ha. Även brudgummens hudton kan få en jämn finish inför fotografering på bröllopsdagen, om så önskas.
Vid provmakeup erbjuder vi Brynplock för Er båda utan extra kostnad.
(30 + 50 min)

Resetillägg med 150 kr + milersättning tillkommer om du vill att makeup görs på en annan plats än salongen.
En dag-/vardagsmakeup handlar om att förstärka det drag man redan har och fräscha upp ansiktet för en jämn och fin finish för huden. Det är vanligt med ljusa färger som t.ex. vit, rosa, persikofärg, brun och grå för att det inte ska se för ”hårt” eller dramatiskt ut.

Vi jobbar med hudvårdande rena mineraler från bareMinerals och Mii-makeup.
Du blir sminkad för stor eller liten fest i naturlig mineralmakeup från bareMinerals och Mii-makeup. Du väljer om det ska vara naturlig, ljuv, diskret- eller färgstark partylook.

För dekoration och lösögonfransar tillkommer 150 kr
Sugen på att hitta ditt rätta jag eller vill prova helt ny sätt att framhäva dina drag? Vill du lära dig lägga mineralmakeup från grunden genom “Half Face”-teknik? ( vi lägger makeup på ena halvan av ansiktet och du lägger på andra) Eller kanske vill testa lägga en fin vardagsmakeup med inspirerande färger på annat sätt än du alltid gjort och är van vid?

Moment som ingår: rengöring, dagkräm och ögonkräm, personlig tips och råd om individuell färg-och produktval, går igenom teknik och penslar. Personlig makeupschema ingår.

Du erhåller 10 % rabatt på din makeup-kurs vid köp av 3 st bareMinerals eller Mii-makeupprodukter.
(Gäller vid kurstillfället, kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter)

Massage

ROLLING SANDS SPA MASSAGE

En underbar helkroppsmassage för att drömma dig bort till Kalahari öknens varma sanddynor och exotiska dofter. Får känslan av total avslappning med Kalaharis sköna växtoljor i kombination med unika massagerörelser som förbättrar hudens välmående samtidigt muskelspänningar avlägsnas.

Ett måste för den stressade som söker total avkoppling och återhämtning.
ROLLING SANDS SPA MASSAGE AND FACIAL

En underbar avslappningmassage inklusive Ansiktskur (rengöring/peeling, massage, mask, dagkräm)
Får känslan av total avslappning med Kalaharis sköna växtoljor i kombination med unika massagerörelser som förbättrar hudens välmående samtidigt muskelspänningar avlägsnas.

Motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning.
KHOI-KHOI ESCAPE

Dröm dig bort med avslappnande rygg-och nackmassage där upplevelsen förstärks med KALAHARI MESSAGE STONES då de tillför en djupgående tryckmassage som ger dig energi och lämnar dig med en känsla av total avslappning.
En kombinerad ansikts- /skalp- och nackmassage med skön och effektiv massageteknik för ökad välbefinnande. Lindrar stresshuvudvärk, migrän, spänningar i ansikte, nacke och axlar. Stimulerar centrala nervsystemet, lindrar yrsel och främjar minnet.

En välgörande stund av lugn och harmoni.
Djupgående massagebehandling som mjukar upp spända muskler i rygg, nacke och axlar samt del av kroppen som, t.ex ben eller armar.

Vid köp av Klippkort med 6 st massage erbjuder vi 10% rabatt.

Tips! Avdragsgillt som friskvård
Massage är avdragsgillt som förebyggande friskvård hos företag. Vi rekommenderar regelbundna behandlingar för bestående resultat.
Djupgående, stärkande helkroppsmassage för att mjuka upp spända, stela muskler och maximalt välbefinnande.

Vid köp av Klippkort med 6 st massage erbjuder vi 10 % rabatt.

Tips!
Massage är avdragsgillt som förebyggande friskvård hos företag. Vi rekommenderar regelbundna behandlingar för bestående resultat.
Djupgående massagebehandling som mjukar upp spända muskler i rygg, nacke och axlar

Vid köp av Klippkort med 6 st massage erbjuder vi 10% rabatt.


Tips!
Massagebehandlingar nu är avdragsgilla som förebyggande friskvård hos företag. Vi rekommenderar regelbundna behandlingar för bästa resultat.

