1. Hem
 2. Yoga BORÅS

Villastadens Zonterapi i Borås

betyg4.9 Fantastiskt bra(147 betyg)
Övre Kvarngatan 39 A, 50453, BORÅS
Är du orolig för framtiden? Höjda elpriser, matpriser osv. Kanske känner du att du inte vill eller kan lägga pengar på en behandling just nu? Även om vi naturligtvis behöver hålla i pengarna, så är det väldigt viktigt att vi inte glömmer bort att ta hand om oss och vår hälsa. Det är ju när vi oroar oss som vi blir spända och verkligen behöver få komma iväg på en skön behandling och få den så viktiga återhämtningen. Jag tänkte till lite och har här lagt ut ett par billigare alternativ för att du ska få slappna av en stund (kanske kommer det ut fler alternativ, håll utkik): VAGUSNERVEN - en ny behandling på 45 minuter, där jag arbetar med vagusnerven - kroppens största nerv, som har mycket med stress att göra. När vi utsätts för stresspåslag efter stresspåslag och ej får tillräckligt med återhämtning, så blir vagusnerven påverkad negativt. Prova gärna denna behandling. 45 minuter - 555 kr YOGA NIDRA - en superhärlig djupavslappningsstund som heter Yoga Nidra. Det är en guidad avslappning, i en grupp om högst 5 personer, där kroppen hamnar i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn. Sägs motsvara 3-4 timmars sömn. 1 timma - 200 kr. CELLSALTER - vill du ej komma på någon behandling alls, så finns en annan hjälp att få - cellsalter/mineralsalter, den renaste näringen för våra celler. Finns nu ett underbart paket med 4 olika cellsalter som kan hjälpa dig att få mer koncentrationsförmåga, stärka dig, få bättre sömn och ge dig lite mer energi. JUST NU 20% RABATT. Tabletter: 4 burkar NU 480 kr och droppar 4 burkar NU 352 kr. Skriv till mig om du är intresserad. Tänk på - om du tagit vaccin, får du avvakta minst 8 veckor innan du bokar in dig hos mig. VARMT VÄLKOMMEN!

Boka tjänst

YOGA NIDRA - ÅTERHÄMTNING

 • Djupavslappning återhämtning Yoga Nidra
  60 minuter, 200 krMer info

ZONTERAPI

 • Zonterapi 90 min
  90 minuter, 1 200 krMer info
 • Zonterapi 75 min
  75 minuter, 950 krMer info
 • Zonterapi 60 min
  60 minuter, 800 krMer info

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

 • Balansera vagusnerven - öka ditt välmående - minska stress
  45 minuter, 555 krMer info
 • Metamorfos = förändring, förvandling
  75 minuter, 950 krMer info

ÅTERHÄMTNING - LYX - BARA VARA

 • Återhämtning - livsenergi - LYX - bara vara - 120 min
  120 minuter, 1 600 krMer info

HLT / ORTOBIONOMI

 • HLT / ortobionomi / benlängdsskillnad
  60 minuter, 800 krMer info

STRYKNINGSTERAPI

 • Strykningsterapi / underbensbehandling
  75 minuter, 950 krMer info

utövare

noImage
Ulrika Proohf
(147 betyg)
Zonterapeut, yogalärare, öronakupressör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
147 betyg
Carina E.
till Ulrika Proohf
Det var skönt och avslappnande och jag kände verkligen vilka spänningar som finns i kroppen. Fick tips och idéer oxå som känns bra som jag kan göra hemma. Så en stor rekommendation till Ulrika!

Visa mer

Helen H.
till Ulrika Proohf
Lika skönt o välbehövligt som vanligt! Jättenöjd!

Visa mer

Gull-Britt G.
till Ulrika Proohf
Ulrika är bara bäst på att känna in vad man behöver och det blir så bra 🥰 Tack

Visa mer

Maria L.
till Ulrika Proohf
Det finns ingen bättre avkoppling. Ulrika har magiska händer. Mår så bra efter en behandling med zonterapi. 💕

Visa mer

Om företaget

På Villastadens Zonterapi får din kropp & själ en stunds avkoppling i en riktigt härlig och avslappnande miljö. Jag jobbar med fötter och underben där jag använder mig av den underbara zonterapin och andra härliga tekniker, som HLT/ortobionomi, metamorfos, strykningsterapi och öronakupressur. Som ett utmärkt komplement jobbar jag med de underbara cellsalterna och med kolloidalt silver. Viktig info just nu: Har du tagit vaccin ska du vänta minst 8 veckor innan du kommer till mig. Du tar dig lätt hit - med bil, buss eller till fots. Vi finns även på Facebook och Instagram. Gå genast in och "gilla" om du inte redan har gjort det, så ser du när jag lägger ut nyheter och erbjudanden mm. Har du feber eller känner dig snuvig, förkyld, hostar eller har andra symtom ber jag dig att du ombokar din behandling till ett datum längre fram. Hela kostnaden för behandlingen debiteras om ombokning/avbokning ej skett minst 24 timmar före den inbokade tiden. Detsamma gäller om du ej dyker upp vid avtalad tid. Hoppas vi ses snart! Mvh Ulrika

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt