1. Hem
 2. Hälsa Ramlösa

Visdomsboden - Hälsa i Ramlösa

betyg5 Fantastiskt bra(83 betyg)
Gravörgatan 1, 253 60, Ramlösa
Jag är Life Coach Holistic, Mindfulnessinstruktör, Reiki Master och ger medial vägledning. OBS! Under december månad kommer jag att vara ledig men tider för Reiki på distans och medial vägledning över telefon finns för bokning, se Visdomsboden - Mariastaden. Kvitto skickas till angiven e-post vid bokning efter utförd tjänst. Jag tar emot kunder för behandling i Mariastaden enligt överenskommelse, hör gärna av dig så bokar vi in en tid. Tider för vägledning / coachsamtal via telefon och behandling via distans läggs upp i Visdomsboden - Mariastaden. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig (dock ej medial vägledning) och jag är ansluten till ePassi. I vissa skeden av livet kan det kännas som du står vid en återvändsgränd, alla krav som ställs från olika håll. Ditt ekorrhjul spinner på utan möjlighet till återhämtning. Det är en styrka att våga be om hjälp och visa sig svag. Jag arbetar ur ett holistiskt synsätt där alla delar hör samman, kropp, sinne, själ och spirit. Jag jobbar på ett djupare plan för att lösa upp det som kan påverkas och jag kanaliserar den energi du behöver just idag. Du drar ett kort från Vildmarkens språk och jag ger dig några vägledande ord innan checkar du ut från din behandling.

Boka tjänst

Meditation

  Reiki behandling

   Sensommarerbjudande i Ramlösa

    Medial vägledning

     Coach samtal

      Reiki kurs

       Meditation - Mindfulness

        Reikiträff

         Personal

         Inte listad.

         Betyg och recensioner

         5.0Fantastiskt bra
         83 betyg
         Rebeen T.
         till Katarina Andersson - Hälsa i Ramlösa
         Vackert och harmoniskt 💞

         Visa mer

         Eva K.
         till Katarina Andersson - Hälsa i Ramlösa
         Katarinas behandling var helt fantastisk! Hon förklarade och beskrev på ett bra sätt hur det skulle/kunde gå till, vilket var extra bra för mig eftersom det var första gången jag tog en sådan behandling. Katarina hjälpte/ledde mig till djup, välgörande och skön avslappning. Med hjälp av kort och Katarinas egna ord fick jag med mig lite kloka, vägledande ord på vägen. Jag kände mig mycket avslappnad och vitaliserad efteråt. Katarinas bemötande var mycket bra och allt var mycket kärleksfullt. Man kan säga att hon har "fingertoppskänsla" i det hon gör. Denna behandling har många positiva effekter. Stort tack, Katarina!

         Visa mer

         Lorena R.
         till Katarina Andersson - Hälsa i Ramlösa
         Katarina är helt fantastisk. Kommer komma tillbaka ❤️ Tusen tack!

         Visa mer

         Sofia R.
         till Katarina Andersson - Hälsa i Ramlösa
         En helhetsupplevelse för din energi, kropp och själ. Jag har länge velat testa Reiki och den upplevelse som Katarina gav mig påverkade mig mer än vad jag hade förväntat mig.

         Visa mer

         Om företaget

         Jag brinner för att hjälpa mina medmänniskor att känna harmoni och välmående i sin vardag. Det är de små stegen som kan bidra till en bestående förändring. Att kunna njuta av det vi har runt oss i vår närhet, men ibland behöver vi hjälp med att öppna våra ögon.

         Bilder

         Detaljer och kontakt
         • Se även Visdomsboden. Visdomsboden AB är ett kontantlöst företag. Jag har kortbetalning, Swish, Qliero och är ansluten till ePassi om du vill använda ditt friskvårdsbidrag via dem.
         • 07218546 XXVisa nummer

         • Gravörgatan 1, 253 60, Ramlösa