Vad vill du boka?

Nu kan du boka tid för ekologisk ansiktsbehandling hos
Fruzsina direkt här i bokningen. Hon kommer 16/10, 13/11, 11/12.


Håll koll på facebooksidan så flaggar jag där om det dyker upp återbudstider med kort varsel. Eftersom ni sköter avbokning själva så hoppar den in som bokningsbar för någon annan omedelbart.

Beställ PRESENTKORT online och få leverans till postlådan: http://www.ylvamasserar.se/presentkort/

Jag är återförsäljare av MARIA ÅKERBERGS ekologiska hudvårdprodukter och har öppet i butiken på måndag 12.30-14.30, onsdag 14.00-17.00 och fredag 15.30-17.30.

Gilla Ylva Masserar på Facebook
 så är du uppdaterad med allt som händer hos mig. https://www.facebook.com/ylvamasserar/?ref=bookmarks

Ej avbokad tid debiteras genom faktura med halva behandlingens kostnad.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Välj 30 minuter om du har en specifik muskelgrupp som du vill massera igenom i förebyggande syfte.

Har du en tuff spänning som plötsligt uppkommit brukar det behövas 2-3 behandlingar med några dagars mellanrum för att få en riktigt bra effekt av massagen.I en Klassisk massage arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler)
45 minuter är idealisk för de flesta. Då hinner jag jobba igenom några spänningsområden ordentligt men ofta också lite bonus som förhöjer behandlingsstunden.

Kommer du på din första behandling vill jag gärna att du väljer minst 45 minuter.I en Klassisk massage arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler)
60 minuter rekommenderar jag om du har många spänningsområden eller vill ha en lång avslappnande stund där ansikte, fötter, händer kan ingå.I en Klassisk massage arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler)
Välj 75 minuter om du har många spänningsområden eller helt enkelt bara vill ha en lång avslappnande stund där ansikte, fötter, händer kan ingå.I en Klassisk massage arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler)
Massage av skuldror, nacke, hals, dekolletage, ansikte, hårbotten.

Behandlingen startar lite mer kraftfullt på skuldror, nacke och hals för att efter några djupa inandningar av rogivande lavendel minska i tryck med mer fokus på lymfans flöde. Akupressurpunkter i ansiktet stimuleras under lätt massage.

Detta är en väldigt avslappnande behandling som klargör många kanaler i kroppen.

För dig som har stora spänningar i nacke, hals och ofta har huvudvärk kan denna behandling ge bra effekt och smärtlindring.
Boka massage mellan klockan 8.00-16.00.
30 minuter 290 kr (ordinarie pris 350 kr).

En ung växande kropp är i stort behov av att ha stor cirkulation av blod till kroppens alla mjukdelar. Det maximerar både syreupptagning, näringsupptag för bra tillväxt.

Idag leker/rör sig inte barnen på samma naturligt uppbyggande sätt som var självklart bara 10 år tillbaka i tiden. Att sitta framför en skärm i märkliga statiska positioner under många timmar varje dag är nu vanligt från väldigt låg ålder. Då får barnen inte den grundstyrka som behövs för det vardagliga livet. Detta ställer stora krav på eget ansvar att förebygga skador ff.a i nacke, rygg, axlar och ländrygg. Att som ung ha fått massage och känt av den underbara effekten, hoppas jag kan öka deras egen kroppskännedom och inte gå för lång tid med smärta som vuxen. Långvarig värk ger ett stresspåslag som ökar obalanser i alla kroppens system.
Rengöring, skrubb och en djupgående massage av fötter och hela underbenet.

En perfekt behandling för dig som står och går mycket och kanske har fötterna instängda i tunga skor hela dagarna. Har du problem att bli av med vätska och svullnar framåt dagen ger en sån här massage bra effekt på cirkulationen.

OBS! Detta är ingen fotvård där det ingår filning och fix med naglar.
Välkommen att beställa tid för massage efter vecka 12 i din graviditet!

Att ha en bra syresättning i muskulaturen är en avgörande faktor för ditt välbefinnande. I slutet av graviditeten blir du ofta mindre rörlig och samlar på dig vätska vilket försämrar din cirkulation. Att få massage då kan kännas helt fantastiskt och dessutom frigörs massor av må-bra-hormoner!

Besök mig för en behandling av t.ex:
- skuldror / nacke
- ansikte / hårbotten
- vader / fötter

Vi hittar tillsammans ett sätt där du kan slappna av och ligga skönt på bänken.

