1. Hem
 2. Annan Höllviken

Zenviken

betyg5 Fantastiskt bra(8 betyg)
Polisvägen 5, 23631, Höllviken
Hittade du ingen tid som passade? Vänligen sms:a mig på 0762707757 så hittar vi en tid gemensamt då det brukar finnas tider utanför schemat. Varmt välkommen till Zenviken i centrala Höllviken, samma ingång som frisörsalongen Hårviken. Här erbjuds alternativ medicin för olika åkommor. Allt från smärta, muskelskador, matsmältningsproblem, nedsatt immunförsvar, klimakteriebesvär, infertilitet, rök- och sockeravvänjning, sömnproblem, pms, stress, ångest, astma, kronisk trötthet, depression, fobier och mycket annat. Givetvis sker alla behandlingar i en avslappnande miljö där tystnadsplikt råder. Jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet och har patient-och ansvarsförsäkring. Dessutom följer jag Socialstyrelsens hygienföreskrifter och använder sterila engångsnålar.

Boka tjänst

Akupunktur

 • Akupunkturbehandling, nybesök
  80 minuter, 850 krMer info
 • Akupunkturbehandling, återbesök
  60 minuter, 750 krMer info

IR-Terapi

 • IR-terapi
  20 minuter, 650 krMer info

Koppningsmassage

 • Koppning / cupping
  30 minuter, 550 krMer info

Personal

noImage
Gino
5
(8 betyg)
Auktoriserad akupunktör
Mina utbildningar och erfarenheter Traditionell Kinesisk Medicin (3-årig) Grundläggande västerländsk medicin motsvarande 60p Kinesisk örtmedicin Kinesisk örtmedicin med inriktning på klassiska formler Öronakupunktur Kostrådgivning och livsstilsrådgivning Pulsdiagnostik Hypnosterapi

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
8 betyg
Cecilia S.
till Gino
Väldigt rogivande, superproffsig och mjuk! Tusen tack!

Visa mer

Susana S.
till Gino
Gino är helt enkelt fantastisk! Han är otrolig på det han gör. Förutom att han är en expert på kinesisk medicin, så är han också en fantastisk person som gör det till sitt uppdrag att hjälpa en från det ögonblick man träffar honom. Gino är dessutom fokuserad, kunnig och tålmodig. Han behandlar sina patienter holistiskt och strävar efter att få en att vara frisk och hälsosam, inte 'bara' fri från smärta/sjukdom. Han svarar på alla frågor man har, och hans tålamod slutar aldrig att förvåna mig. Dessutom så är han rolig att prata med, vilket gör saker mycket lättare, speciellt om det är första gången man besöker någon som arbetar med kinsesisk medicin eller om man är lite rädd för nålar. Jag kan inte rekommendera Gino nog. Har man en gång blivit behandlad av honom behöver man aldrig mer leta efter någon annan inom detta yrket igen.

Visa mer

Daniel K.
till Gino
Gino är fantastiskt ödmjuk, trevlig och lyssnar till dina behov/problem du har. Han går in med stor energi, förtroende och kunskap samt lustfylldhet att ta hand om ens behov och gör det med stor finess. Kan varmt rekommendera en behandling hos Gino!

Visa mer

Valon T.
till Gino
Väldigt nöjd!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Gino på Zenviken! Min praktik hittar du på Polisvägen 5 i centrala Höllviken, samma ingång som till Hårviken. Utanför praktiken finns dessutom flera lättillgängliga parkeringsplatser. Jag har heltäckande utbildning inom kinesisk och västerländsk medicin och har ägnat större delen av mitt liv åt hälsa. Här erbjuder jag en rad olika behandlingar inom alternativmedicin för kropp och själ, bland annat akupressur, akupunktur, örtmedicin, kroppsbehandlingar och koppning. Alla behandlingar utgår ifrån just dina behov och önskemål och är helt naturliga.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 14:30
  • TisStängd
  • OnsStängd
  • Tor09:00 - 14:30
  • Fre09:00 - 14:30
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 040878 XXVisa nummer

 • Polisvägen 5, 23631, Höllviken