Vad vill du boka?

Hit kommer de som är redo att utvecklas, som är riktigt less på att hålla sig själva tillbaka......och som vill få resultat SNABBT!
Läs mängder av referenser här; http://viability.se/referenser-2/nojda-hypnosklienter/
Läs mer om mig och min kompetens här; http://viability.se/om-boel/


Välkommen till en tyst liten oas mitt i Stockholm city
Jag tar emot vid Mariatorget, bara 5min med t-bana från Centralstationen/T-centralen. Jag dömer dig inte, vilka problem du än har! Obs! Mottagningen ligger 3tr upp utan hiss, om du är rullstolsburen så välj hembesök!

Ang bokning av hypnos-session
- OBS! Under sommaren kan ev vissa lediga tider dyka upp med kort varsel - om vädret är dåligt kanske jag jobbar några dagar på min semester! Du kan maila mig om du vill att jag hör av mig i så fall!
- Eftermiddagstiderna går alltid åt först. I sommar kommer jag dock att jobba färre sena tider.
- Hypnosklienter behöver komma minst 2 ggr, ca 1-2v emellan. Boka 2 besök medan tider finns!
- Ca 90% av mina klienter kommer bara 2-3 ggr totalt. 
- För behandling av psykisk sjukdom;kontakta vanliga vården! Jag tar inte emot självmordsbenägna utan ring isf självmordslinjen på 90101 så får du hjälp!


Bonus! Som hypnosklient/sorgbearbetningsklient så bjuds du också på följande;

- En e-kurs i Positiv psykologi, mental träning och näring för hjärnan. (värde 1000kr!)
- Rabatter i flera hälsobutiker, samt VIP-erbjudanden hos olika terapeuter.
- Samt just nu 300 kr rabatt på gentestet DNA Health - som lär dig jättemkt om dig själv! 
Läs mer på https://viability.se/tjanster-for-privatpersoner/gentester/

Du är varmt välkommen, så kör vi så det ryker!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hypnos första sessionen

Mina sessioner är längre än många andras - för att vi ska ha tid att verkligen fånga in problemet först så att vi kan arbeta maximalt strategiskt och effektivt!
Om du har svårt att komma ifrån jobbet så pass länge för första sessionen så välj istället "Uppdelat nybesök". Där finns en möjlighet att starta igång processen kvällstid vissa dagar!

Priset inkluderar en gratis e-kurs i Positiv Psykologi och Livsglädje (värde 1000 kr!)

VIKTIGT

- Vi måste ses i alla fall 2ggr för att jag ska kunna göra ett seriöst arbete. (2-3 besök kommer de flesta)
- Optimal tid mellan besök 1 och 2 = ca 1-2veckor.
- Boka helst besök 1 & 2 direkt för fler tider att välja på!
- Innan vi ses så är det viktigt att du mailar in mig svaren på ett djupgående frågeformulär som du hittar här:
https://viability.se/frageformular/
Då planerar jag sessionen i förväg för att maxa resultatet!

Om du inte hittar ngn tid som passar så ring - ibland går vissa tider att skjuta på litegrann. 070 24 777 40.
Eller kolla efter tider över Skype kvällstid.

Varmt välkommen!
Detta alternativ är främst möjligt på tisdagar då jag har avsagt mig min lokal.

För att bokningen ska gå igenom så behöver jag först kika på din adress så att du bor inom rimligt avstånd för mig att åka kommunalt till. Priset gäller främst inom Stockholms city.
Maila mig därför först eller i samband med din bokning, berätta vad du vill ha hjälp med och checka om restiden är rimlig.

Det är också mycket viktigt att det går att få arbeta ostört i ditt hem (inga telefoner som ringer, eller andra som befinner sig hemma hos dig samtidigt och inga byggarbeten precis utanför). Så här behöver du ansvara för att sessionen går att genomföra.
Vi kommer att behöva tillgång till en säng eller skön soffa för dig att ligga i, samt ngt skönt för mig att sitta på och eluttag för dator.

