Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Lisa Hammar

SRBP är en helande process som återställer kroppens balans. Mottagaren ligger på massagebänk med kläder på under en filt. Med beröring, tryck och drag öppnar jag upp kroppen för att rensa blockeringar och ökar flödet av livskraften, den egna inre självläkande kraften. Ibland behöver jag inte ens lägga händerna på kroppen, rensning och flöde skapar ännu.

De äldre behanlingarna som jag jobbat med bl.a SoulBodyFusion och Cutting Cords kommer nu gå under namnet SRBP Stress Reducerande Balanserade Process
Introduktionssamtal är ditt första samtal som är 1,5 timme långt. Samtal kring varför du har kommit, vad vill du med samtalet, vad vill du ha hjälp med.


"Psykosyntes är en metod för självförverkligande för dem som vägrar att förbli slavar åt sina
inre spöken eller yttre påverkan, för dem som vägrar att passivt ge efter för det psykologiska spel
som pågår inom dem, utan istället är beslutna att bli herrar över sina egna liv."
Efter ett introduktion samtal kan du boka 60 min samtal där vi fortsätter med att prata om dina mål, vart är du nu? vart vill du komma? hur ska du komma dit? Tillsammans skapar vi förutsättningar med hjälp av samtal, frågeställningar, övningar och ageranden i riktning mot ditt mål.


"Psykosyntes är en metod för självförverkligande för dem som vägrar att förbli slavar åt sina
inre spöken eller yttre påverkan, för dem som vägrar att passivt ge efter för det psykologiska spel
som pågår inom dem, utan istället är beslutna att bli herrar över sina egna liv."
1,5 timmes samtal - Ibland känner man att 60 min inte räcker för samtal, då bokar du in ett längre samtal.

På denna längre session kan du även om du väljer kombinera 60 min samtal och 30 min yoga, avslappningsträning eller SoulBodyFysion session.
Individuell träning ( det går även bra att boka detta pass för 2 personer) 60 min yoga + 15 min samtal där vi tillsammans diskuterar vad som är lämpligt för dig i din yoga träning.
Du får ett personligt övningsschema som du kan ta hem och fortsätta hemma med egenträning.
Ett privat yogapass behöver inte innehålla fysisk yoga utan kan lika gärna innehålla avslappning och andningsträning, passet skapas speciellt för vad du behöver just nu i livet.

Massage - Cathrine Eckhoff

Massage av ansikte, nacke och skalp. Denne behandlingen har positiv effekt på bl.a. spänningshuvudvärk, stress och mental trötthet. Ger en total avslappning.
I behandlingen masseras fot och underben, detta skapar en ökad cirkulation och mjukar även upp musklerna i underbenet.
Detta är en fantastisk behandling och avkoppling om du utsätter dina ben och fötter för ansträngning i samband med jobb eller fysisk aktivitet.

Stress och spänningstillstånd sätter sig ofta i käkmuskulaturen och detta leder till bl.a. spänd nackmuskulatur och huvudvärk. Käkledsbehandlingen gör att spänningar släpper.
Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och smärttillstånd minskar.
Klassisk massage är också en bra och skön avkoppling som återställer balans och harmoni i kroppen.
Svensk klassisk massagen är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Muskelaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och smärttillstånd minskar.
Klassisk massage är också en bra och skön avkoppling som återställer balans och harmoni i kroppen.
Taktil massage är en mjuk och lugn massage. Den passar dig som har spänningar, huvudvärk och muskelsmärtor som framför alt är stressrelaterade.
Behandlingen skapar välbefinnande och reducerar oro, stress och smärta. Massagen sänker blodtryck, puls och andningsfrekvens.
Denna behandling passar den som har det stressigt eller behöver lugna ner sitt inre.

YogaVayu

YogaVayu Hälsocenter i Farsta Strand.
Nära T-bana och Pendelstation.

YogaVayu skapar livsglädje och inspirerar till välmående genom olika yogaformer, meditation, föreläsningar, retreats och individuella behandlingar såsom psykosyntes samtal, massage, shiatsu, healing etc. Välkommen !

Telefon +46703137073
Webbsida
E-post
Öppettider Yoga studion är öppen 15 min innan yogapassen, se schema hemsidan.
Adress
Nordmarksvägen 3
123 72 Farsta