Vad vill du boka?

För att boka dropin-klass klicka här:

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Konsultationer

Kostrådgivning ger dig rätt redskap till att skapa en långsiktigt hållbar förändring avseende nya matvanor. Oavsett om det handlar om att förändra kroppsvikten, prestera eller må bättre så är du välkommen!

Med värme
/Jonna

Massage & övriga kroppsbehandlingar

En ljuvligt sinnlig massage, med eteriska och vegetabiliska oljor av hög kvalité anpassade efter din dina behov. Massagen är rytmisk, lugn och djupt avkopplande. Dofterna av eteriska oljorna har också sin verkan via doftsinnet, medan du tar emot helkroppsmassage från topp till tå.

Aromamassage kan:

Ge lugn och avslappning på djupet, både fysiskt och psykiskt

Ge näring och lyster åt huden

Lindra smärttillstånd

Öka livskraft & livslust

60 min massage för rygg, ben och fötter, eller rygg, ben och huvud.
En ljuvligt sinnlig massage, med eteriska och vegetabiliska oljor av hög kvalité anpassade efter din dina behov. Massagen är rytmisk, lugn och djupt avkopplande. Dofterna av eteriska oljorna har också sin verkan via doftsinnet, medan du tar emot helkroppsmassage från topp till tå.

Aromamassage kan:

Ge lugn och avslappning på djupet, både fysiskt och psykiskt

Ge näring och lyster åt huden

Lindra smärttillstånd

Öka livskraft & livslust

90 min aromamassage är för hela kroppen: rygg, ben, fötter, mage, axlar, nacke, huvud & ansikte.
Denna balanserande helkroppsmassage baseras på den ayurvediska läran som är den mångtusenåriga tradition som yogan härstammar ifrån. Under massagen använder jag eteriska och vegetabiliska oljor anpassade efter din kroppstyp, och behandlingen innefattar både punkter samt långa svepande rörelser för att främja avslappning, sätta igång energiflöden och skapa balans i kropp, själ och sinne.

Behandlingen är mellan 90-120 min beroende på vad Du behöver.
Tänk dig lugn, djup massage.

Tänk dig varma, lena lavastenar.

Tänk dig underbara eteriska oljor.

Tänk dig en känsla av fullständig avkoppling och välbefinnande.

Tänk dig - Hot Stone.

En fantastisk upplevelse! Varma lavastenar i olika storlekar placeras på eller under kroppen och får genom sin värme och tyngd spända muskler att slappna av. Man använder också stenarna till massagen och får en oerhört avslappande och lugnande effekt.

90 min behandlingen innefattar massage av rygg, ben, fötter, armar, händer, axlar och huvud.
Den klassiska massagen löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning. Massagen påverkar muskler, hud, blodcirkulation och välbefinnande. Behandlingen anpassas helt efter tillstånd och önskemål.

Massagens välgörande effekter är idag välkänt dokumenterade och behöver knappast någon närmare presentation. Alla upplösta inskränkningar i rörelseapparaten ger mer energi, bättre hälsa och livskvalitet.

Massör: Marin
En mjuk, fridfull och avslappnande behandling där terapeuten lägger sina händer på olika delar av kroppen för att öka energiflödet. Kroppen svarar med att utsöndra hormoner för välbefinnande, avslappning och smärtlindring vilket bidrar till att kroppens självläkningsförmåga ökar.

Behandlingen verkar både på det fysiska och själsliga planet och fyller på med energi. Du ökar ditt kroppsmedvetande och känslan av att vara här och nu. Du ligger fullt påklädd på en bänk under behandlingen.
Reiki passar dig som inte vill eller kan ta en vanlig kropps- eller massagebehandling, vill ha en stressreducerande behandling med mjuk beröring eller vill jobba djupare på ett holistiskt plan med mentala aspekter och känslornas påverkan på kroppen.

Terapeut: Elin. För kontakt eller frågor: elin@yogini.nu eller 072-310 81 66

Pris: 700 kr, 60 min

Personlig träning

Personligt anpassad yoga hos oss tar hänsyn till hela människan.

Efter ett inledande samtal bygger vi tillsammans upp ett yogaprogram anpassat för Dig. Fokus ligger i att Du kan yoga hos oss, göra övningarna hemma eller kanske ute i naturen?

Vi utgår från kropp & själ som helhet, utifrån dina behov.

Pris:
1 ggr 700 kr
3 ggr 1900 kr
10 ggr 5000 kr

För frågor kontakta Jonna via mail eller telefon:
jonna@yogini.nu, 0709-240559
Yoga kan ibland vara extra skönt att få göra på egen hand! Vi lägger upp ett program som passar dig, och du får under hela tiden vägledd hjälp i rörelserna. Det blir som en kombinerad Yogaklass och terapeutisk behandling samtidigt! Jag som Personlig tränare vägleder där det behövs med hjälp av min egen kropp, kuddar, filtar och Yogastraps. Varje träff är 90 min långt.

