Vad vill du boka?

Välkommen att boka en behandling, konsultation eller ett yoga pass hos mig på Östasiatiska Hälsocentret. 

Jag är auktoriserad Akupunktör med en grundlig utbildning i Traditionell Kinesisk Medicin, samt  har även 60hp västerländsk basmedicin. Ger behandlar bla. inom följande områden stress,-sömn,- vikt,- nedstämdhet,- muskel & ledbesvär,- fibromyalgi,- hormonella obalanser mm. Mina behandlingar har jag i ett separat litet hus på gården. Jag använder sterila engångsnålar, följer socialstyrelsens hygienkrav och har en patient och ansvarsförsäkring.

RYS - 200 certifierad yogainstruktör. Mina yogaklasser har jag i en ljus och öppen nyinredd lokal i stallet, med fri utsikt över fälten. Jag tillhandahåller yogamattor, sittkuddar, filtar mm. allt vad man kan önska sig för en härlig yoga stund.

Certifierad Feng Shuikonsult  i Chue Style FengShui (kompass skolan). Är du intresserad av att få hjälp med att få ditt hem i balans, boka en Feng Shui konsultation.

Varma hälsningar 
Eva
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Yoga

Kom och starta din dag med YOGA på Borrbystrand, måndagar och torsdagar mellan 09:00 - 10:00. Alla kan vara med, jag anpassar mina pass utifrån gruppens sammansättning.
Ni hittar mig på stranden, lite till vänster om campingen.

Vid dåligt väder flyttar vi in , och har yogapasset i min lokal i Blästorp. (max 10personer).

Varmt välkomna till en underbar sommar!
Namaste Eva

Traditionell Kinesisk Medicin


Hur ser balansen ut i din kropp? finns det brist, överskott, stagnationer mm. Vi går igenom din hälsostatus ur ett Kinesisk medicinskt perspektiv. Anamnes, puls och tungdiagnos.

Varmt välkommen!

Akupunktur TKM

Med akupunktur kan man bl a behandla stress, huvudvärk, nedstämdhet,sömnsvårigheter, trötthet, hormonella obalanser, matsmältningsproblem, rygg- , nack- och ledbesvär,övervikt, samt många andra problem. Denna behandling kombineras med en djupgående massage. Efter behandlingen infinner sig en härlig avslappnad känsla.
Vid första besöket görs en hälsokonsultation med efterföljande behandlingsplan.

Med akupunktur kan man bl a behandla stress, huvudvärk,nedstämdhet,sömnsvårigheter, trötthet, hormonella obalanser, matsmältningsproblem, rygg- , nack- och ledbesvär,övervikt, samt många andra problem.

Vad sker i kroppen vid en akupunkturbehandling?
Forskning visar att akupunkturbehandling frisätter kroppens egna endorfiner som är kopplad till smärtlindring och välmående. Akupunkturbehandlingen har en tydligt lugnande verkan och stärker dessutom vårt immunsystem
Med akupunktur kan man bl a behandla stress, huvudvärk, nedstämdhet,sömnsvårigheter, trötthet, hormonella obalanser, matsmältningsproblem, rygg- , nack- och ledbesvär,övervikt, samt många andra problem.

Vad sker i kroppen vid en akupunkturbehandling?
Forskning visar att akupunkturbehandling frisätter kroppens egna endorfiner som är kopplad till smärtlindring och välmående. Akupunkturbehandlingen har en tydligt lugnande verkan och stärker dessutom vårt immunsystem.

Akupunktur

Estetisk Akupunktur hjälper kroppens egen collagen produktion att komma igång, den egna produktionen minskar med åren och huden blir slapp och mindre elastisk vilket medför att det uppstår rynkor.

Vad kan du förvänta dig efter en behandlingsperiod?
Du kommer att märka att huden blir mer spänstig och att huden får en friskare lyster, rynkorna kommer att reduceras och i vissa fall försvinna helt.

En behandlingsperiod omfattar 10 behandlingar. Om man har tid och möjlighet rekommenderar jag att man försöker komma 2ggr/vecka, går man en gång i veckan dröjer det lite längre innan man kan se något resultat. Eftersom jag även arbetar med kroppsakupunktur lägger jag till punkter utifrån behov.
Öronakupunktur kan användas vid ett flertal olika symptom såsom olika typer av beroenden, vikt reglering, nedstämdhet, stress mm.

Öronakupunktur enligt "NADA"National Acupuncture Detoxification Assosiation är en behandlingsform som lämpar sig väl för olika typer av beroenden.
Det är en fempunkts kombination som har visat sig vara mycket effektiv när det gäller olika typer av missbruk.

Öronakupunktur vid rökavvänjning minskar suget efter nikotin, det kan också ge aversions symptom mot cigaretter dom smakar inte lika gott som tidigare.

En behandlingsperiod omfattar 10 besök.

Massage

Koppningsmassage kan användas som en mjuk och behaglig massage, eller för att användas till att behandla celluliter.
Koppningsmassage kan användas som en mjuk och behaglig massage, eller för att användas till att behandla celluliter.
Tuina massage är en del av den Kinesiska Medicinen och kan användas separat eller i kombination med akupunktur. Det är en djupgående massage där man arbetar med att lösa upp blockeringar och öka den fria cirkulationen i kroppen.

Den här typen av massage lämpar sig väl för att behandla och lösa upp spänningar i kroppen såsom huvudvärk, spända axlar och ryggar samt stressrelaterade symptom. Jag anpassar mina behandlingar utifrån symptom och vad jag känner.Många upplever en totalavslappning och ett inre lugn efter en behandling.
Tuina massage är en del av den Kinesiska Medicinen och kan användas separat eller i kombination med akupunktur. Det är en djupgående massage där man arbetar med att lösa upp blockeringar och öka den fria cirkulationen i kroppen.

Den här typen av massage lämpar sig väl för att behandla och lösa upp spänningar i kroppen såsom huvudvärk, spända axlar och ryggar samt stressrelaterade symptom. Jag anpassar mina behandlingar utifrån symptom och vad jag känner. Många upplever en totalavslappning och ett inre lugn efter en behandling.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Östasiatiska Hälsocentret

Östasiatiska Hälsocentret på Österlen drivs av mig Eva Knutsson.
Min filosofi är att hjälpa människor komma i både yttre och inre balans med hjälp av den österländska filosofin
där Akupunktur, Yoga, Feng Shui och Ayurs Veda ingår.
Är du intresserad av x-vis yoga eller akupunktur är du välkommen att boka här.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar & Torsdagar, övriga tider har jag öppet vid förfrågan.

Varmt välkommen!
Adress
Blästorp 192
276 35 Borrby
Österlen
Öppna i Google Maps 🗗