Specialbehandling

Lymfsystemet är kroppens avlopp!

Med lätta tryck, strykningar och vibrationer av hud och bindväv stimuleras lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaderna tillbaka till blodbanan, för att där renas och transporteras ut ur kroppen via urinen.

Ett bra lymfflöde:
- ökar immunförsvar
- ger starka smidiga muskler
- minskar på svullnader i ben, armar, händer, fingrar
- minskar din vikt
- minskar stelhet och värk
- minskar sendrag/kramp i benen
- minskar oro och stress
- minskar mjölksyra och träningsvärk
- lindrar fibromyalgi
- ge dig stor chans att slippa vanliga förkylningar

Detta är en mycket lugnande behandling. Eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad så tar vi under behandlingen hjälp av djupandning.

Har du många stopp i flödet och mycket vätska stående i kroppen så behöver du komma på täta behandlingar i början när systemet börjat komma igång.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt. Kom "ohungrig" och ha gärna med något att äta efteråt innan du gå hem.
Lymfsystemet är kroppens avlopp!

Med lätta tryck, strykningar och vibrationer av hud och bindväv stimuleras lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaderna tillbaka till blodbanan, för att där renas och transporteras ut ur kroppen via urinen.

Ett bra lymfflöde:
- ökar immunförsvar
- ger starka smidiga muskler
- minskar på svullnader i ben, armar, händer, fingrar
- minskar din vikt
- minskar stelhet och värk
- minskar sendrag/kramp i benen
- minskar oro och stress
- minskar mjölksyra och träningsvärk
- lindrar fibromyalgi
- ge dig stor chans att slippa vanliga förkylningar

Detta är en mycket lugnande behandling. Eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad så tar vi under behandlingen hjälp av djupandning.ERBJUDANDE UNDER HÖSTEN!

BOKA 3 BEHANDLINGAR BETALA FÖR 2
En behandling tar 90 minuter. Vi bokar in 3 behandlingar som ska göras under max 6 veckor. Mellan behandlingarna gör du egenmassage som jag visar vid första tillfället.

Jag instruerar dig i egenmassage att göra hemma mellan behandlingarna.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt. Kom "ohungrig" och ha gärna med något att äta efteråt innan du gå hem.

Kan bokas 1 gång på person.
I den här behandlingen utförs en grundlig massage av muskler i hals, nacke, skalp och käke. Muskler masseras även inuti munnen. Få man alla dessa att släppa på spänningen så förbättras käkens funktion och värken kan släppa.

Konstant tandpressande kan resultera i att musklerna i käken blir spända och ge en mängd olika problem som t.ex svårighet att gapa stort, ljud från käkleden när man öppnar och stänger munnen, värk eller trötthet i käkmuskler, diffus ömhet i tänder, molande värk vid tinningar eller över pannan och ibland t.o.m spräckta tänder.

Har du några av de här symptomen bör du också låta din tandläkare undersöka din käke.Käken är den enda skelettdelen i kroppen som ska röra sig parallellt i två leder samtidigt. Kanske är detta kroppens viktigaste led…?
Ungefär var femte vuxen pressar tänder i vaket tillstånd och ungefär var tionde pressar tänderna under sömnen. Enligt försäkringskassan har försäljningen av bettskenor ökat med 27% sen 2009.

Det är kostsamt och ofta lång väntetid för att gjuta en bettskena så varför inte prova en käkledsbehandling under tiden?!
Du få lära dig hur en korrekt vardagsandning ska kännas.

Vi testar hur du andas nu och om det behövs få du övningar att jobba med hemma för att "träna om" kroppens automatiska andningsmönster som av någon anledning blivit fel.HJÄRTAT är muskeln som pumpar runt blodet.
DIAFRAGMAN är muskeln skapar ett sug i lymfsystemet så det cirkulerar. De här två vätskorna står i viktig symbios med varandra.

Att de här två musklerna fungerar perfekt är extremt viktigt för hälsan. Stress, oro, ångest, tristess kan göra så andningen kommer helt ur balans och muskler i nacke och axlar ligger i ständig spänning. Detta hindrar lymfvätskans cirkulation.

Lymfsystemet slingrar sig runt alla blodådror. Här skapas vårt immunförsvar (bl.a) som dödar virus och bakterier innan de hunnit skada oss och det rensar bort gift, kemikalier och slaggprodukter.

Är det bra flöde här så avlastar det levern där alla vätskor filtreras för att skicka ut skräpet via avföringen.

