lymfmassage hela Sverige · 1031 träffar

Populärast

By Maud

By Maud
Smedjegatan 8, Luleå
betyg4.9/5(334)
Tid fr. 12.00, ons 24 juli
RaketenqliroPresentkortFriskvårdskort

Gylls Massage

Gylls Massage
Magnetvägen 1, Hässleholm
betyg4.8/5(246)
Tid fr. 08.00, imorgon
qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Grit & Harmony

Grit & Harmony
Idungatan 14, Stockholm
betyg5/5(163)
Tid fr. 19.00, imorgon

Varmt välkommen till Studio Grit & Harmony // T-Odenplan, Vasastan // Friskvård | Djupgående massage | Lymfmassage | Klassisk massage | Avslappningsmassage | Ansiktsmassage | Yoga för nybörjare | Pt En kort promenad från Odenplan i en rofylld miljö befinner jag mig (i samma lokaler som "Hälsa utan gränser") och här bokar du in dig för välgörande behandling med: Djupgående massage Lymfmassage Ansiktsmassage Klassisk massage Avslappningsmassage Yoga för nybörjare Personlig träning Har utbildat mig genom Safe, Eleiko, Urban Om, World Peace Yoga School i Rishikesh, Axelsons Gymnastiska Institute, Bergklint Education. Jag är kvalitetssäkrad och fullt försäkrad genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Det går bra att betala med kort, swish, epassi, klarna, kontant och du får ett kvitto att använda för din friskvård hos ditt företag eller arbetsplats. Vänliga hälsningar, Annika Tjälldén Yogamassageterapeut // Lymfmassör // Friskvårdsmassör // Pt // Yogainstruktör inom Hatha

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

AMShape

AMShape
Olstorpsvägen 62, Gråbo
betyg5/5(5)
Tid fr. 11.00, imorgon

Body shape treatments by Adrianna *Professional vacuum treatment🌼 *BrazilianVacuum BVM fit maderotherapy med lymphatic drainage🌼 Bara för kvinnor

qliroPresentkortFriskvårdskort

Blindwork massage

Blindwork massage
Kärleksgatan 2A, Malmö
betyg5/5(31)
Tid fr. 13.15, imorgon

Här på Blindwork Massage i Malmö ser jag fram emot att välkomna dig och tillsammans åstadkomma en positiv förändring med verkliga resultat.

Kampanj CertifikatPresentkortFriskvårdskort

Infinity Estetic Studio

Infinity Estetic Studio
Linjeettgatan 1, MALMÖ
betyg4.9/5(64)
Tid fr. 15.00, imorgon

Kära kunder, Tack för att ni besöker vår profil. Hos oss är ni inte bara kunder, utan en del av vår skönhetsgemenskap. Vi strävar alltid efter att göra er upplevelse hos oss så fantastisk som möjligt. Vår dedikerade personal är här för att ta hand om er och få er att känna er som de strålande individer ni är. Oavsett om ni söker avkoppling, förnyelse eller en känsla av uppfräschning, är ni på rätt plats. Vi är så glada att välkomna er till vår skönhetsvärld. Med värme och glädje, Katarina Bijelic och hela Infinity Estetic Studio Teamet

qliroPresentkortFriskvårdskort

Beauty By S

Beauty By S
Rudbecksgatan 52F, Örebro
betyg4.9/5(173)
Tid fr. 12.00, imorgon

Hos oss finner du lugn och lyx i vardagen. Vi hjälper er med allt ni önskar för att göra er dag mer strålande genom att prova våra behandlingar så som ansiktsbehandling utifrån er behov. Jag erbjuder säkra behandlingar av hög kvalitet och du kommer känna dig trygg och omhändertagen hos mig. Jag är Auktoriserad till Hud-och Spa-terapeut. Jag är teckenspråkskunnig . Hos mig får ni en avancerad hudanalys där vi gå genom eventuella hudproblem och lösningar, även vilka behandlingar som passar dig och bestämmer vilka produkter du behöver.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

Albertos Osteopati

Albertos Osteopati
Amerikagatan 3, Göteborg
betyg4.6/5(13)
Tid fr. 08.00, imorgon