Fotvård

Fotvårdsbehandling för friska, fina, fräscha fötter året om.

En pedikyr för dig med friska fötter som behöver fräschas upp. Inleds med en mjukgörande fotbad, sedan klippning/filning/polering av naglar, rensning runt nagel och nagelband. Vid behov behandling av problemområden med liktornar, lättare nageltrång, vårtor och förhårdnader. En skön avslappnande fotmassage väcker liv i fötterna sedan lackning i stärkande klarlack, om så önskas.

Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller gellack (hållbart i 3-4 veckor) 200 kr
Fotvårdsbehandling för fina fräscha fötter året om.

Moment som ingår: mjukgörande fotbad, klippning/filning/polering av naglar, nagelbandsvård, behandling av eventuella problemområden med liktornar, nageltrång, vårtor och förhårdnader, mjukgörande fotmassage, lackning i valfritt färgat lack.

TIPS: ha gärna en sko med öppen tå
Fotvårdsbehandling för fina fräscha fötter året om med permanent lackning av tånaglar.

Moment som ingår: mjukgörande fotbad, klippning/filning/polering av naglar, nagelbandsvård, behandling av eventuella problemområden med liktornar, nageltrång, vårtor och förhårdnader, mjukgörande fotmassage, lackning med beständigt Polish Pro-gellack för extra lång hållbarhet.
Expressbehandling som ger dig “Pigga" fötter.

Uppfräschande fotbehandling med fotbad, sockerpeeling, klippning och filning av naglar, skön mjukgörande fotmassage som väcker fötterna till liv.

Tillägg till pedikyr (Vänligen boka separat) :
Lackning med färgat lack 100 kr
Fransk lackning 150 kr
Polish Pro-gellack 200 kr
Expressbehandling för “Pigga fötter” inkl. lackning

Ingår: fotbad, peeling, klippning och filning av naglar, skön mjukgörande fotmassage som väcker fötterna till liv.
Lackning ingår i valfritt färgat lack.

TIPS: ha gärna en sko med öppen tå
Expressbehandling för “Pigga fötter” inkl. Polish PRO-gellack.

Ingår: fotbad, peeling, klippning och filning av naglar, mjukgörande fotmassage som väcker fötterna till liv.
Lackning i beständigt Polish PRO-Gellack.

För Fransk lackning + 50 kr.
LYXIG FOTSPA

Ljuvlig upplevelse med SPA Organics-produkter* är denna välgörande pedikyr för dig med friska fötter som vill skämma bort fötterna lite extra.

Moment som ingår: konsultation, fotbad med havssalt, filning av förhårdnader, nagelklippning, filning och polering av naglar, sockerpeeling, fot/underben massage, mjukgörande fotinpackning, stärkande klarlack om så önskas.

*SPA Organic med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.

Tillägg till Pedikyr Deluxe (OBS! bokas separat):
Lackning med enfärgat lack 100 kr
Fransk lackning 150 kr
Polish Pro-gellack 200 kr
Polish Pro-gellack Fransk 250 kr
Ren SPA-upplevelse med SPA Organics-produkter* för friska fötter.

Moment som ingår: konsultation, fotbad i havssalt, filning av eventuella förhårdnader, nagel- och nagelbandsvård samt sockerpeeling, fotinpackning och massage för fötter och underben samt lackning i valfri färg.

För Fransk lackning tillkommer 50 kr.

TIPS: ha gärna en sko med öppen tå

*SPA Organic med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.
Ren SPA upplevelse med SPA Organic-produkter* för friska fötter.

Moment som ingår: konsultation, fotbad i havssalt, filning av eventuella förhårdnader, nagel- och nagelbandsvård samt sockerpeeling, inpackning och massage för fötter och underben samt lackning i beständigt Polish PRO-gellack.

*SPA Organic med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.

Tillägg PolishPRO Fransk 50 kr

Manikyr

En stärkande nagelbehandling för naturligt starka naglar med bivax.

I behandlingen ingår nagel-och nagelbandsvård, tvåstegs stärkande behandling av nagelplattan med bivax, nagelolja och handmassage.. Naglarna får högglans och stärks så att de känns starkare och växer bättre.

För mer hållbar stadga för naglarna rekommenderas som kur, 6 ggr 1x var 14:e dag. Vid köp av kurkort erhåller du 10% rabatt.
En traditionell skönhetsbehandling för naglar och händer.

