Vad vill du boka?

Hej!
Mitt namn är Agnelia Forsberg och är utbildad Kinesiolog, Psykopraktor® och Akupraktor®. 
Jag jobbar utifrån ett helhetsperspektiv; både mentalt, fysiskt och med näring.

Du kan söka hjälp hos mig för bland annat:

Fysisk smärta

Emotionella problem

Obearbetade känslor

Nedstämdhet

Relationsproblem

Stress

Smärta i kropp eller själ

Problem med käkled, bäcken eller andra rörelseproblem

Andra problem du sökt vård för och de inte hittar någon orsak till.

Detta är exempel på vad jag behandlar. Du får gärna komma med annat också, jag jobbar med friskvård och förebyggande hälsovård, inte sjukvård.


För att boka en tid hos mig kan du antingen boka här eller höra av dig direkt till mig. Berätta gärna vad du heter och vad du söker för. Om pratar in ett meddelande; lämna gärna kontaktuppgifter så jag kan återkomma till dig.
När du kommer till mig första gången börjar vi med ett samtal för att analysera din hälsostatus. Sedan pratar vi om vad du vill ha hjälp med just nu och tittar på ev. obalanser i din kropp. Utifrån det föreslår jag behandlingsmetod.
VÄLKOMMEN!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Jag utför flera olika massagetekniker; En lite djupare flödesmassage som känns, vid den jag använder olja. En lättare som är mjuk och avslappnande. Dessa massager påverkar våra chakran. Jag utför även triggerpunktsmassage där jag går in och trycker/håller på punkter som strålar och släpper spänningar. Sedan kör jag muskelmeridianer där jag också går in på punkter som kan känns ordentligt som kan lätta flödet i musklerna och även den släpper spänningar. Jag kan även göra kopping.

Behandlingar

När jag utför denna behandlingsform utgår jag från kroppens energisystem och använder mig av punkter från meridianerna. Med akupressuren lägger jag oftast ett tryck med fingrarna eller med en pallperpenna. Med enklare ord skulle man kunna säga att jag gör detta för att antingen ta bort blockeringar, ”öka eller sänka” farten i energiflödet.
Biomagnetism ingår också i begreppet magnetbehandlingar, eller frekvensmedicin, och är en metod baserad på de effekter som magneter utövar på kroppen.
Man applicerar magneter på olika ställen på kroppen som jag letar fram. Detta görs med kläderna på. Behandlingstiden för biomagnetism är ca 20 minuter och i regel behövs det tre behandlingar eller mer. Två kroppsdelar med motsatt polaritet men med samma frekvens, bildar ett s.k. magnetpar. I kroppsdelen med positiv pol bildas en sur miljö, i kroppsdelen med en negativ pol bildas istället en basisk miljö. Genom att applicera magneter på dessa ställen så återställer man pH- värdet till neutralt. Vill du läsa mer om denna metod så kan du gå in på min lärares hemsida
http://www.grimstahl.com/biomagnetism.html
Detta är en lite mjukare behandlingsmetod. Jag kollar av den craniosacrala rytmen i din kropp och söker av vart spänningar och blockeringar finns. Sedan går jag in och behandlar där vi hittar dom.
Jag använder mig av muskeltestning för att finna obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Med denna metod så söker jag reda på orsaken till ditt problem. Därefter kollar vi vilken behandlingsmetod just din kropp vill ha. Några av de behandlingarna jag utför är: (Alla behandlingar jag utför går att hitta på min hemsida)

Strukturell/mekanisk behandling: massage av bl.a. triggerpunkter i muskler, massage av bindväv, massagetekniker för att påverka muskelspolar och senorgan, några rörelseövningar, mjuk behandling av skallben, käkled och bäcken.

Energi/elektromagnetisk/neurologisk behandling: massage, stimulering av akupunkturpunkter med fingrarna, nålar eller akupressurpenna, öronakupressur, meridianmassage, behandling av neurolymfatiska och neurovaskulära punkter.

Nutrition/näringskemisk behandling: vitaminer och mineraler, kosttillskott, näringspreparat, örter, och homeopatiska preparat.

Mental/emotionell behandling: Samtal, visualiseringar, massage av punkter på huden som påverkar det autonoma nervsystemet, akupressur och andra energibehandlingar, andningsövningar.

Efter den individanpassade behandlingen så testar jag musklerna igen för bekräftelse att det har skett en förändring.
Här går jag in och släpper på spänningar i muskler som är kopplade till käkleden genom olika massagetekniker och craniosacralbehandling.
Jag utför flera olika massagetekniker; En lite djupare flödesmassage som känns, vid den jag använder olja. En lättare som är skön och avslappnande, sedan en som jag gör lite ovanför kroppen. Dessa massager påverkar våra chakran. Jag utför även triggerpunktsmassage där jag går in och trycker/håller på punkter som strålar och släpper spänningar. Sedan kör jag muskelmeridianer där jag också går in på punkter som kan känns ordentligt som kan lätta flödet i musklerna och även den släpper spänningar. Jag kan även göra kopping.
Min stressbehandling utgår från hur du mår och ibland efter hur din HPAaxel ligger vilket jag kollar genom muskeltester. Därefter kollar jag vilken behandlingsmetod som passar på just dig och om det behövs stödjas upp med näring.

Vital Hälsobalans

Mitt intresse för Kinesiologi startade när jag gick i högstadiet och hade smärta i kroppen som sjukvården inte fick bukt med. Kom då i kontakt med en kinesiolog som hjälpte mig att bli smärtfri.

Jag startade mitt företag Vital Hälsobalans år 2013.
Jag har gjort min utbildning på Svenska kinesiologi skolan. Efter att jag blev diplomerad har jag fortsatt att gått flera utbildningar både på den skolan och på andra ställen. För att läsa mer gå gärna in på min hemsida.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Har börjat köra igång efter mammaledigheten så inte fullt fem dagar i veckan ännu. Om du inte hittar någon tid som passar så hör av dig så löser vi det. Välkommen!
Adress
Waldenströmsgatan 5A
802 80 Gävle
Brynäs
Öppna i Google Maps 🗗