Observera att det i bokningsbekräftelsen felaktigt kommer att stå att adressen är Bastugatan 44. Bry dig inte om det! :)
Välj detta alternativ om det är omöjligt för dig att ta dig till Stockholm.
Sessioner på plats är att föredra om man kan (jag har många klienter som reser jättelångt för att få min hjälp), men om du av någon anledning inte kan ta dig till Stockholm så kan en session över Skype vara möjlig istället.

Jätteviktigt är i så fall att du;
1) har en stark och STABIL uppkoppling via dator med kabel. (jag kan inte ta ansvar för om sessionen bryts)
2) att du har t.ex. en soffa eller säng som du kan ligga bekvämt i
3) Att du har nån slags kamera på datorn så att jag kan se dig bra under sessionen
4) Att du har hörlurar och nån mic (t.ex handsfree) så att jag hör dig bra
4) Att du får arbeta ostört med mig. Inte har ngn skällande hund, eller barn som stör, någon telefon som ringer, någon som ska plinga på dörren, mail på datorn som plingar, eller byggarbete utanför.

Så här behöver DU ansvara för att sessionen blir genomförbar så att jag kan göra mitt jobb. :)

Var också medveten om att minst 2 besök är minimum, med ca 1-2 veckor mellan sessionerna. De flesta av mina klienter kör 2-3 besök totalt om man inte har väldigt mkt som trasslat.

Observera! Att det i smset från bokadirekt kommer att stå att adressen är på Bastugatan, men bry dig inte om det.

Några dagar innan sessionen så sök upp mig på skype under användarnamnet boel.bjorkenwall (jag har flera konton, så välj rätt!) och skicka mig en vink där så att vi har hittat varandra innan.
Välj detta alternativ om det är svårt för dig att komma ifrån jobbet för en 2h 15 min session eller om det inte finns några lediga längre tider att boka.
Med detta uppdelade alternativ så tar vi själva samtalet i första hand över Skype (undantagsvis på plats) där vi benar ut ditt problem och lägger upp strategin för vad som behöver göras. Vid kost-problematik så kan du här även få råd kring näringsämnen etc.

Själva hypnosdelen av första sessionen heter då "Uppdelad 1a session del 2".

När vi sedan ses fortsättningsvis (efter första hypnosen) för att jobba vidare så bokar du istället ett vanligt Återbesök.


Välj detta alternativ om du t.ex. har svårt att komma ifrån jobbet 2h 15 min första gången eller om jag är väldigt fullbokad och inte har tider för några längre nybesök. På så vis kan du oftast då hjälp snabbare.

Under denna session så kör vi endast själva hypnosen utefter den strategi som skapades under vårt första inledande samtal.

Totalpriset blir detsamma. Istället för 2300 kr för ett längre besök så betalar du alltså 1150 kr per gång.

När vi sedan ses igen för andra omgången hypnos så väljer du "Återbesök" i listan.

Hypnos återbesök

Detta alternativ är främst möjligt på tisdagar då jag har avsagt mig min lokal.

För att bokningen ska gå igenom så behöver jag först kika på din adress så att du bor inom rimligt avstånd för mig att åka kommunalt till. Priset gäller främst inom Stockholms city.
Maila mig därför först eller i samband med din bokning, berätta vad du vill ha hjälp med och checka om restiden är rimlig för det priset.

Det är också mycket viktigt att det går att få arbeta ostört i ditt hem (inga telefoner som ringer, eller andra som befinner sig hemma hos dig samtidigt och inga byggarbeten precis utanför). Så här behöver du ansvara för att sessionen går att genomföra.
Vi kommer att behöva tillgång till en säng eller skön soffa för dig att ligga i, samt ngt skönt för mig att sitta på och eluttag för dator.