Med dig får du också ett Yogaprogram tillsammans med övningar du kan lägga in i din vardag, för att kunna använda yogan på egen hand.

Pris:
1 ggr 900 kr

3 ggr 2400 kr

10 ggr 7000 kr

För frågor kontakta Jonna via mail eller telefon:

jonna@yogini.nu, 0709-240559

Yogakurser

Det här är en skön yoga för dig som blivande mamma. En stund i absolut lugn och ro tillsammans med det lilla barnet i magen.

Under kursen får du lära dig rörelser och övningar som hjälper dig att må bra under graviditeten men som även underlättar förlossningsarbetet. Med sköna, mjuka övningar stärker du din kropp och lär dig att andas medvetet och lugnt - en ovärderlig hjälp vid förlossningen. Vid varje kurstillfälle ges det möjlighet att bara vara - tillsammans med barnet du bär inom dig.

När du tar hand om dig själv och din hälsa så ger du ditt barn den allra bästa starten i livet!

Kursledare: Shereen Öberg, yogalärare & Doula
BM heter jag och är hatha yoga lärare. Jag har under många år haft yogaklasser & hållit i retreat för unga tjejer

Välkommen på Hatha Yoga med mig på torsdagar på Yogini kl 16:00-17:00! Tiden i ungdomsåren kan vara extra utmanande då utvecklingen går snabbt, känslorna kan vara omvälvande & många inre frågor dyker upp om identitet - vem är jag? Därför kan yoga tillsammans med en liten grupp tjejer i samma ålder stärka upp & ge avslappning till både in- & utsidan!

Under denna klass har vi fokus på andning, avslappning och olika asanas/positioner. En yogaklass där vi skapar balans , närvaro ,ett skönt lugn utifrån våra egna unika förutsättningar och magiska möjligheter. Med ödmjukhet och ett inre fokus på oss själva.

Ledare: BM Sundin, HathaYoga lärare

Denna kurs är 10 veckor med start 26/9.
BM heter jag och jag är hathayoga lärare. Jag kommer att guida en klassisk hatha yoga med inre fokus på oss själva, våra unika förutsättningar och möjligheter Vi kommer att inrikta oss på vår andning, avslappning & asanas med ett ödmjukt och öppet förhållningssätt till oss själva.

Prestigelöst skönt och utmanande som vi fyller på med ny energi och som skapar en
inre magi.

Kursstarter 2019:
Tors 12/9 kl 17:15-18:30
Tors 31/10 kl 17:15-18:30
Antal tillfällen: 7 ggr 1700 kr
Nivå: Kursen passar alla nivåer
Boka plats: Via knappen ovan
Frågor: info@yogini.nu
Vi kommer att jobba med två Yogapass som jobbar direkt på de körtlar som främst sköter kvinnans hormoner, äggstockar, sköldkörtel, binjurar och hypofys.
Yogan passar alla kvinnor i alla åldrar, även kvinnor med PMS, PCOS, infertilitet och symtom under och efter klimakteriet för att bibehålla och uppleva vitalitet och känsla av kraft & ungdomlighet.

Denna Yogakurs är inte lämplig för dig som är gravid eller om du har haft bröstcancer som är hormonberoende.

Kursstart 2019:
Varannan Lördag från 7/9 kl 10-11:30.

Datum: 7/9, 21/9, 5/10,19/10,16/11 och 30/11.

Investering: 1380kr
via swish: 1234 64 05 20 eller faktura.
Vid bokning före 5/8. 1200 kr.

Lärare: Bea Casselholm de Salles
Mediyogaterapeut

Kontakt & frågor: beatricedesalles@hotmail.com eller 073-154 74 33
MediYoga är ett ypperligt verktyg för att främja återhämtning och läkning vid stress. I denna kurs får du lära dig mer om binjurarnas roll vid stress (som producerar våra stresshormoner) och hur binjurarna påverkar hormonbalansen i hela kroppen. Binjurarna är nyckeln till minskad stress och återhämtning. Yogapassen stärker kroppen och minskar stressen så att din kropp och ditt sinne kan fungera på bästa sätt. Du får verktyg för återhämtning och lära dig hur du kan skapa balans på djupet. En kurs för ny energi och livslust, för en tillvaro med mer glädje, närvaro och balans.

Pris: 1 200 kr (inkl pdf-filer på yogapassen och meditationerna)

Kursledare: Anna

Kontakt: anna@yogini.nu
MediYogan, som utgår från den klassiska Kundaliniyogan, är en enkel och lugn form av yoga som passar alla. Det är en djupverkande yogaform där andningen är central. Enskilda fysiska yogaövningar kombineras med andnings- och meditationstekniker som syftar till ökad smidighet och energimässig balans. Denna form av yoga passar för alla, vältränad som otränad och mittemellan. Yogaövningarna kan till och med utföras sittande på stol. Det viktigaste i MediYoga är att lära känna sin kropp och anpassa övningarna efter var den befinner sig just i stunden.
Denna hälsofrämjande form av yoga är ett fint verktyg för att förebygga ohälsa och dränering av energi. Övningarna ger en grundläggande balans, fysiskt, mentalt och emotionellt. Höjd energi och ökad medvetenhet. Dessutom får vi en skön stund i lugn och ro där vi kan stänga av allt runt omkring oss, gå in i oss själva och hämta ny energi.

