Uppvik & döttrar

betyg4.7 Fantastiskt bra(19 betyg)
Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Det är ett privilegium. Vi älskar hus. Vi älskar människor. Vi älskar Skåne i både öst och väst. Varje dag strävar vi efter att utvecklas. Varje dag blandar vi passion för hus och människor med kunskap och erfarenhet av husaffärer. Vi är också projektledare. Inredare. Trädgårdsfixare. Fotografer. Stylister. Formgivare. Juridisk, ekonomisk och teknisk rådgivare. Förhandlare. Vägvisare. Budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Och vi marknadsför mer än fyra väggar och ett tak...! Hus av sten. Hus av korsvirke. Hus av tegel. Hus för liten peng & större. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - ”udda” hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Vi älskar vårt arbete och vi älskar Österlen och Västerlen! Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Att uppleva livskvalitet är när vi lyckas vara närvarande i stunden. Att uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa dig att förhöja din livskvalitet. Väl mött och varmt välkomna att boka in en visning önskar Lotta, Elisabeth, Gabrielle, Mi, Roxanna, Sara, Therese, Ingrid & Peter. Du når oss även via mail: hus@uppvik.nu samt via telefon: Österlen 0414-708 00 och Västerlen 040-47 15 51

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Husvisning på

noImage
Västerlen Elisabeth
noImage
Österlen Lotta
(19 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
19 betyg
till Österlen Lotta
Bästa mäklarna på marknaden!
till Österlen Lotta
Alltså, en helt magisk sommarfest på ett magiskt ställe med hög stämning och otrolig generositet. Ni spred mycket värme i en färgstark inramning. Tänkt att man kan få gå på fest och visning i ett. Tack! / Christina Bengtsson
till Österlen Lotta
Vi fick en fantastisk fin kväll med god mat/dryck och musik. Vi blev hjärtligt mottagna allt kändes äkta och genuint. Festen matchar presentationen av de projekt ni förmedlar. Räkna med att ni får oss som uppdragsgivare om fem år. Tack för en trevlig kväll! Kerstin och Robert.
till Österlen Lotta
Härligt kalas! Underbar idé! Här pratar vi drömmen om Österlensk landsbygd med betande kor och solen som går ner över ängarna, bortom ringlande köer och bilkaos. God mat och skönt gung från gypsykings gjorde inte saken sämre..

Om företaget

Att finna sin plats på jorden. Sitt goda ställe... Vissa vet just precis exakt vad de vill ha. Andra trevar, prövar, längtar... Så vad står på Din önskelista? Ett gammalt hus att vårda? Fri sikt och öppet landskap? Fiskelägets gemytliga gytter? Eller nå’t litet, billigt som Du kan fixa själv? Sök nedan bland de hus som finns till försäljning för tillfället. Medan Du söker och letar kan det vara en klok strategi att titta även på hus som inte omedelbart fångar Ditt intresse. (Det händer att verkligheten överträffar fantasin...!) Dessutom utvecklar Du Din egen kunskap och känsla för värden och utbud, och kan låta Ditt sökperspektiv smalna efterhand.

Bilder