Diafragman är andningsmuskeln! Denna måste jobba för att vätskan ska cirkulera. Kom och testa hur din jobbar...

Kropp - spabehandling

Ge huden nytt liv med en stimulerande och återfuktande kroppsskrubb!

Behandling inleds med en skrubb av hela kroppen. Därefter följer en lätt helkroppsmassage där du väljer en del du vill ha lite djupare massage på. Du ligger ner och slappnar av under hela behandlingen.

Kroppsskrubben startar igång cirkulationen i huden och gör muskulaturen förberedd för massagen. Den avlägsnar de torra hudcellerna så din hud blir len och frisk och lättare absorberar en återfuktande hudkräm.

Ekologisk ansiktsbehandling - hos Ylva

Rengöring, peeling, mask, serum, massage och kräm väljs med utgångspunkt efter din hudtyp och nuvarande hudtillstånd.

Behandlingen utförs med Maria Åkerbergs konceptet Deep Skin Organics; ekologiska hudvårdsprodukter samverkar och stöttar hudens normala funktion i alla skikt.Jag är certifierad massage- och spaterapeut vilket innebär att behandlingen syftar till att normalisera hudens egen balans med näring från ekologiska vegetabiliska och eteriska oljor och örter av den finaste kvalité som är möjlig att få tag på. Hela hudvårdsserien är helt fri från kemiska konserveringsmedel och konsistensgivare och innehåller inget som påverkar dina hormoner negativ.

Jag gör alltså ingen portömning, frans/bryn, vaxning, behandlar inga svårare hudtillstånd och använder heller inte några tekniska apparater.

OBS! Glöm inte att det viktigaste för en frisk hud är att ha en sund tarmflora, sova bra och tillräckligt mycket och stressa minimalt.

Varmt välkommen att boka in dig på en maximalt avkopplande stund!
Pure Cell Treatment är en unik ansiktsbehandling där levande stamceller från Rosenrot används för att stärka alla hudtyper och hudtillstånd.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?
- Jämnare hudfärg
- Mer lyster
- Dämpning av pigmentering
- En starkare och friskare hud
- Färgutjämning på acneärr
- Ökad spänst i huden

Vad händer när cellerna tillförs?
- Huden blir fullproppad med antioxidanter
- Kollagenbildningen i huden stimuleras
- Hudens cellförnyelse ökar
- Huden blir fuktmättad och får en perfekt fettbalans

Hur ofta kan man göra behandlingen?
Man kan göra behandlingen istället för eller i samband med sin ansiktsbehandling var 6:e vecka. Vid vissa hudproblem kan man göra en kur på sex gånger var 3:e vecka.

Pure Cell Treatment är en skön och avkopplande behandling som även passar att göras vid enstaka tillfällen för den som vill ha det där lilla extra.
Tillval i samband med en massage eller spabehandling.
Avsluta din massage med en boost för ansiktet.

Rengöring, peeling, serum, mask och återfuktande kräm.

Välj att jobba med:
- balansera en fet och oren hud.
- minska pigmentering.
- ökad elasticitet.
- ökad fuktighet.

Boka genom att först klicka "kombo-boka" uppe till höger och bocka sen för valfria behandlingar.Ansiktskuren utförs med Maria Åkerbergs konceptet Deep Skin Organics; ekologiska hudvårdsprodukter som samverkar och stöttar hudens normala funktion i alla skikt.
Behandlingen startar med kraftfull massage av skuldror, nacke, hals och dekoltage och avslutas med ansiktskur med produkter efter din hudtyp.

Rengöring, peeling, mask och kräm i kombination med massage av ansikte och skalp.

Vansinnigt avkopplande!Jag är certifierad massage- och spaterapeut vilket innebär att kurerna syftar till att normalisera hudens egen balans med näring från ekologiska vegetabiliska och eteriska oljor och örter av den finaste kvalité som är möjlig att få tag på. Hela hudvårdsserien är helt fri från kemiska konserveringsmedel och konsistensgivare och innehåller inget som påverkar dina hormoner negativ.

Jag gör alltså ingen portömning, frans/bryn, vaxning, behandlar inga svårare hudtillstånd och använder heller inte några tekniska apparater.

OBS! Glöm inte att det viktigaste för en frisk hud är att ha en sund tarmflora, sova bra och tillräckligt mycket och stressa minimalt.
Boka 15 minuters rådgivning om du vill gå över från kosmetisk hudvård till en naturlig ekologisk hudvård med Maria Åkerbergs koncept Deep Skin Organics.

