Öresunds Pilates & Massage

betyg4.8 Fantastiskt bra(17 betyg)
Henrik Smithsgatan 7, 211 56, Malmö

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Ruta & Hälsoteam
(17 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
17 betyg
Ruta är en fantastiskt trevlig och Hon får verkligen dig att känna dig speciell, med sitt härliga och positiva sätt. Rekommenderas verkligen
Toppen! Första gången på besök, varmt välkomnande, kändes som om jag redan var en långvarig kund! Kommer definitivt att bli en! Mycket nöjd med vald behandling, professionell rådgivning och konsultation innan denna! Rekommenderar starkt!
Fantastiskt trevligt bemötande av en proffsig kvinna som förklarade allt om behandlingen och svarade på alla frågor utan problem. Mycket nöjd. Cool sculptingen gjorde jag på magen och det tog 1 tim, kändes lite obehagligt de första 5min av inledningsmassagen men tiden gick fort och helt smärtfri. Tack!
Fantastiskt duktig terapeut! Lyhörd & otroligt kompetent massör och som inte det vore tillräckligt är hon väldigt dessutom väldigt trevlig 😊

Om företaget

Vill du uppnå ett bättre välbefinnande och kroppsform? Öresunds Pilates & Massage kan hjälpa dig att komma igång. Välkommen till Öresunds Pilates och Massage. På Öresunds Pilates och Massage jobbar certifierade massörer för att tillgodose varje kunds enskilda behov. De kan genomföra såväl medicinska behandlingar för att till exempel motverka ischias-eller ryggproblem som traditionella behandlingar, till exempel idrottsmassage, lymfdränage och klassisk massage för att lösa upp muskelknutor.

Bilder