Vad vill du boka?

Jag har en gedigen utbildning i Kinesisk medicin och Akupunktur med en lång bakgrund som anestesisjuksköterska. Jag behandlar åkommor som: muskel-ledbesvär, idrottsskador, fibromyalgi, migrän-huvudvärk, stressrelaterade symtom, högt blodtryck, kronisk trötthet, depressioner, nedsatt immunförsvar, allergi, astma, mag-tarmbesvär, spädbarnskolik, PMS, klimaterie -infertilitetsbesvär, rök- och drogavvänjning. All behandling sker i rofylld och avstressande miljö.
 Som terapeut arbetar jag efter etiska regler och har tystnadsplikt. Jag följer Socialstyrelsens hygienföreskrifter och använder sterila engångsnålar. Jag är medlem i Svenska akupunkturförbundet och har patient-och ansvarsförsäkring.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Akupunktur

Noggrann anamnes och rådgivning ges. Därefter väljs behandlingsmetod efter vad du behöver såsom: akupunktur, koppning och TuiNa massage.
Kombination av akupunktur, koppning, moxa, massage och öronakupunktur utefter vad du behöver enligt kinesisk medicin.
Spädbarnskolik/akupunkturbehandling
Öronakupunktur för rökavvänjning, smärta, utmattnings symtom.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Vindhaga akupunktur och hälsa,Skåne

På Vindhaga erbjuds bland annat akupunktur, koppning och TuiNa massage som en säker och trygg behandlings- form för att ge din kropp bästa möjligheter att bli frisk och behålla din hälsa!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tis-Ons-Fredagar kl 08-20.
Ring för övriga öppettider!
Adress
Södra Ängavägen 15
235 91 Vellinge
Sydvästra skåne
Öppna i Google Maps 🗗