Välkommen att boka osteopat behandling hos mig! Du skall märka direkt efter en bättring av besväret, ett allmänt välbefinnande och du kommer att känna hur kroppens läkningsprocess är igång!!!

qliroPresentkortFriskvårdskort

Beauty by None

Beauty by None
Hallstens väg 13, Handen
betyg4.8/5(157)
Tid fr. 11.00, imorgon

Välkommen till beauty by None en hud- och spavårdsalong i Vega. Du blir omhändertagen av SHR-auktoriserade / Cidesco-certifierade hudterapeuter. Det här kan vi erbjuda dig, resultatinriktad hudvård som ger dig en lyxig SPA- känsla. Alla behandlingar anpassas efter vad du och din hud har för behöv. Vi vill att ett besök på vår salong ska vara en upplevelse för dig.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Timeless Clinic

Timeless Clinic
Barkarbyvägen 85, Järfälla
betyg4.8/5(474)
Tid fr. 16.00, imorgon

Vi är auktoriserade erfarna hudterapeuter som jobbar med avancerad hudvård och estetiska behandlingar. Kära kunder 🫶🏻Vi svarar på mail och samtal under arbetstid. Tider avbokas med den avbokningskod som kommer med bokningsbekräftelsen 48h innan den bokade tiden, det går inte att avboka tider via mail, sms, samtal eller instagram.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

Elite Beauty Care

Elite Beauty Care
Hagagatan 1 (Fokus Optik), Stockholm
betyg4.8/5(191)
Tid fr. 11.00, imorgon

Välkommen till Elite Beauty Care. Vi finns vid Odenplan i samma lokal som Fokus Optik på Hagagatan. Vi erbjuder professionell massage och skönhetsvård i en avslappnande miljö. Vi är anslutna till Edenred, Epassi och Wellnet för din friskvård.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Victoria Grepo Akademin

Victoria Grepo Akademin
Götgatan 81, Stockholm
betyg4.7/5(1034)
Tid fr. 08.30, tis 23 juli

Alla behandlingar hos oss utförs av bara certifierad hudterapeuter och inte elever. Varje månad har vi nya erbjudande. Gå till kategori "erbjudande". OBS! Vi har en liten vänlig och mycket glad hund som Kram-terapeut på måndagar, tisdagar och torsdagar.

Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort

Malmö Medical Massage

Malmö Medical Massage
Stora Trädgårdsgatan 3D, Malmö
betyg4.7/5(592)
Tid fr. 14.45, imorgon

Jag heter Colt Sweeten, jag kommer från Boulder, Colorado i USA. Där jag läste en omfattande kurs i medicinsk/klinisk massage. Samt många andra tekniker som jag blandar in i massagebehandlingar beroende på mina klienters behov eller önskemål. Jag började studera massage 2008 med målet att lära mig att bättre förstå och läka mina egna skador och att komplimentera min livslånga passion som kampsportare/rörelseentusiast. Innan jag studerade massage har jag avlagt en 4-årig diplom i idrottsvetenskap, träning och rehabilitering. Samt 2 årig examen i IT Nätsäkerhet. Sedan dess har jag arbetat med massage på olika platser från 5-stjärniga spa, bodybuilding gym, kiropraktikkliniker, idrottsklubbar. behandla kunder från alla bakgrunder och samhällsskikt. Allt från äldre pianolärare, till kontorsanställda, till professionella fotbollsspelare, dansare, kroppsbyggare, skådespelare och idrottare. COLT'S SPECIALITETER INGÅR: Sports massage. Deep tissue massage. Orthopedic/Medical massage.

qliroPresentkortFriskvårdskort

iO studios

iO studios
Erik Dahlbergsallén 11, Stockholm
betyg5/5(100)
Tid fr. 13.15, imorgon

IO Studios, en plats för hud- och kroppshälsa. Här erbjuder vi personliga och holistiska behandlingar med noggrant utvalda produkter. Vi guidar dig genom hur du kan ta hand om din hud, kropp och själ på ett naturligt och hållbart sätt, som passar in i din vardag. Hos oss erbjuds du en rad alternativ av ansiktsbehandlingar och inom kroppsvård bla lymfdränage, aromamassage och vi har även en fullspektrum infraröd bastu. Välkommen till en plats där individen, avkoppling och hälsa är i fokus.

