1. Hem
 2. Yoga Stockholm, Lidköping & online

Alla Leder

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
, Stockholm, Lidköping & online
För att swisha: Välj Betala på plats när du köper tjänsten.  Swish till 1234 339 438. Skriv i din anmälan om kvitto önskas. Coaching betalas via faktura i efterhand, kurser via faktura i förskott. Alla Leder ägs och drivs av Jenny Eklund och Sofia Fagerberg. Vi jobbar med personlig utveckling och ledarskap genom coaching, utbildningar och yoga. Coaching för dig som vill ha hjälp med - stress - oro - relationer - fobier - rädslor - trauman - konflikter - mål - må bättre - fortsätta må bra. Utbildning för dig som vill ha genuin kunskap och kompetens inom personlig utveckling, ledarskap och yoga. Yoga, yinyoga, är ett perfekt komplement till mental styrka och fokus, och hjälper kroppen till optimal rörlighet. Passar alla. Verkligen alla. Yoga med oss online! Bland våra kunder finns både privatpersoner, små och stora företag, individer, medarbetare, chefer och ledare. Gällande coaching: Vår erfarenhet säger att det vanligen behövs ett fåtal tillfällen för att lösa det som är viktigt för dig just nu, men det kan självklart variera. Du kan också komma till oss regelbundet för att det är kul och inspirerande och för att fortsätta vara i balans och på topp, eller som stöd i din yrkesroll. Det är upp till dig och på det sätt som passar bäst. Coaching fungerar lika bra via webben som att ses. Vi besöker också gärna ditt företag eller tar emot dina medarbetare - kontakta oss direkt för mer info. Våra kunder är i blandade åldrar, privat och företag, medarbetare, chefer och ledare. Önskas andra tider än de som finns i kalendern - kontakta oss så ser vi över alternativen! Välkommen till oss!

Boka tjänst

UTBILDNINGAR & WORKSHOPS: ledarskap & personlig utveckling

 • COACHANDE LEDARSKAP - NLP PRACTITONER
  Mer info
 • INTRESSE COACHANDE LEDARSKAP 2 - NLP MASTER PRACTITIONER
  Mer info

COACHING

 • COACHING PÅ PLATS I LIDKÖPING
  90 minuter, KostnadsfriMer info
 • COACHING VIA WEBBEN med Jenny Eklund, 1200kr
  80 minuterMer info
 • COACHING PÅ PLATS I STOCKHOLM med Jenny Eklund
  80 minuterMer info

YOGA, YINYOGA

 • YINYOGA NYBÖRJARKURS ONLINE 250kr
  Mer info
 • YINYOGA ONLINE MEDLEMSKAP från 200:-/mån
  Mer info

utövare

noImage
Alla Leder & Yinyoga LIVE
(24 betyg)
Coaching, utbildning och yoga
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
Yvonne W.
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Jag uppskattar verkligen Jenny och Sofias förmåga att ge mig struktur och verktygslåda till att sätta fokus på det som är viktigt på riktigt, och sen skapa strategier för att göra det på riktigt.

Visa mer

Lisa K.
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Jenny är en fantastisk ledare och inspiratör för hälsa och välmående.

Visa mer

Caroline B.
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Så bra!!! Kan göra min väg framåt tydligare med fantastiskt bra coacher, så tacksam 🙏🏼

Visa mer

Anne S.
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Alltid otroligt bra samtal som leder framåt och hjälper mig väldigt konstruktivt.

Visa mer

Om företaget

Alla Leder ägs och drivs av Jenny Eklund och Sofia Fagerberg. Vi jobbar med personlig utveckling och ledarskap genom coaching, utbildningar och yoga. Coaching tar du när du vill ha hjälp med tex. stress, oro, relationer, fobier, rädslor, konflikter,mål, må bättre eller fortsätta må bra. Utbildning för dig som vill ha genuin kunskap och kompetens inom personlig utveckling, ledarskap och yoga. Yoga, yinyoga, är ett perfekt komplement till mental styrka och fokus, och hjälper kroppen till optimal rörlighet. Bland våra kunder finns både privatpersoner, små och stora företag, medarbetare, chefer och ledare.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
 • Enligt överenskommelse. Saknar du tider - maila så ser vi över alternativen!
 • 07099038 XXVisa nummer

 • , Stockholm, Lidköping & online