Forskning
Namnet Medicinsk Yoga kommer från den medicinska forskningen som utförs på denna yogaform i den svenska sjukvården. Det har gjorts många studier och fler är på gång bl a på Karolinska Universitetssjukhuset Dessa studier har gjorts i samarbete med IMY (Institutet för Medicinsk Yoga).

MediYogan har visat sig ha mätbara effekter på ökad hälsa och välmående och har också visat vetenskapligt validerade resultat för t ex rygg-/nackproblem, huvudvärk/migrän, blodtrycksänkning, hjärt-/kärlbesvär och allmän stresshantering/utbrändhet, sömnproblem mm.


Kursledare: Anna
Utmattad eller så stressad att du går på knäna? Första hjälpen vid utmattning, utbrändhet och stress!

Det här är en kurs så att du som lider av stress eller är utbränd ska få förståelse för vad det är som har hänt, hur stress och utbrändhet fungerar. Du får verktyg, tips, råd, fakta, yogaövningar och meditationer för att förändra din situation och för att hantera din egen stress och utbrändhet.

Mellan kurstillfällena arbetar du på egen hand med yoga, meditation och hemuppgifter, vilket hjälper dig på vägen tillbaka till kraft, glädje och balans.

Läs mer på www.yogini.nu för kursinnehåll
Som nybliven mamma eller pappa kan tillvaron ibland kännas omvälvande! Att vara närvarande i den ”nya vardagen” kanske inte alltid är helt lätt. I MIMY för mamma & bebis ligger fokus på dig som nybliven mamma! Vi gör enkla MediYoga- och minfulnessövningar för att du ska komma i balans både fysiskt och mentalt. Bebisar är ju mästare på mindfulness, så de är våra små inspiratörer under yogaklassen. Din bebis ligger nära dig och kan vara med i övningar när han eller hon är vaken.
MIMY bygger på två flertusenåriga tekniker som i västerländsk forskning visat sig ha positiv effekt på stress, sömn och livskvalitet och ger stora hälsovinster även vid små doser daglig träning.
Mindfulness (MI) är en flertusenårig teknik och ett förhållningssätt till livet. MediYoga (MY) kommer ur Kundaliniyogatraditionen, en av de äldsta yogaformer vi känner till.

Kursen som är en kombination av MI & MY bygger på ett 6 v program där du lär dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som stärker din förmåga att vara här och nu – det enda ögonblick du kan påverka.Passen kombineras med reflektioner kring viktiga attityder som bl.a. acceptans, tillit, släppa taget och inte döma. Kursen erbjuder träningsprogram med yogapass, meditation och enkla vardagsövningar samt ljudfiler som du enkelt laddar ner för dig som vill praktisera MIMY på egen hand mellan varje kurstillfälle.
Att vara närvarande. Tänk att något så enkelt kan vara så svårt. Antingen ältar vi det som redan varit eller oroar oss inför framtiden. MIMY bygger på två flertusenåriga tekniker som i västerländsk forskning visat sig ha positiv effekt på stress, sömn och livskvalitet och ger stora hälsovinster även vid små doser daglig träning.

Mindfulness (MI) är en flertusenårig teknik och ett förhållningssätt till livet. MediYoga (MY) kommer ur Kundaliniyogatraditionen, en av de äldsta yogaformer vi känner till. Kursen som är en kombination av MI & MY bygger på ett 12 v program, men är i denna kurs förkortad till 8 tillfällen, där du lär dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som stärker din förmåga att vara här och nu – det enda ögonblick du kan påverka. Passen kombineras med reflektioner kring viktiga attityder som bl.a. acceptans, tillit, släppa taget och tålamod. Kursen erbjuder program med 4 st cd och träningshäfte med yogapass, meditation och enkla vardagsövningar för dig som vill praktisera MIMY på egen hand mellan varje kurstillfälle.

Vad krävs av dig?
Det enda som krävs av dig är en intention med träningen och en smula nyfikenhet. 8 veckorsprogrammet går ut på ca 15 min daglig träning men ger dig även möjlighet till längre yogapass. MIMY passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare.

Kursledare: Anna
Kontakt: anna@yogini.nu

Yogini

Yogini är en oas där själen får en stunds paus från vardagens krav och stress och ges möjligheten att växa och ta plats. Vi erbjuder lugn och meditativ yoga, pilates, behandlingar och vägledning inom kost, träning, själsfrågor och hälsa.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Alviksvägen 43
167 53 Bromma
Äppelviken/Alvik
Öppna i Google Maps 🗗