Alla Leder

betyg4.5 Mycket bra(8 betyg)
Luntmakargatan, Stockholm
För att swisha: Välj Betala på plats när du köper tjänsten. Swish till 1234 339 438. Skriv i din anmälan om kvitto önskas. Coaching betalas via faktura i efterhand, kurser via faktura i förskott. Alla Leder ägs och drivs av Jenny Eklund och Sofia Fagerberg. Vi jobbar med personlig utveckling och ledarskap genom coaching, utbildningar och yoga. Coaching för dig som vill ha hjälp med - stress - oro - relationer - fobier - rädslor - konflikter - mål - må bättre - fortsätta må bra. Utbildning för dig som vill ha genuin kunskap och kompetens inom personlig utveckling, ledarskap och yoga. Yoga, yinyoga, är ett perfekt komplement till mental styrka och fokus, och hjälper kroppen till optimal rörlighet. Passar alla. Verkligen alla. Bland våra kunder finns både privatpersoner, små och stora företag, individer, medarbetare, chefer och ledare. Gällande coaching: Vår erfarenhet säger att det vanligen behövs 1, kanske 2 tillfällen för att lösa det som är viktigt för dig just nu, men det kan självklart variera. Du kan också komma till oss regelbundet för att det är kul och inspirerande och för att fortsätta vara i balans och på topp, eller som stöd i din yrkesroll. Det är upp till dig och på det sätt som passar bäst. Coaching fungerar lika bra via webben som att ses. Vi besöker också gärna ditt företag eller tar emot dina medarbetare - kontakta oss direkt för mer info. Våra kunder är i blandade åldrar, privat och företag, medarbetare, chefer och ledare. Önskas andra tider än de som finns i kalendern - kontakta oss så ser vi över alternativen! Välkommen till oss!

Boka tjänst

Utbildning i ledarskap & personlig utveckling

 • PERSONLIG UTVECKLING 3 TILLFÄLLEN - WEBBASERAD COACHING I GRUPP90 minuter · Mer info
  Boka
 • COACHANDE LEDARSKAP - NLP PRACTITONER START SEPTEMBERMer info
  Boka
 • COACHANDE LEDARSKAP STEG 2 - NLP MASTER PRACTITIONER Mer info
  Boka

Coaching

 • COACHING VIA WEBBEN med Jenny Eklund, 1200kr80 minuter · Mer info
  Boka

Yoga, yinyoga

 • 1 MÅNADS MEDLEMSKAP yinyoga online via Facebook 250 kr · Mer info
  Boka
 • 3 MÅNADERS MEDLEMSKAP yinyoga online via Facebook 600 kr · Mer info
  Boka
 • 6 MÅNADERS MEDLEMSKAP - yinyoga online via Facebook1 200 kr · Mer info
  Boka

Yinyoga fördjupningsutbildning & lärarutbildning

 • YINYOGA FÖRDJUPNING KURS 4 - UPPLEV YINYOGAN, ANDNING & NÄRVAROMer info
  Boka
 • YINYOGA FÖRDJUPNING KURS 5 - COACHANDE YINYOGAMer info
  Boka

utövare

noImage
Alla Leder & Yinyoga LIVE
(8 betyg)
Coaching, utbildning och yoga
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
8 betyg
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Fantastiskt duktiga ledare
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Alltid en upplevelse att delta på deras event! Nya tankar och insikter kommer fram, tryggheten att ta ett steg utanför sin komfortzon och drömma större och sätta höga mål! Tack 🙏🏼
till Alla Leder & Yinyoga LIVE
Mycket givande workshop!

Om företaget

Alla Leder ägs och drivs av Jenny Eklund och Sofia Fagerberg. Vi jobbar med personlig utveckling och ledarskap genom coaching, utbildningar och yoga. Coaching tar du när du vill ha hjälp med tex. stress, oro, relationer, fobier, rädslor, konflikter,mål, må bättre eller fortsätta må bra. Utbildning för dig som vill ha genuin kunskap och kompetens inom personlig utveckling, ledarskap och yoga. Yoga, yinyoga, är ett perfekt komplement till mental styrka och fokus, och hjälper kroppen till optimal rörlighet. Bland våra kunder finns både privatpersoner, små och stora företag, individer, medarbetare, chefer och ledare.

Bilder