KampanjqliroPresentkort

Linas LPG

Linas LPG
Päronvägen 3, Olofström
betyg4.9/5(16)
Tid fr. 18.30, imorgon

Hjärtligt välkommen till Linas LPG, din friskvårdsstudio. Här kan du boka LPG behandling för skönhet, hälsa, välbefinnande, sport och fitness. Du kan även boka Svensk Klassisk Massage, Mental Träning, Livscoaching och vägledning i Mindfulness eller Kallbadterapi. Jag önskar att du ska uppleva en plats att vilja återkomma till för ditt välbefinnande inifrån och ut. Är du intresserad av att boka behandling eller få coaching men är osäker på något? Jag finns här för dig. Du hittar mer information på linastaffansdotter.com Du är även välkommen att boka en konsultation eller maila så hjälper jag dig gärna vidare. Konsultation ingår även kostnadsfritt vid din första LPG behandling, Massagebehandling eller vid ditt första Coachingsamtal. Jag stöttar dig inom ditt välbefinnande och individuella behov och mål för din livsstil och hälsa för att du ska få möjlighet att må ditt bästa.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Irradiakliniken

Irradiakliniken
Porjusvägen 19, Stockholm
betyg4.9/5(1218)
Tid fr. 12.00, tis 23 juli
PresentkortFriskvårdskort

Massage Corner

Massage Corner
Skolgatan 13A, Jönköping
betyg4.8/5(366)
Tid fr. 14.10, tis 23 juli

Köp presentkort direkt av oss på plats och få mellan 5-10 % rabatt. Betala med Swish, kort eller Klarna

qliroPresentkortFriskvårdskort

AnamCara - Massage & Helhet

AnamCara - Massage & Helhet
Groröd 234, Västerlanda
betyg4.9/5(303)
Tid fr. 13.30, tor 25 juli

Varmt välkommen till den lilla stugan i den lantliga idyllen, där behandlingar, konsultationer och kurser för ditt läkande och växande erbjuds. Vänliga priser för dig som lever på bidrag eller pension (-15%) samt klippkortsrabatt: 10 % vid köp av 3-9 behandlingar vid ett tillfälle eller 15 % om du köper 10 eller fler.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Massage i Getinge

Massage i Getinge
Skattagårdsvägen 16, Getinge
betyg4.9/5(118)
Tid fr. 11.15, imorgon
qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Rejuv Beauty Sverige

Rejuv Beauty Sverige
Hälsingegatan 10, stockholm
betyg5/5(126)
Tid fr. 12.00, tis 30 juli

Semester 17 juli- 30 juli!!!NYHET! Unik ny behandling tillgänglig nu i Sverige Skin OXYmizer. Berika din hud naturligt med O2. Otroliga resultat. Steget in i vår salong är ett steg mot förnyelse och välbefinnande. Här är du i centrum, och som din auktoriserade hudterapeut är mitt uppdrag att inte bara förbättra din hud utan även att förgylla din dag. Vi erbjuder en varm och välkomnande miljö där varje detalj är designad för din komfort och glädje. När du bokar din tid hos oss, förbered dig på en upplevelse som väcker sinnena och förnyar sinnet. Vänligen notera att avbokningar måste ske minst 24 timmar i förväg för att undvika full debitering av behandlingskostnaden. Välkommen till en värld av skönhet och serenitet! Boka din stund med oss idag. Uppmärksamhet, salongsägare! Nu kan du även köpa våra nya skönhetsapparater och professionella hudvårdsprodukter direkt från oss. Vi letar efter återförsäljare med generösa marginaler. CNC Cosmetic från Tyskland . Tveka inte att kontakta oss

qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

AnamCara-Massage & Helhet, MB Hälsa Vänersborg

AnamCara-Massage & Helhet, MB Hälsa Vänersborg
Hamngatan 15, Vänersborg
betyg4.9/5(303)
Tid fr. 15.20, fre 26 juli

