1. Hem
  2. Skönhet Malmö

Yin Tang akupunktur

betyg4.9 Fantastiskt bra(202 betyg)
Tegelgårdsgatan 3, 211 33, Malmö
18317

Boka tjänst

Tjänst

  • Akupunktur första gången
    90 minuter, 1 095 krMer info
    Boka
  • Akupunktur uppföljning
    90 minuter, 1 095 kr
    Boka
  • Kosmetisk akupunktur
    90 minuter, 1 250 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Clara Calligaris
4.9
(202 betyg)
Akupunktör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
202 betyg
Pernilla P.
till Clara Calligaris
Hos Klara får man en unik kombination av behandling, en helhetsupplevelse för kropp och själ. I samtalet läggs en grund för en individuellt skräddarsydd behandling, en djupare förståelse för den egna kroppen och man blir stärkt i att genomföra långvariga förändringar som sträcker sig långt utanför behandlingen. I massagen får man den avslappning och omvårdnad som gör att man landar i kroppen och som ger akupunkturen full effekt. Jag har gått hos Klara under en längre tid och har märkt att akupunkturen hjälper mot och lindrar en rad olika besvär: ångest, muskelsmärta, huvudvärk, stress, utmattning, skador, allergier, allmänhälsa. Behandlingen stärker på djupet känslan och förståelsen för den egna kroppen och ger en medvetenhet om hur mycket vi blir påverkade av den livsstil vi har. Det fina är att allt går att förändra så att man kan hitta ett naturligt, hälsosamt liv i samklang med sig själv.

Visa mer

Louise A.
till Clara Calligaris
Clara genomför med intuitiv precision, visdom och kunnande både samtal, massage och akupunktur. Den lugna omsorgen med värmelampor, filtar och Claras närvaro bäddar in dig i trygghet och låter dig slappna av. Att få en stund som är din egen, fast tillsammans, är ovanligt och underbart! Rekommenderas!

Visa mer

Kassandra S.
till Clara Calligaris
Kombinationen av djupgående samtal, Claras unika perspektiv och kunskap samt massage och akupunktur var oslagbart. Rekommenderar å det varmaste

Visa mer

Ursula E.
till Clara Calligaris
Jag har fått bra hjälp och själv kunnat styra det vi behöver fokusera på. Skönt med massage och efteråt vila med akupunktur, man blir väl omhändertagen!

Visa mer

Om företaget

Nyhet! Från januari 2023 kommer det även finnas tider på torsdagar! Söker du efter en tid? Om du inte hittar en tid som passar dig- hör av dig till mig på mejl eller sms! Berätta vilka veckor/ dagar/ tider du kan så för jag upp dig på min återbudslista och skickar dig ett sms när det dyker upp en tid som kan passa dig! På så sätt håller vi utkik tillsammans. Om du hittar en tid som passar dig innan jag hinner höra av mig- boka den! Tiderna du ser på bokningssidan är fria för alla att boka. På mysiga Gamla Väster i Malmö hittar du en lugn oas inne på Yin Tang. Här kan du få hjälp med obalanser och smärtor, fertilitet och riktning i livet. Skönhet inifrån och djup avslappning. Jag lägger stor vikt vid samtalet och har ett coachande förhållningssätt och tillsammans kommer vi fram till vad du behöver. Jag har avvecklat möjligheten att boka 60 min uppföljning från webben. Vill du ha en sån tid så löser vi det! Har du frågor eller inte hittar någon tid som passar dig- hör gärna av dig! Välkommen! /Clara
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 16:30
    • Tis09:00 - 16:30
    • OnsStängd
    • Tor09:00 - 16:30
    • Fre09:00 - 16:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07094141 XXVisa nummer

  • Tegelgårdsgatan 3, 211 33, Malmö