1. Hem
 2. Massage Nacka Strand

YOGA - Njuta Spa & Klinik

betyg4.4 Mycket bra(57 betyg)
Augustendalsvägen 54, 131 52, Nacka Strand
Välkommen på YOGA hos Njuta Spa & Klinik. Här kan du boka tid till de pass du vill delta i. Bokningsbara tider släpps 3 veckor före passet. Ute i sista minuten? Ring till oss för att stämma av om ledig plats finns. Tel: 08-21 21 68 Betalar du med klippkort eller presentkort? Vänligen ange ditt klippkorts- /presentkortsnummer i meddelandefältet. Kontakta oss om du vill boka yoga och/eller gongbad/klangmeditation för ett privat sällskap. Det finns också möjlighet att hyra salen för klasser och retreat. Kontakta oss för offert. Du är alltid välkommen att ringa eller maila till oss om du har några frågor. 08-212168 info@njutaspa.se Varmt välkommen!
270

Boka tjänst

YOGA

 • Gravidyoga, 8 tillfällen, kursstart 26 augusti (Marie)
  2 000 krMer info
  Boka
 • Gongbad 1,5 tim 400 kr (Marie)
  400 krMer info
  Boka
 • Dans & Rörelsemeditation, 60 min, 250 kr (Lajla)
  250 krMer info
  Boka
 • Kundaliniyoga, 75 min, 250 kr (Marie)
  250 krMer info
  Boka
 • Medicinsk yoga, 75 min, 250 kr (Marie)
  250 krMer info
  Boka
 • Meditativ Mjuk Hatha Yoga, 75 min, 250 kr (Lajla)
  250 krMer info
  Boka
 • Mindfulnessträning, 75 min, 250 kr (Lajla)
  250 krMer info
  Boka
 • Mjukgympa med stretch, 75 min, 250 kr (Lajla)
  250 krMer info
  Boka
 • Sivananda Hathayoga, 75 min, 250 kr (Lajla)
  250 krMer info
  Boka
 • Yoga & rörelse 65+, 60 min, 190 kr (Marie)
  190 krMer info
  Boka

Personal

noImage
GONGBAD
4.5
(16 betyg)
noImage
WORKSHOP / EVENT / RETREAT
noImage
YOGA NJUTA SPA
4.3
(41 betyg)

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
57 betyg
Monique W.
till YOGA NJUTA SPA
Yoga för 65+ passar mig perfekt. I den ingår många olika moment som tillsammans gör att man mår bra och får energi. Andning, meditation , rörelser, avslappning dvs allt som gör gott för både kropp och själ.

Visa mer

charlotte a.
till GONGBAD
Kanske lite för mycket prat innan och jag hade önskat man kom igång med själva gongbadet lite snabbare än vi gjorde. Detta då gongbad/soundhealing nästan alltid går för fort. Gongbadet i sig var fantastiskt, kvinnan som höll i det var väldigt fin och gjorde ett mycket bra jobb. Fantastisk upplevelse

Visa mer

adam f.
till YOGA NJUTA SPA
Ej testat kundaliniyoga förut, träningsformen var lite för passiv för mig. Väldigt harmonisk upplevelse, rekommenderas till dom som vill hitta lugnet.

Visa mer

YOGA - Njuta Spa & Klinik
Vad roligt att du är nyfiken på att testa nya yogaformer Adam och härligt att du hade en harmonisk upplevelse. I kundaliniyogan har man som instruktör flera tusen pass och meditationer att välja mellan. Passen och övningarna kan ha olika intensitet och varje pass och meditation har ett specifikt syfte med hur det arbetar på oss fysiskt, mentalt och också hur det kan hjälpa oss att stärka vårt nervsystem t ex.

Visa mer

Karin H.
till YOGA NJUTA SPA
Väldigt vackra lokaler och yogan var mycket bra.

Visa mer

YOGA - Njuta Spa & Klinik
Vad roligt att du uppskattade den medicinska yogan Karin och varmt välkommen när vårterminen börjar vecka 6.

Visa mer

Om företaget

Njuta Spa och Klinik har bedrivit verksamhet i Nacka Strand sedan 2004. I och med vår flytt till nya lokaler gläds vi nu åt att kunna bredda vårt utbud av tjänster, där yogaverksamhet är en av dem. "NYA" NJUTA SPA & KLINIK - AUGUSTENDALSVÄGEN 54, NACKA STRAND Njuta Spa & Klinik har sin verksamhet i en helt nyrenoverad lokal vid kajkanten i Nacka Strand. Kliniken erbjuder allt från klassiska ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar till avancerad hudvård och djupgående behandlingar. NYHET! Yoga och gong Vi kommer att fortsätta med vårt mycket uppskattade koncept; privat spa med bastu och utomhusjacuzzi, för dig som vill umgås tillsammans med familj och vänner och då få avdelningen helt för er själva under er bokade tid. Gäster kan komma för enbart spa eller behandlingar eller förlänga sin upplevelse med en kombination av spa och behandlingar. I lokalen finns det också en sal för gruppträning där vi erbjuder yoga, mindfulness och gongbad. Vi ser fram emot att få ta hand om dig i vår nya lokal. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt