1. Hem
 2. Kiropraktik Stockholm

Welledge

betyg4.8 Fantastiskt bra(1278 betyg)
Kornhamnstorg 6, 11127, Stockholm
Välkommen till oss på Welledge i Gamla stan Stockholm Vår ambition är att du skall må bra och uppnå de hälsoresultat du önskar med vårt stöd så snabbt som möjligt med varaktigt resultat. Börja med att välja vilken utövare du vill komma till. Om du inte hittar lediga konsultationstider till Martin Fransson så kan du mail till info@welledge.se för att se om kan hitta en annan tid. Alla som arbetar på Welledge i Gamla stan Stockholm har mycket lång erfarenhet av sitt arbetsformat.  Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. Vi arbetar tillsammans för att du skall må ditt bästa och så din kropp kan!
18961

Boka tjänst

Martin Fransson

 • 1. Nybesök Kiropraktor –Konsultation
  45 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • 2. Kiropraktik återbesök 45 min -Grupp
  850 krMer info
  Boka
 • 3. Kiropraktor - Individuellt återbesök
  15 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • 4. Utvärderingsbesök
  30 minuter, 1 000 krMer info
  Boka

Helena Sandgren

 • 1. Session 25 min
  30 minuter, 1 300 krMer info
  Boka
 • 2. Session 55 min
  2 500 krMer info
  Boka
 • 3. Online Session 25 min
  30 minuter, 1 300 krMer info
  Boka
 • 4. Online session 50 min
  60 minuter, 2 500 krMer info
  Boka

Pauli Marsen

 • 1.Individuell session 25 min
  30 minuter, 2 500 krMer info
  Boka
 • 2. Individuell Session 55 min
  60 minuter, 4 800 krMer info
  Boka
 • 3. Den närvarande kroppen, klinik
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • 4. Kväll 30min
  30 minuter, 200 krMer info
  Boka
 • 5. Kväll 90 min
  90 minuter, 300 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Martin Fransson
4.8
(971 betyg)
Kiropraktor
De flesta som söker Martin kommer för smärt- och stressproblematik som inte fått hjälp med tidigare. Genom en förståelse kring hur hjärnan-, nervsystemet och övriga kroppen samverkar vid stress och återhämtning väver Martin samman program som integrerar unika kiropraktiska applikationer, bio- och neurofeedback med andra framgångsrika arbetsformat för att stödja nervsystemet så att hjärnan och övriga kroppen kan samverka mer effektivt för förbättrad Hälsa. Martin har utövat kiropraktik sedan 1996 i en integrativ, hjärnbaserad modell som integrerar funktionell neurologi, funktionell medicin och en modell som beaktar kropp-sinne-själ. Grundade Welledge 2005 och var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Har specialiserat sig på mjuka kiropraktiska system för analys och korrigering såsom SOT (Sacro Occipital Technique), Network Spinal (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), Koren Specific Technique (KST), Talsky Tonal och ZonKiropraktik som integrerat i ett unikt eget system för optimalt omhändertagande.
noImage
Helena Sandgren
4.9
(84 betyg)
Chock & Anknytningstraumaterapeut
Helena har en lång erfarenhet inom området nervsystemsreglering. Hon har intresserat sig för hur nervsystemet blir påverkat av tidiga trauman, speciellt då det sker i kombination med anknytningstrauma eller transgenerationstrauma. Hennes klienter söker ofta för kronisk utmattningssyndrom, utbrändhet och kroniskt trötthetssyndrom. Helena är utbildad Kraniosakral terapeut och varit verksam i många år med att ge privat sessioner. Hon väver in kompetens från traumaarbete och flera andra behandlingsmetoder. Helena är utbildad och certifierad inom NARM & NAT (Neuro Affektive Relation Model) en modell för att arbeta med anknytningstrauma.
noImage
Pauli Marsen
4.8
(223 betyg)
Chock & anknytningstraumaterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1278 betyg
Lara H.
till Martin Fransson
Fantastisk kunskap och fint bemötande

Visa mer

Welledge
Tack Lara, värmer o höra!

Visa mer

Malin R.
till Martin Fransson
Martin är ett unikum! Han hittar obalanser i kroppen som ingen annan och använder mjuka metoder för att "öppna" flödet i kroppen, läka snedheter och smärta och låta systemet självreglera. På vägen rensas känslor och lagrad energi helt automatiskt. Martin har extremt mycket kunskap om helhet skulle jag säga och aktiverar alltså klientens egen självläkningsförmåga med stöd av alla hans metoder. Det är få som har det helhetstänket i denna behandlingsvärld! Jag anlitar honom till min terapeututbildning av denna anledning där han delar vissa av metoderna han använder, men framförallt delar hans sätt att tänka kring helhet. Till Martin behöver man inte gå bara när man har ont någonstans utan för att underhålla sitt system och hålla sig flödande. Jag har stående klippkort som jag och mina barn använder. /Malin Rydesjö

Visa mer

Welledge
Tack Malin för dina fina lovord, det värmer!

Visa mer

Eva R.
till Martin Fransson
Mitt besök var bokat och betalt som individuellt men det blev mer som en gruppbehandling då Martin gick mellan två rum och två klienter. Och ingen förklaring eller kommentar till detta! Dåligt och oprofessionellt!

Visa mer

Welledge
Hej Eva, beklagar att det blev ett missförstånd.

Visa mer

Siv W.
till Martin Fransson
Kommer in som renoveringsobjekt, kommer ut som helrenoverad helt otroligt

Visa mer

Welledge
Vad härligt Siv, så fint o höra!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Welledge Kiropraktik i Gamla stan Stockholm Vi tar ett helhetsperspektiv på dig och din hälsa. Vi vill stödja din utveckling för att uppnå nya nivåer av hälsa och välbefinnande, istället för att bara återställa dig till där du var innan eventuella symtom och sjukdom. Vi som arbetar på Welledge är legitimerade kiropraktorer, fysioterapeuter och chock- & anknytningstraumaterapeuter. Welledge ligger centralt på hörnet Lilla Nygatan och Kornhamnstorg med egen ingång, som en oas med ljusa rymliga lokaler som veter mot vattnet. Hur du tar dig hit Tunnelbanestationen Gamla Stan ligger ett kvarter bort, med både grön och röd linje, och bussförbindelserna är också goda med Linjerna 2, 3, 43, 53, 55, 71 och 76 inom 5 minuters gångväg. För våra kunder som bor utanför Stockholm ligger centralstationen endast på 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter är lättast vid Riddarholmen eller längs Skeppsbron.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån09:00 - 19:00
  • Tis08:00 - 17:00
  • Ons09:00 - 19:00
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre09:00 - 17:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 0879696 XXVisa nummer

 • Kornhamnstorg 6, 11127, Stockholm