ÖM? Östergrens Massage

betyg4.7 Fantastiskt bra(100 betyg)
Storgatan 21e, 342 30, Alvesta
Tar bort klassisk massage under ett tag då den är tyngst att jobba med pga av axelskada. Alla andra tekniker går bra, smärtlindring skuldror, höfter, lymf bhdl och taktil.  Varmt välkomna, sök igenom kalendern efter din bästa tid, så ses vi på kliniken, parkering på gatan utanför kliniken. Tar emot kontant, Swish och vid behov även klarna. Jobbar med munskydd vid ansiktsnära moment. Tar tillfälligtvis inte kort. Presentkort finns på plats i kiniken.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Tove Östergren
(100 betyg)
Medicinsk massageterapeut och manuell behandlare

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
100 betyg
till Tove Östergren
Jag är nöjd, bra service

Visa mer

till Tove Östergren
Tydlig och duktig på att hitta ömma punkter

Visa mer

till Tove Östergren
Väldigt nöjd med min massage! Tove är otroligt duktig och vet vad hon gör.

Visa mer

till Tove Östergren
Duktig, väl erfaren massör med stor kännedom om kroppens små ”otyg”. Lätt men bestämd på handen, inget fjanteri och heller inget pinande. Mycket välavstämt.

Visa mer

Om företaget

Certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut. Utbildad på Axelsons gymnastiska inst. i Stockholm.. Jag är en keramiker som gått från att bara knåda lera till att knåda folk också. Jag är genuint intresserad av smärtlindring. Har vidareutvecklat och fördjupat mig ytterligare i tekniker som kan visa kroppen vägen till lindring, det som utmärker en terapeut . Behärskar ett antal tekniker i sammanhanget som; -Strain counterstrain en osteopatisk teknik som behandlar i minsta smärtläge. Helt smärtfritt och otroligt effektivt på trötta kontorsaxlar, akut ryggskott, spänd piriformis med falsk ischias etc. -revolving, en teknik som sakta äter sig ner genom muskel och framförallt fascia-lagren/hinnorna, behandlar delar av kroppen för att lösa upp stelhet inte bara i en muskel utan i alla anslutande påverkade muskler, dvs muskelgrupper. -klassisk svensk massage som många redan har god koll på vad det är, Axelsons är dess största förespråkare och den mest etablerade skolan. -Taktil behandling, en mjuk helkroppsbehandling som fokuserar på att landa en stressad kropp i värme, kärlek och mycket oxytocinalstrande behandlingsytor som händer, fötter och ansikte. -muskulering, ett samlingsord för test, töj och böj och rehabilitera, mjuka upp korta, stela eller överansträngda muskler, sportskador eller skador på grund av överrörlighet eller underanvändning. Lymfmassör och andningsinstruktör för att lätta på ödem och förbättra immunförsvaret. Energiterapeut KS kranie/Sakral teknik.

Bilder