1. Hem
  2. Kinesisk medicin Malmö

Yin Tang akupunktur

betyg4.9 Fantastiskt bra(134 betyg)
Tegelgårdsgatan 3, 211 33, Malmö

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Akupunktur första gången
    90 minuter, 1 095 krMer info
  • Akupunktur uppföljning
    90 minuter, 1 095 krMer info
  • Kosmetisk akupunktur
    90 minuter, 1 250 krMer info

utövare

noImage
Clara Calligaris
4.9
(132 betyg)
Akupunktör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
134 betyg
Eva L.
till Clara Calligaris
Claras behandlingskoncept är unikt och ökar på riktigt kunskapen om mig själv och mina reaktioner på händelser i livet. Behandlingen ger en helhetssyn på hur kropp och nervsystem fungerar tillsammans och verktyg för läkning genom insiktsfulla samtal, avslappnande massage och akupunktur. Värdefullt.

Visa mer

Cornelia N.
till Clara Calligaris
Hade ett fantastiskt första besök hos Clara där vi hann med samtal, massage och akupunktur. Lämnade mitt besök och kände mig avslappnad i både kropp och själ. Kan varmt rekommendera Yin Tang!

Visa mer

Hanna R.
till Clara Calligaris
Perfekt med både samtal, avslappnande massage och balanserande nålar av fantastiska Clara!

Visa mer

Susanna W.
till Clara Calligaris
Fick ett väldigt trevligt och holistiskt bemötande av Clara. I dessa 90 minuter ingick samtal, massage och akupunktur. Kommer definitivt att återkomma!

Visa mer

Om företaget

Nyhet! Från januari 2023 kommer det även finnas tider på torsdagar! Söker du efter en tid? Om du inte hittar en tid som passar dig- hör av dig till mig på mejl eller sms! Berätta vilka veckor/ dagar/ tider du kan så för jag upp dig på min återbudslista och skickar dig ett sms när det dyker upp en tid som kan passa dig! På så sätt håller vi utkik tillsammans. Om du hittar en tid som passar dig innan jag hinner höra av mig- boka den! Tiderna du ser på bokningssidan är fria för alla att boka. På mysiga Gamla Väster i Malmö hittar du en lugn oas inne på Yin Tang. Här kan du få hjälp med obalanser och smärtor, fertilitet och riktning i livet. Skönhet inifrån och djup avslappning. Jag lägger stor vikt vid samtalet och har ett coachande förhållningssätt och tillsammans kommer vi fram till vad du behöver. Jag har avvecklat möjligheten att boka 60 min uppföljning från webben. Vill du ha en sån tid så löser vi det! Har du frågor eller inte hittar någon tid som passar dig- hör gärna av dig! Välkommen! /Clara

Bilder

Inga bilder ännu.
Detaljer och kontakt