Vi gör en riktigt noggrann ansiktsrengöring för att se hur din hud mår just nu. Du berättar om dina hudvårdsrutiner, hur du upplever din hud och hur många minuter om dagen du vill satsa på att ta hand om den.

Du få rekommendationer som passar för just dig att arbeta med hemma i din dagliga rutin, för hela kroppen.Maria Åkerbergs hudvårdssortiment är helt fri från kemiska konserveringsmedel och konsistensgivare och innehåller inget som påverkar dina hormoner eller miljön negativ.

Alla ingredienser kommer från de bästa odlingarna och är noga utvalda för att tillföra huden näring som stöttar hudens naturliga balans.

OBS! Glöm inte att det viktigaste för en frisk hud är att ha en sund tarmflora, sova bra och tillräckligt mycket och stressa minimalt.

Ekologisk ansiktsbehandling - hos Fruzsina

Rengöring, peeling, hudnalys, ånga, portömning, brynplock/vax, ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.

Tillval: färg av fransar och bryn 200 krFruzsina är auktoriserad hud- och spaterapeut med egna salongen Skönhetsgränden mitt i Jönköpings city. Hon kommer till mig här på Storgatsbacken en gång i månaden och gör ansiktsbehandling med portömning och formar och färgar dina bryn.
Hon har behandlings- och skadeförsäkring via SEYF.
Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, brynplock/vax, ansiktsmassage, handmassage och avslutande specialmask.

Tillval: färg av fransar och bryn 200 krFruzsina är auktoriserad hud- och spaterapeut med egna salongen Skönhetsgränden mitt i Jönköpings city. Hon kommer till mig här på Storgatsbacken en gång i månaden och gör ansiktsbehandling med portömning och formar och färgar dina bryn.
Hon har behandlings- och skadeförsäkring via SEYF.
Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, mask och avslutande kräm.Fruzsina är auktoriserad hud- och spaterapeut med egna salongen Skönhetsgränden mitt i Jönköpings city. Hon kommer till mig här på Storgatsbacken en gång i månaden och gör ansiktsbehandling med portömning och formar och färgar dina bryn.
Hon har behandlings- och skadeförsäkring via SEYF.

Workshop

Grupp om 6 personer vid varje tillfälle.
Workshopen håller på i 2 timmar.

Vilka fördelar har den ekologiska hudvården vs den kosmetiska hudvården?

Jag berättar enkelt och kortfattat om skillnaden så du lättare kan göra ett medvetet val som konsument, för din hälsa och för miljön. Sen väljer vi ut individuella produkter för ansiktet och du gör behandling på dig själv.Jag har gjort ett självklart val i den ekologiska hudvården och jobbar med svenska märket Maria Åkerbergs stora sortiment av hudvård för hela kroppen. Där utnyttjas kraften i vegetabiliska oljor, örter och eteriska oljor för maximal näring till hudens alla lager enligt konceptet Deepskin Organics.

Välkommen in i denna värld av härliga dofter, milda krämer, riviga skrubbar och guldglänsande oljor!

Kost & hälsa

Före vår träff fyller du i en hälsoprofil och skriver matdagbok i 4 dagar (som jag skickar till dig med posten).

Detta hjälper mej att få en klarare helhetsbild av hur du lever just idag och hjälpa dig att justera dina kost- och vardagsvanor individuellt efter din kropp och dina mål.
Bokas inom 2 månader efter vår först träff.

Vi följer upp hur det går för dig och du får svar på alla frågor som dykt upp på vägen.

Ylva Masserar

Behandling med Svensk Klassisk Massage. Spa- och ansiktsbehandlingar med svensk ekologisk hudvård från Maria Åkerberg.

Är certifierad av Branschrådet Svensk Massage och medlem i Massörerna, vilket innebär att jag har en bra utbildning, är patient- och ansvarsförsäkrad och att jag följer branschens etiska regler.

Individuell kostrådgivning när du vill rensa bort skräpmaten och istället äta mat som bygger upp hälsan.
Artegen, glutenfri mat med naturliga fetter!

NYHET! Boka Workshop Ekologisk Hudvård. Läs mer i bokningen.

Välkommen!

Telefon 0708646878
Webbsida
E-post
Öppettider BUTIK
Måndag 12.30-140.30
Onsdag 14.00-17.00
Fredag 15.30-17.30

BEHANDLING
Lediga tider hittar du i onlinebokningens kalender (meddelar på facebook när tider för 2018 kommer upp).
Adress
Storgatsbacken 4
331 30 Värnamo