Varmt välkommen på en behandling eller konsultation som ämnar se till hela dig. Du möts av mig, Jennie, som har utbildning och erfarenhet från både skol- och alternativmedicin och har bedrivit min verksamhet sedan 2001 bredvid anställning inom vården. När jag inte är i Vänersborg finner ni mig i Västerlanda där jag utöver behandlingar och konsultationer erbjuder kurser och cirklar i Vedic art (måleri), meditation och personlig/spirituell utveckling.

qliroPresentkortFriskvårdskort

MÅ bra butiken

MÅ bra butiken
STENEGÅRD 1 Rättarbyggnaden, Järvsö
betyg4.9/5(965)
Tid fr. 09.00, imorgon
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

MassageTerapi & MediYoga i Sösdala

MassageTerapi & MediYoga i Sösdala
Länsmansgatan 21, Sösdala
betyg4.9/5(487)
Tid fr. 13.00, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Wellness to come, Kungsbacka S

Wellness to come, Kungsbacka S

Klintvägen 5A, Frillesås
betyg4.9/5(67)
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

FJÄLLSTUGAN Massage i Kiruna AB

FJÄLLSTUGAN Massage i Kiruna AB
Borgenvägen 2, Kiruna
betyg4.9/5(457)
Tid fr. 14.10, imorgon
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Eco Dayspa by Eva

Eco Dayspa by Eva
Odensviplatsen 3, Västerås
betyg4.8/5(737)
Tid fr. 08.00, imorgon
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Oasen Massage & Relax Sandviken

Oasen Massage & Relax Sandviken
Hyttgatan 12 81130 Sandviken, Sandviken
betyg4.8/5(361)
Tid fr. 10.00, imorgon

Obs! Vi har flyttat till Hyttgatan 12 Välkommen till Oasen massage & Relax i Sandviken! Vi erbjuder en lugn och harmonisk miljö där du kan njuta av professionella massagebehandlingar och avslappningssessioner. Vårt team av erfarna terapeuter är här för att hjälpa dig att lindra stress och spänningar samt förbättra ditt allmänna välbefinnande. Oavsett om du söker djupvävnadsmassage, aromaterapi eller en skön avkoppling, är vi här för att tillgodose dina behov. Kom och upplev en oas av lugn och harmoni mitt i Sandviken. Om ni inte hittar en tid som passar, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi accepterar Benify, Epassi, Swish, kortbetalningar och Klarna för er bekvämlighet. Vi finns på Hyttgatan 12 i Sandviken, väntar en inbjudande miljö och professionella massörer redo att erbjuda ett brett utbud av massagebehandlingar. Vår filosofi är att sätta ditt välbefinnande i centrum. Efter ett besök hos oss kommer du att känna dig som en ny person, med ny energi och förbättrad hälsa. Massa

qliroCertifikat

Anns Massage Hälsa och Yoga

Anns Massage Hälsa och Yoga
Köpmannagatan 28, Kalix
betyg4.7/5(128)
Tid fr. 09.00, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Vasco Massage & Rehab

Vasco Massage & Rehab
Hagagatan 6, Stockholm
betyg5/5(715)
Tid fr. 13.45, sön 4 aug.

Varmt välkommen till Vasco Massage & Rehab!  Jag finns på Hagagatan 6 (T-Odenplan) på kliniken ”Din hälsa”, i en avslappnande och trivsam miljö.  Om det är din första gång hos mig kom gärna 5 min innan din behandling så att vi kan börja på avsatt tid. Om du inte vet vilken typ av behandling passar dig bäst, beställ bara "massage" och vi kan bestämma det på platsen. Du kan betala med Kort, Swish, Klarna, kontant och Epassi En behandling hos mig räknas som FRISKVÅRD (du får ett kvitto i ditt nam och all information företaget kräver) I'm fluent in Swedish, English, Portuguese and French.

qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Musses Massage

Musses Massage
Storgatan 17, Växjö
betyg4.8/5(16)
Tid fr. 18.45, idag
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

Rollmassage Östervåla

Rollmassage Östervåla
Dalvägen 14, Östervåla
betyg4.8/5(8)
Tid fr. 19.00, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort