1. Hem
  2. Vad Vendelsö

Villa Berglidens Äppelmusteri

betyg4.6 Fantastiskt bra(637 betyg)
Norrbyvägen 88, 136 73, Vendelsö
Välkommen att musta dina äpplen hos oss på Villa Berglidens Äppelmusteri Här kan du boka tid för inlämning av dina äpplen.  Som bäst för mustning är äpplena när de är saftiga och fortfarande knakar lite när du biter i dem. Mer information om vad som är bra att tänka på inför mustningen hittar du på vår hemsida. Våra inlämningstider är: Måndag-Torsdag 17-19, Fredag 15-19 och Helger 10-17 Den minsta mängden äpplen vi tar emot är 10kg äpplen. Om du vill boka mustning av mer än 100 kg äpplen kontaktar du oss via telefon på 070-070 06 84 . Din must är oftast färdig inom ett par dagar efter inlämning, och vi kontaktar dig när den är klar för upphämtning. När du bokar kommer du att behöva ange "antal personer". Detta har inte att göra med hur många personer ni är i sällskapet som kommer för att musta, utan med hur mycket frukt du vill musta. Om du kommer med 1-30 kg frukt gör du en bokning (dvs fyller i 1 person), upp till 60 kg frukt 2 personer och upp till 100 kg motsvarar tre personer. Bokningar på mer än 100 kg äpplen görs via telefon. Bokningsbekräftelse kommer skickas via mail.  På vår hemsida finns svar på vanliga frågor kring mustprocessen och mer information om hur du förbereder dina äpplen. Vi svarar gärna på ytterligare frågor via telefon eller mail. Välkommen!
29446

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
637 betyg
Katarina K.
Vi är nöjda med vår must, men det hade blivit 5 stjärnor om man fått must helt av sina egna äpplen. Nu blandades dem med andras för att fylla upp pressen på 90 kg. Nästa gång tar vi med 90 kg och hoppas på helt egen must.

Visa mer

Alicia A.
Vänligt och enkelt!

Visa mer

Jenny E.
Snabb och smidig service. Och jättegod must :)

Visa mer

Raija R.
Lite trångt med bilen. Ingen kö.

Visa mer

Om företaget

Villa Berglidens Äppelmusteri är Stockholms största micromusteri. Vi började musta för att ta tillvara äpplena från vår egen trädgård. Sedan dess har intresset för närproducerat växt och idag gör vi must på äpplen från trädgårdar i hela södra Stockholm. Tillsammans med dig gör vi en insats för miljön genom att ta vara på frukt som annars skulle gå förlorad. På köpet får du en läskande god dryck som passar perfekt på fina middagen, barnkalaset eller som present att ge bort.

Bilder

Detaljer och kontakt