Observera att det i bokningsbekräftelsen felaktigt kommer att stå att adressen är Bastugatan 44. Bry dig inte om det! :)
Välj detta alternativ för dina återbesök om du har valt att köra hypnos över Skype.
Välj detta alternativ för alla återbesök.

OBS! Senast dagen innan besöket; Maila mig svaren på det väldigt korta återbesöksformuläret, som du hittar här; https://viability.se/frageformular/

Det är mkt viktigt att du mailar in formuläret för att vi ska hinna genomföra hypnosen och ta vara på tiden maximalt när du är här, så att vi kan lägga fullt krut på att Lösa upp dina problem istället för att bara Prata om dem!


Varmt välkommen!

Övriga tjänster

Vill du hjälpa din kärleksrelation att nå högre höjder?

Jag coachar dig kring din relation utifrån både ett vetenskapligt perspektiv kring forskning på lyckliga relationer. Men guidar även utifrån ett själsligt och intuitivt perspektiv. Beroende på vad du själv föredrar. Genom mitt arbete som hypnotisör så har jag även specialkunskap i undermedvetna drivkrafter bakom destruktiva mönster i relationer och vet hur man kan lösa upp dessa.

Till skillnad från vanlig parterapi så jobbar jag individuellt då jag på så vis kan se maximalt till varje persons behov, önskemål och mönster. Genom att jobba så slipper vi dessutom käbbel eller dålig stämning mellan er under sessionen. Var och en blir maximalt hörd!

Jag kommer att använda mig av kunskap från en av världens mest välrenommerade experter på par-relationer; professor John Gottman som har forskat på par-relationer i över 20 år

Vid behov finns också en möjlighet att lägga till Hypnos om du på ett ännu djupare plan också vill lösa upp dina egna ev destruktiva mönster som du kan ha fört in i din relation. Mönster som kanske kommer från hur du såg dina föräldrar behandla varandra under uppväxten, från vad du lärde dig om kärlek som barn eller från dina tidigare relationer.

-Sitter du fast hälsomässigt?
- Har du många hälsoproblem som behandlas separat utan att någon ser Hela dig?
- Vill du prata med någon som ger dig ny inspiration för att börja vända en negativ spiral?
- Vill du locka fram det friska & stärka kroppen istället för att bara dämpa symtom?
- Prata med någon som är konkret och oflummig, och påläst inom forskning.
- Få hjälp att se möjligheterna istället för att bara fastna i problemen!

Då är du välkommen att kontakta mig för en inspirerande hälsorådgivning som hjälper dig att fokusera på möjligheterna och börja hitta en ny väg där utvecklingen k börja gå åt rätt håll! Jag har medverkat som hälsoexpert på SVT samt intervjuats för olika tidningar kring hälsa och motivation. Har över 10 års erfarenhet som hälsorådgivare!

Innan samtalet får du fylla i ett utförligt formulär med bl.a. kliniska symtom på näringsbrister med vars hjälp jag lättare kan ringa in vad du behöver och vad som bäst kan tänkas hjälpa dig framåt.

Jag har ett mycket brett kontaktnät av olika samarbetspartners och experter som alla är väldigt skickliga på det de gör och kan därför också rekommendera dig vidare Om det är någon ytterligare hjälp därefter som jag ser skulle hjälpa dig att må bättre, t ex vad det gäller manuella behandlingar av olika slag.

Bonus!
Som klient hos mig har du dessutom VIP-rabatter hos flertalet andra terapeuter samt 15% rabatt på hela sortimentet i en stor hälsobutik på nätet (rabatten går att använda flera ggr!)

Viability

Mycket snabba resultat! Toppreferenser, bred kompetens och god helhetssyn, har intervjuats för Tv och tidningar, både i Sverige och internationellt. Tar emot många klienter från hela Sverige.

Läs mängder av rekommendationsbrev från mina klienter här:
http://viability.se/referenser-2/nojda-hypnosklienter/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 08.00-18.00
Adress
Bastugatan 44
Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