1. Hem
 2. Annan Stockholm

Våra Relationer

betyg5 Fantastiskt bra(6 betyg)
Krukmakargatan 73, 113 37, Stockholm
Välkommen att boka tid.
7856

Boka tjänst

Parterapi

 • Erbjudande! 3 sessioner parterapi och digital kurs för par
  90 minuter, 3 388 krMer info
  Boka
 • Par- och relationsterapi (första mötet)
  90 minuter, 880 krMer info
  Boka
 • Par- och relationsterapi
  90 minuter, 1 580 krMer info
  Boka

Samtalsterapi

 • Samtalsterapi (första mötet)
  60 minuter, 440 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi
  60 minuter, 880 krMer info
  Boka

Coaching

 • Coaching (första mötet)
  60 minuter, 440 krMer info
  Boka
 • Coaching
  60 minuter, 880 krMer info
  Boka
 • Parcoaching (första mötet)
  90 minuter, 880 krMer info
  Boka
 • Parcoaching
  90 minuter, 1 580 krMer info
  Boka

Förutsättningslöst möte

 • Konsultation, förutsättningslöst möte
  20 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

Digital kurs för par

 • Relationsresan - Digital kurs för par
  888 krMer info
  Boka

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
6 betyg
Maria N.
Väldigt hjälpsamt. Vi jobbade med att förbättra vår kommunikation och att förstå hur vi fungerar och kan utveckla vårt sätt att få kontakt med varandra.

Visa mer

Hanna N.
Björn hjälpte oss att komma vidare i relationen. Björn är lyhörd och närvarande och varvade samtal med övningar på ett bra sätt. Tack för ett jättebra stöd!

Visa mer

Kalle S.
Björn är lyhört, smart och har anpassat coachingen till mina behov! Jag har jobbat med självförtroende och att hitta mitt inre driv igen. Björn är en fantastisk coach och jag är väldigt nöjd! Stort tack igen!

Visa mer

Matilda S.
Björn är lugn, empatisk och ställer alltid de där frågorna du behöver för att få perspektiv på det du upplever. Rekommenderar dig som behöver få stöd i att hitta den väg som är rätt för dig och få en trygg guide på vägen att boka Björn.

Visa mer

Om företaget

Samtalsterapi, Parterapi, Coaching Mottagning på Krukmakargatan 73, dagtid på fredagar samt kvällstid onsdagar, torsdagar och fredagar. Andra tider är möjliga efter överenskommelse. Hittar ni ingen tid i bokadirekt som passar så skicka ett sms eller ett mejl så löser vi det. När du behöver hjälp att ta dig vidare ur en svår period eller när du vill växa och komma vidare i livet så hjälper jag dig med coaching eller terapisamtal med psykosyntes som grund. Med empati och nyfikenhet guidar jag dig för att du ska hitta din väg. Genom samtal och övningar utforskar vi tillsammans det som du vill stärka och sidor som du tryckt undan för att hitta din potential och möjlighet till växande. På min hemsidan kan du läsa mer om vad jag erbjuder, förutom coaching och terapi finns en podd och en digital kurs för par. Om det passar med syftet så kan vi inom ramen för parterapi och parcoaching kombinera med vissa övningar i den digitala kursen "Relationsresan" (som ni då får till självkostnadspris), vilket kan ge en väldigt kostnadseffektiv lösning för paren. För er som har det lite kämpigare ekonomiskt så finns möjlighet att diskutera priset. Vid ett längre arbete (fler än 5 ggr) så finns också möjlighet till mängdrabatt. Läs gärna mer om vad jag erbjuder här: https://www.vararelationer.com/

Bilder

Detaljer och kontakt