Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fettreducering

Fatfreezing/cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer som inte reagerar på adekvat kost och träning.

Behandlingsområden:

Mage
Fatfreezing/cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer som inte reagerar på adekvat kost och träning.

Behandlingsområden

1. Armar
2. Midja
3. Mage
4. Kärlekshandtag
5. Höfter
6. Utsida lår
7. Insida lår

Massage

Lymfdränage – Behandling / massage sjukgymnastik som hjälper flödet av lymfa eller vävnadsvätska som är involverad i transport av fetter.

Lymfdränage är en manuell behandlingsmetod för att understödja kroppens lymfcirkulation. Lymfdränage är lätt, rytmisk och smärtfri.Den är mycket effektiv vid svullna ben, svullen arm efter bröstoperation, migrän, spänningshuvudvärk samt sömnbesvär.


Öresunds Pilates & Massage

Vill du uppnå ett bättre välbefinnande och kroppsform?
Öresunds Pilates & Massage kan hjälpa dig att komma igång.
Välkommen till Öresunds Pilates och Massage.På Öresunds Pilates och Massage jobbar certifierade massörer för att tillgodose varje kunds enskilda behov. De kan genomföra såväl medicinska behandlingar för att till exempel motverka ischias-eller ryggproblem som traditionella behandlingar, till exempel idrottsmassage, lymfdränage och klassisk massage för att lösa upp muskelknutor.

Telefon 072-336 11 07
Webbsida
E-post
Öppettider Tips! Inga lediga tider?
Ring oss att boka tid.
Adress
Behandlingar: Henrik Smithsgatan 7
Pilates: Nya Latin Malmö
211 56
Öppna i Google Maps 🗗