Värmdönaprapaterna

Medlem i Svenska Naprapatförbundet
betyg4.7 Fantastiskt bra45 betyg
Chamottevägen 13, 134 40, Gustavsberg
Ang. COVID-19 så är vi väldigt strikta med vilka vi släpper in på kliniken. Har du rest i riskområden senaste tiden och om du känner dig minsta lilla förkyld så ber vi dig avvakta med en bokning. Vi vill att våra FRISKA patienter ska känna sig trygga med att vi gör allt för att hålla smittan borta. Har avbokningstiden på 24h passerat och du känner dig krasslig RING oss så bokar vi en ny tid! BOKA TID? Hittar du ingen tid som passar? Ring eller sms:a mig så löser vi det. 0731509565 /Elisabeth

Boka tjänst

Naprapatbehandling

  • Naprapatbehandling 30 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Värmdönaprapaterna Elisabeth Blomdahl, Leg. naprapat
4.7
(45 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
45 betyg
Första gången jag besökte en naprapat för min onda rygg. Fick väldigt bra hjälp, övningar att ta hem och Elisabeth stämde av med mig hela tiden att det inte var obehagligt eller gjorde för ont. Kan varmt rekommendera!
Elisabeth är superbra på värkande kropp! Får även med övningar att jobba med hemma,toppen! Även om hon är mycket uppbokad så hittar hon en tid. Rekommenderas!
Hjälpsam och kan sin sak...
Fick hjälp med att mjuka upp låsning i ryggen och axlarna, samt råd om hur jag ska fortsätta stärka upp. Känns jättebra, dagen efter!

Om företaget

Välkommen till Värmdönaprapaterna och mig Elisabeth Blomdahl Här får du ett väl omhändertagande och hjälp med såväl akut som kronisk värk. Jag tar emot privatpersoner och företag. Jag har varit verksam i 12 år och finns i Gustavsbergs Hamn. Välkommen! /Elisabeth Blomdahl Leg. Naprapat Medlem i Svenska naprapatförbundet

Bilder