Zonsamt AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(34 betyg)
Södra Storgatan 13, 332 33, Gislaved
Zonsamt håller tyvärr tillfälligt stängt från december till mitten av mars. Pga olycksfall i halkan har jag skadat armbågen rejält. Vill du att jag kontaktar dig när jag öppnar igen går det bra att skicka ett mejl eller sms redan nu. Följ Zonsamt på Instagram eller Facebook för att inte missa några nyheter. Välkommen tillbaka❤!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Elisabeth Klang
(34 betyg)
Dipl. Zonterapeut/Lic. Stresscoach
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
34 betyg
till Elisabeth Klang
Kändes tryggt och omhändertagande. Ska dit igen.
till Elisabeth Klang
Efterlängtad behandling som får kroppen i balans, verkligen i trygga händer 🤗
till Elisabeth Klang
Jag var ganska nollad när jag kom dit. Elisabeth var väldigt vänlig och personlig. Och behandlingen utfördes på ett behagligt vis där hon talade om vad som hände med och i kroppens olika delar. Kanske lite mycket info att ta in på en gång.
till Elisabeth Klang
Så avkopplande Känner i hela kroppen att det händer saker Elisabeth så kunnig,lugn o mysig

Om företaget

Med den tredimensionella Zonterapin som grund har jag möjlighet att kombinera olika behandlingar för att hitta din väg till balans och hälsa. Jag ser kroppen som en helhet där vi gemensamt kommer fram till vad just du behöver för behandlingar för att må bättre oavsett om det handlar om zonterapi eller stresscoaching. Jag är diplomerad Zonterapeut med utbildning i Zonterapi 3D hos Team Hellberg i Borgholm 2015-2016 samt Medicin 1 2016. Jag är även Lic. Stresscoach utbildad av Anna Hallén och Maria Helander 2017-2018. Välkommen! Elisabeth Klang

Bilder