I behandlingen ingår formning / filning av naglar, vård av nagelband, lyxig manikyrbad, diamond scrubb, vård med närande nagelolja, polering av nagelplattan och handmassage med djupverkande olja+handkräm för bästa skydd, sedan lackning i stärkande klarlack. Rekommenderas till alla, som förstahandsval för nya kunder.

Lägg till lackning (bokas separat) med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller Gellack (hållbart i 1-2 veckor) 200 kr
En traditionell skönhetsbehandling för naglar och händer.

Ingår: formning av naglar, vård av nagelband, polering av nagelplattan, uppmjukande nagelolja och skön, mjukgörande handmassage samt lackning av naglar i valfritt färgat lack.

För Fransk lackning tillkommer 50 kr.
En traditionell skönhetsbehandling för naglar och händer inkl. Polish PRO-gellack.

Ingår: formning av naglar, vård av nagelband, polering av nagelplattan, uppmjukande nagelolja och skön, mjukgörande handmassage samt lackning av naglar i beständigt gellack från Polish PRO*.

*Polish PRO-gellack:
Sekunder att lacka - Minuter att torka - Håller i veckor
Ja så är det när man använder Polish Pro :))
Mini manikyr med Leigton Denny Expert Nails.  
Moment som ingår:
Filar, formar och polerar naglarna, nagelbandsvård och lackning i stärkande klarlack om så önskas.

Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller Gellack (hållbart i 1-2 veckor) 200 kr

Snabb uppfräshande behandling för din naglar. 
"Mjuka Händer"

En snabb uppfräschning för mjuka av händer och naglar.
Ingår: Klipp-/filning av naglar, peeling av händer, kortare handmassage samt lackning.

Fransk lackning + 50 kr
Mini manikyr med Leigton Denny Expert Nails + Gellack
Moment som ingår:
Filar, formar naglarna, nagelbandsvård och Gellack (hållbart i 1-2 veckor)

Snabb uppfräschande behandling för din naglar med lackning i beståndigt gellack.
Permanent lackning med Polish PRO Gellack är ett fantastiskt sätt att stärka dina egna naglar och få ett hållbart lack som kan sitta i längre. Det speciella lacket härdas till ett beständigt lack i en LED-lampa. Detta gör att lacket kan sitta kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, kring 10-14 dagar. Polish PRO är nagellacks baserat (till skillnad från de många gelbaserade!) och är då superenkel att lösa upp. Vill du kan du enkelt ta bort lacket själv, fråga oss så berättar vi mer. Vill hellre få hjälp med att ta bort lacket och väljer att lacka om naglarna i en ny omgång bjuder vi på borttagningen, utan extra kostnad(värde 150 kr).

Tillägg för fransk lackning 100 kr
Borttagning av beständigt Polish PRO-gellack.

Obs! Borttagning av gellack från ett annat märke, t.ex. OPI, Shellack osv tar längre tid och kostar 195 kr, (vänligen uppge det vid bokning)

Har du gjort en Polish PRO-Gellack hos oss tidigare och är sugen att förnya din lackning då är denna behandling för dig! Vi börjar med att lösa upp Gellacket ( värde 150 kr) och sedan lackar om naglarna i Polish Pro-Gellack.

Fransk lackning+ 50 kr.

Manikyr med Polish PRO-gellack ett fantastiskt sätt att stärka dina egna naglar och få ett hållbart lack som kan sitta i längre. Lacket härdas till ett beständigt lack i en LED-lampa. Detta gör att lacket kan sitta kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, kring 14 dagar.
Den ultimata behandlingen för händer och naglar med produkter från SPA Organics*.

Lyxig nagel- och nagelbandsvård inkl. klippning och filning av naglar samt peeling och massage även på underarmar, närande handinpackning som uppföljs med lackning i stärkande klarlack.

*SPA Organics med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.

Tillägg till Spa Manikyr Lyx (OBS! bokas separat) :
Lackning i enfärgat lack 100 kr
Fransk lackning 150 kr
Polish PRO-gellack 200 kr
Polish PRO-gellack Fransk 250 kr
Den ultimata behandlingen för händer och naglar med produkter från SPA Organic*.

Ingår: nagel- och nagelbandsvård, samt scrub, inpackning och massage på händer och underarmar som uppföljs av lackning i valfri färg.

