1. Hem
 2. Annan Brösarp

Uppvik & döttrar

betyg4.5 Mycket bra(112 betyg)
Österlen & Västerlen, 273 56, Brösarp
Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Det är ett privilegium. Vi älskar hus. Vi älskar människor. Vi älskar Skåne i både öst och väst. Varje dag strävar vi efter att utvecklas. Varje dag blandar vi passion för hus och människor med kunskap och erfarenhet av husaffärer. Vi är också projektledare. Inredare. Trädgårdsfixare. Fotografer. Stylister. Formgivare. Juridisk, ekonomisk och teknisk rådgivare. Förhandlare. Vägvisare. Budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Och vi marknadsför mer än fyra väggar och ett tak...! Hus av sten. Hus av korsvirke. Hus av tegel. Hus för liten peng & större. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - ”älskade hus" finner lättast vägen till våra hjärtan! Vi älskar vårt arbete och vi älskar Österlen och Västerlen! Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Att uppleva livskvalitet är när vi lyckas vara närvarande i stunden. Att uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa dig att förhöja din livskvalitet. Väl mött och varmt välkomna att boka in en visning önskar Team Uppvik: Lotta, Mi, Elisabeth, Roxanna, Karin, Therese och Catja. Du når oss även via mail: hus@uppvik.nu samt via telefon: Österlen 0414-708 00 och Västerlen 040-47 15 51
11277

Boka tjänst

Husvisning

 • Grevievägen 75 235 94 Vellinge
  30 minuter
  Boka
 • Slimming Hills, Stubbarp 222 274 92 Skurup
  30 minuterMer info
  Boka
 • Södergårda Östra B&B, Södergårdavägen 14, 27655 Hammenhög
  60 minuterMer info
  Boka
 • Illstorp Norregård, Med Verkeån i din egen trädgård, Illstorp Norregård 273 57 Brösarp
  30 minuterMer info
  Boka
 • Köpingsbergsvägen 130
  30 minuterMer info
  Boka
 • Grimshög Södra Kvarn, med utsikt över Kåsebergaåsen. Grimshögsvägen 59-28, 271 77 Löderup
  30 minuterMer info
  Boka
 • Östergård, Illstorp 126
  60 minuterMer info
  Boka

Husvisning på

noImage
Västerlen Elisabeth
4.7
(12 betyg)
Fastighetsmäklare
noImage
Österlen Lotta
4.5
(93 betyg)
Fastighetsmäklare
noImage
Österlen Mi
4.3
(7 betyg)
Fastighetsmäklartrainee

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
112 betyg
Malin N.
till Österlen Mi
Vi kände oss så väl omhändertagna. Ni och Elisabeth tog sig gott om tid att förklara, svara på frågor och bygga relation till oss som potentiella köpare.

Visa mer

Carina E.
till Österlen Mi
Trevligt bemötande.

Visa mer

julian g.
till Österlen Lotta
Mycket vänligt bemötande!

Visa mer

Christina J.
till Västerlen Elisabeth
Positiv, kunde titta på objektet i lugn och ro

Visa mer

Om företaget

Att finna sin plats på jorden. Sitt goda ställe... Vissa vet just precis exakt vad de vill ha. Andra trevar, prövar, längtar... Så vad står på Din önskelista? Ett gammalt hus att vårda? Fri sikt och öppet landskap? Fiskelägets gemytliga gytter? Eller nå’t litet, billigt som Du kan fixa själv? Sök nedan bland de hus som finns till försäljning för tillfället. Medan Du söker och letar kan det vara en klok strategi att titta även på hus som inte omedelbart fångar Ditt intresse. (Det händer att verkligheten överträffar fantasin...!) Dessutom utvecklar Du Din egen kunskap och känsla för värden och utbud, och kan låta Ditt sökperspektiv smalna efterhand.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 0414708 XXVisa nummer

 • Österlen & Västerlen, 273 56, Brösarp