*SPA Organic med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.

Obs! Tillkommer 50 kr för Fransk lackning

Polish Pro-gellack 200 kr (bokas separat)

Den ultimata behandlingen för händer och naglar med produkter från SPA Organics* samt lackning i Polish PRO-gellack.

Lyxig nagel- och nagelbandsvård inkl. klippning och filning av naglar samt peeling och massage även på underarmar, närande handinpackning som uppföljs med lackning i beständigt Polish PRO-gellack.

*SPA Organics med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.
Polish PRO Fransk tillkommer 50 kr

Kroppsbehandling

Kalahari Cocoon Wrap

En unik spa-upplevelse inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter.
Botanical Clay Mask är en unik minelar- och växtbaserad kroppsmask som är rik på antioxidanter, vitaliserande mjukgörande och stärkande för huden.
För en naturlig gyllenbrun nyans på hela kroppen.

Behandlingen inleds med scrub över hela kroppen, sedan appliceras Brun utan sol-cremen som innehåller vårdande ingredienser för en naturlig gyllenbrun nyans.
Gradvis toning för både ansikte och kropp.

Tips! Ha oömma, löst sittande, mörka kläder. Vaxa/raka ej huden inom ett dygn.
KALAHARI DESERT GLOW EXFOLIATION
Grundlig helkroppspeeling

Röd sand, Aloe Vera fiber, Råsocker eller Salt kristaller till Botaniska Oljor från Kalahari-öknen skonsamt tar bort torr hud, tillför fukt och näring så huden känns extremt mjuk och smidig.
Rekommenderas alltid före solning eller brun-utan-sol produkter för en jämnare och mer varaktig solbränna. Lämnar huden riktigt mjuk med fin lyster.

Vaxning

Borttagning av oönskat hår i ansiktet (överläpp + haka + käklinje) med skonsamt mineralvax.

Vaxning är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.

Pris från 185 kr
Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av kåda kombinerad med närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår under armarna med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.

Borttagning av oönskat hår på bikinilinjen med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på bikinilinjen + halva lår med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på underbenen och knäna med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av kåda kombinerad med närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på underbenen, knäna och bikinilinjen med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på underbenen, knäna och halva/del av låren med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på hela benen med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av kåda kombinerad med närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på hela benen och bikinilinjen med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av kåda kombinerad med närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på intimområdet med skonsamt mineralvax, det "smärtfria" vaxet med Lycon-metoden. Utförs endast på kvinnor.

Hårbottagning med varmvax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturlig mineralvax kombinerat med närande fruktextrakter och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.

Tips! För skonsammare vaxning korta/klippa/trimma gärna ner håret till 3-4 mm längd då vaxet endast omsluter håren och inte fastnar i varandra och/eller huden.

Du erhåller 50 kr i VIP-rabatt vid återkommande vaxning på samma området inom fyra veckor; hårväxten kan då bli glesare och tunnare.(Gäller ord. pris, ej i samband med andra erbjudanden och rabatter)
Borttagning av oönskat hår på lår med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på lår och bikinilinjen med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår på rygg och axlar med skonsamt mineralvax.

Hårbottagning med vax är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser, kombinerad med närande fruktextrakter och mjukgörande oljor samt bivax är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår ovanför överläpp med skonsamt mineralvax.

Vaxning är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Borttagning av oönskat hår ovanför överläpp och haka med skonsamt mineralvax.

Vaxning är ett effektivt och skonsamt sätt att få bort generande hårväxt. Med ett milt vax lämnas huden mjuk, slät och elastisk. Tack vare en unik sammansättning av naturliga ingredienser och mjukgörande oljor är vaxet lugnande och motverkar hudrodnad.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Uniq Hudvård

Uniq hudvård erbjuder skräddarsydda, professionella behandlingar; som ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, manikyr, fotvård, makeup och vaxning med resultatinriktade produkter för hela kroppen för både män och kvinnor i alla åldrar.

Mer info på 016-51 10 10 eller www.uniqhud.se

Varmt välkommen!

Telefon 016-51 10 10
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Fre 10-17 (vid bokning 9-18)
Lunchstängt 11:30-12:30
Sista lördag i månaden 10-14
Övrig tid enligt överenskommelse.
Drop in-vid mån av tid!
Adress
Stenborgsgatan 2
633 55 Eskilstuna
Söder